Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני קונה רכב משומש

1. מה זה "ספר רכב" האם זה ספר שיש בו היסטוריה של כל התיקונים במוסך? לכל רכב יש ספר כזה? איך אוכל לראות אותו? ואיך אוכל לדעת שבעל הרכב לא השמיט ממנו פרטים?

2. ברישיון הרכב של הרכב אותו אני רוצה לקנות כתוב בבעלים "אלבר" אך המוכר טוען שזה לא רכב מליסינג. מה הסיבות האפשריות שכתוב בבעלים "אלבר"?

www.allset.co.il אול-סט - שילוט. הכוונה. הסברה.

פורסם

לפני עידן המחשב היה ספר רכב. כמו פנקס חיסונים. תבקש מהבעלים שילך למוסך המרכזי וידפיס מהמחשב את ההיסטוריה.

אם הוא יסרב או יתחמק תתחיל לחשוד.

רכב בבעלות חברה. יש כאלה.

פורסם (נערך)

ספר רכב מסביר לך על הרכב כמו הוראות שימוש.

ספר טיפולים זה המקום בו המוסך חותם על הטיפולים שבוצעו וככה אתה בעצם רואה שברכב עבר טיפולים בצורה סדירה.

לא לכולם יש כזה ספר וגם אם כן לא בטוח שהבעלים דאג להחתים את המוסך, במקרה כזה אפשר לגשת למוסך ולהדפיס היסטורית טיפולים.

לגבי רישוי, יכול להיות שהרכב נקנה מליסינג בתור רכב חדש 0 קמ, ולכן רשום ליסינג והרכב כבר יד 2.

האם רשום גם השכרה/ החכר?

אם הרכב אכן נרכש כחדש צריך להיות לבעלים מכתב וצריכה להיות הפחתה באזור ה 10 אחוז.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היום ספר רכב מגיע כקובץ PDF שאותו מורידים מאתר החברה. בחלק מהרכבים הוא גם מוטמע חלקית במערכת מולטימדיה

פורסם
היום ספר רכב מגיע כקובץ PDF שאותו מורידים מאתר החברה. בחלק מהרכבים הוא גם מוטמע חלקית במערכת מולטימדיה

אתה מדבר על הספר הוראות של הרכב או התיעוד טיפולים במוסך?

פורסם

אני מדבר על היסטוריית טיפולים.

אז אני צריך להגיע עם הרכב ועם הבעלים שלו כדי להוציא תדפיס? ואם הטיפולים נעשו (כפי שנכתב כאן קודם) ללא החתמה?

פורסם

הטיפולים כבר לא מוחתמים על ספר או ניירת. הם נשמרים במחשב המרכזי. אפשר להדפיס אם תבקש כמו שהסברתי קודם. לפעמים הבעלים שמרו עותקי קבלות . גם זה משהו מודפס וקביל.

• תוכן חדש...