Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש אוטו שכרגע הבחור אומר שהוא משועבד לבנק.

אומר לי שכדי לשחרר את האוטו משעבוד, אני צריך להעביר לו את הכסף, הוא יוריד משיעבוד ואז נעביר בעלות.

נשמע לי קצת ריסקי להעביר למישהו כסף ולחכות שהוא יוריד משיעבוד עד שנעביר בעלות.

איך קונים אוטו משועבד שלמוכר אין כסף להוריד אותו משעבוד בלי הכסף של הקנייה?

תודה לעוזרים,

אלכס

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?634418-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93&highlight=%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93

אם הוא לא משחרר את השעבוד בעצמו, אין לך דרך להיות בטוח ב-100%.

אתה יכול להציע לו לחתום איתו על זכרון דברים לרכישת הרכב, לתת לו מקדמה קטנה 1,000 ש"ח כדי להראות רצינות - ואז שהוא ילך לבנק ויקח הלוואת גישור כדי להוריד את השיעבוד.

לחלופין, אתה יכול להמר כפי שעושים הרוב, להעביר את הכסף לבנק. הבנק מוריד את השעבוד במקום ואפשר לגשת למשרד הרישוי להעביר בעלות. רק יש לדאוג אחר כך שירד השעבוד גם ברשם המשכונות.

ברוב המקרים אם מדובר באנשים ישרים הכל עובד בסדר.

פורסם

נראה לי הדרך הכי בטוחה כמו שאתה אומר זה הלוואת גישור.

אני לא סומך על אף אחד ב 100%, יש מספיק נוכלים שנותנים הרגשת אמון....

פורסם

אני עשיתי העברת זה״ב בטלפון לחשבון של המוכר בזמן שהיינו בדואר, והמפתח של הרכב כבר אצלי ביד. ברגע שהכסף עבר הבנק הסיר את השעבוד והעברנו בעלות אחרי כמה דקות. לא צריך לסבך כשאין צורך. מה שכן - את ההעברה הכנתי בבנק שלי מראש, עם כל הפרטים ורק חיכו לטלפון ממני לבצע.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...