Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג עם ילדון (ללא עגלה) רב הנסיעות בין עירוניות וגם לעיתים הרריות, רוצים גם לטייל אז צריכים תא מטען מכבד ושיהיה כמה שיותר גבוהה שנוכל לנסוע בכבישי עפר אם צריך.

עד עכשיו מיקדנו את החיפושים בפאביה /ספייס 1400 ידנית, אחרי שבדקנו פאביה 2012 ונסענו נסיעת מבחן על הרכב שהרגיש לא ממש סוחב בעליונת, גם בלי מזגן ההרגשה הכללית היתה דיי צפופה, ופלסטיות זולה מבחינת המבנה הפנימי וגם המושבים לא היו הכי נוחים. (ולא ניכנס בכלל לסיפור על איש שברח בצעקות מהמכון בדיקה כשביקשנו ממנו לחתום על מסמך שמתחייב על שילדה מנוע וגיר..)

פה ראוי לציין שהרכב הנוכחי שלנו מגאן אוטומאטי 2004 (שכבר הרבה זמן אנחנו מתכננים להחליף, ממש לא סובלים אוטומאטי) הוא לא ואן אבל מרגיש יותר רחב, נח ומושקע מבחינת העיצוב והאיבזור ביחס לפאביה 2012 ,

אבל מנסיונו המר בעלויות התיקונים כשנדרשים (ובשלוש שנים האחרונות היו הרבה וכבדים) וכן צריכת דלק מטורפת של 9.5 לקמ ?! אנחנו חייבים רכב אחר שיתן מענה לצרכינו.

למישהו פה יש רעיון מה יכול לבוא בחשבון ?

משהו אמין באמת, זול לתחזוקה ולנסיעה, שיהיה נח לנסיעה ומרווח שנוכל להעמיס ציוד, וגם יסחוב אותנו בעליות ויעצור כשצריך..

תודה

פורסם

הרכב שלא סחב בעליונת - זה אותו רכב עם הסוחר \ נוכל שברח בצעקות מהמכון? סביר להניח שיש לרכב בעיות ולכן הוא לא סחב. אין לפאביה 1400 בעיה לסחוב בעליות. זה לא גולף GTI אבל יחסית לרכב ממוצע סוחבת בסדר גמור.

פאביה היא בין הסופר מיני היותר מרווחות.

לכן אם הפאביה הרגישה לכם צפופה - אז אתם צריכים משפחתית. או "מיקרו ואן" כמו הונדה ג'ז או טויוטה ספייס ורסו - אבל אין ידניות וכנראה לא ייכנסו לתקציב.

מגאן דור שני היא משפחתית די מרווחת, לכן להשוות את הפביה למגאן שלכם מבחינת מרווח זה לא ממש "כוחות".

צריכת דלק אמיתית של פאביה, מדודה במשאבה - בין 14 ל 15 ק"מ לליטר, משולב עירוני+בין עירוני.

מציע לכם לבדוק יונדאי i20. אם גם היא צפופה - לעבור למשפחתיות.

פורסם

אם תמתחו קצת את התקציב תוכלו לרכוש פיאט בראבו, מרווחת מהפאביה עם ביצועים לא רעים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היינו בודקים עוד פאביה שיתכן ותסחוב יותר בעליות שלא כמו זו שבדקנו שהיתה בעייתית. אם היה מרגיש לנו מספיק מרווח, זה מרגיש הרבה יותר צר וקטן מהמגאן הישנה שלנו.

לפי מה שהבנו יונדאי לא ממש חסכונית בצריכת דלק? תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם

...אוטומטית עם צריכת דלק של דלק של 7-8 ק"מ לליטר

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

תצטרכו כנראה לשנות קצת את הדרישות שלכם - בתקציב הנתון לא תוכלו למצוא מכונית מרווחת ידנית שאינה מסחרית טחונה.

יתכן שכדאי לכם להתפשר על צריכת הדלק ולרכוש מאזדה 3, מיצובישי לנסר או יונדאי i30 כולן אוטומטיות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מה שצבי אמר - תצטרכו להתפשר על משהו. או סופר מיני ידנית חסכונית דוגמת פאביה, או משפחתית אוטומטית מרווחת ולא חסכונית.

תכלס - אם אני במקומכם - כל עוד המגאן נוסעת בלי בעיות מיוחדות - תישארו איתה. גם ככה לא תקבלו עליה ככל הנראה יותר מאלפים בודדים של שקלים. כל עוד היא נוסעת - תיסעו בה. בינתייים (אם אפשרי) תחסכו קצת ותעלו את התקציב.

פורסם

לפי מה שהבנו יונדאי לא ממש חסכונית בצריכת דלק? תקנו אותי אם אני טועה..

הדגם הידני אמור לתת צריכת דלק לא רעה. אין לי נסיון אישי. אבל מבחינת המרווח - היא די קרובה לפאביה. זה מה שמקבלים בסופר מיני. רחוק מהמגאן.

כמה קילומטרז' אתם עושים בשנה?

פורסם

דווקא יש הונדה ג'אז ידנית, והיא עונה לרוב הדרישות - יותר מרווחת מפאביה, חסכונית מאוד, אמינה מאוד.

למשל:

yad2.co.il/s/c/sq4aus

yad2.co.il/s/c/6ts8ez

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מבין איך רכב בן 14-15 יהיה עדיף על רכב חדש יותר משמעותית במיוחד שאמינות חשובה לבחור - הלוגו לא שווה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אצל קרובי המשפחה הונדה ג'אז אוטומטית מודל 2007 עם 280 אלף קילומטרים מגלה אמינות מופתית, לא פחות טובה מאשר קליאו 2014 ידנית מנוע 0.9.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...