Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6 2014 מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, מעוניין לקנות מאזדה 6 מליסינג.

הנתונים הם כאלה:

שנת 2014 יד1 מליסינג (בן אדם יחיד) הרכב עם 90,000 ק"מ אחרי טיפול 90 אלף הכלל ברקסים וטסט לשנה.

מחירון 98 וקצת(משוכלל עם חודשי עליה לכביש) אחרי הפחתה של 12% ליסינג המחיר יוצא 86 וקצת ניתן לקנות את הרכב ב85.

רמת גימור הבסיסית ביותר. יש שנתיים אחריות על הרכב או 30 אלף ק"מ.

האם זה כדאי לרכב שאני ארצה להשאר איתו לפחות 5 שנים? הק"מ לא גבוהה מידי? איך הרכב בכלל כרכב מרווח למשפחה?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי mark_ray
פורסם

הרכב הוא טוב אם כי לדעתי חסרים מקומות אכסון בתוך הרכב.

מרווח פנים, מקדימה טוב מאחורה תלוי במי נוסע . שלוש מבוגרים גדולים לא ירגישו בנוח. 3 מושבי ילדים גדולים לא יכנסו.

ק"מ תלוי בכמה אתה נוסע. אם אתה עושה 30K בשנה אז אחרי 5 שנים לרכב יהיה כ 240K ש"ח ואז תמכור אותו במחיר נמוך.

פורסם

נוסע בערך 10/11 בשנה.

בגדול לא נוסע עם רכב מפוצץ, כיסא ילדים אחד ואשתי. רוצה בסך הכל יותר מרווח מ3 שהיתה לי.

ומזגן מאחורה.

מרווח פנים, מקדימה טוב מאחורה תלוי במי נוסע . שלוש מבוגרים גדולים לא ירגישו בנוח. 3 מושבי ילדים גדולים לא יכנסו.

ק"מ תלוי בכמה אתה נוסע. אם אתה עושה 30K בשנה אז אחרי 5 שנים לרכב יהיה כ 240K ש"ח ואז תמכור אותו במחיר נמוך.

פורסם

לא מציאה בכלל- רכב בן 2.5-3 שעשה 90,000 ק"מ ,אבזור בסיסי ומחיר לא אטרקטיבי =בגדול עסקה לא משתלמת.

כבר עדיף למכור את שלך בשוק הפרטי (אם לא מכרת) ולחפש מאזדה 6 פרימיום פלוס מאובזרת וגם אם תרד שנה בשנתון,עדיין תקבל רכב שמור ומאובזר יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בסדר נהג יחיד ברור כן.

90 אלף ליסינג לפי דעתי הרכב שחוט.

אבל זאת רק דעתי האישית.

תבדוק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בגדול מסכים, חוץ מההערה על מושבי ילדים. לא יודע מה ההגדרה שלך למושבי ילדים גדולים, אבל מבדיקה פיזית שעשית בעצמי, מאחורה נכנסים 2 כסאות בטיחות לא קטנים (אלפא אומגה וגרקו טרנזישנז) ווסלקל (של פג פרגו).

לא מציאה בכלל- רכב בן 2.5-3 שעשה 90,000 ק"מ ,אבזור בסיסי ומחיר לא אטרקטיבי =בגדול עסקה לא משתלמת.

כבר עדיף למכור את שלך בשוק הפרטי (אם לא מכרת) ולחפש מאזדה 6 פרימיום פלוס מאובזרת וגם אם תרד שנה בשנתון,עדיין תקבל רכב שמור ומאובזר יותר.

מחזק. רד בשנתון ל-2013, אולי תגדיל קצת תקציב וחפש מאזדה 6 פרימיום פלוס, ה-6 בגירסה הבסיסית ועוד עם קילומטראז' גבוה ועבר ליסינג לטעמי קצת חוטאת למטרה.

בכל אופן, זה מה שאני עשיתי. כשננעלתי על ה-6 חיפשתי רק 2.5 ל' פרימיום פלוס. לא פשוט למצוא אחת עם נתונים טובים ומחיר סביר, אבל אם יש לך סבלנות ואורך רוח, בסוף תמצא.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...