Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה sun וצבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

גילוי נאות לפני חצי שנה לא הבנתי דבר בתחום הרכב, חוץ מלנהוג בטויוטה זקנה אך טובה.

כעת כשצריכה להחליט על אוטו חדש קראתי הממממון על מבחני דרכים וכו... ובסוף החלטתי ללכת על ליסיניג פרטי ל- 30 חודש (חשבתי לקנות מטרייד אין, לקנות מפרטי.... הרבה דברים נלקחו בחשבון) וכעת נלך על טויוטה sun חדשה 2017. קראתי פה בפורום שחלק לא אוהבים את העסקה הזו ושאלתי היא יותר עניינית- אני רציתי טויוטה gli אבל לליסינג אין אותה. אני יודעת שיש הבדלים, בגלגלים, בבקרת האיכות, באיתות לרכז שלא רואים בזמן עקיפה. אבל האם זה מאד עקרוני? האם אוכל לשמוע מכם הנהגים שנוסעים על sun 2017 שאכן האוטו בסדר גם אם הוא לא gli? וחוץ מזה מתלבטת בקשר לצבע. יש רק 4 דוגמאות בליסיניג רציתי שנהב, אבל יש רק סוג אפור או כסוף (לבן ושחור ביטלתי) גם על זה קראתי, שיש דיעות לכאן ולכאן וזה לא מוחלט שאוטו כהה מתקרר לאט יותר. האם על אפור כהה באמת רואים יותר שריטות ועל הכסוף פחות? ממש רוצה את הכהה אבל ממש מתלבטת. סליחה על אורך הפוסט הראשון שהעלתי.

פורסם
לגבי קירור - זניח, הבדל של דקה לפה או לשם.

לגבי הצבע - על צבע כהה רואים יותר לכלוכים/אבק/שריטות.

תודה ולגבי הגלגלים האם זה עקרוני?

פורסם

הטויטה SUN תשרת אותך בנאמנות, גם עם איבזור מופחת, צמיגים במידה קטנה יותר וכו.... אלפי רכבים כאלו נוסעים ואין שום בעיה, בהנחה שפחות איבזור וגימור קצת פחות עשיר אינו מפריע לך ביום יום.

פורסם

אני נוסע ב-SUN חדשה, לא באמת חסר משהו ברכב.

אני רחוק מלהיות מחסידי טויוטה ולדעתי זה סתם רכב, קשה לי להאמין שהייתי מרגיש אחרת עם הייתי מקבל בליסינג את ה-GLI.

ההבדלים העיקריים:

גלגלים - טאסות הפח פשוט מכוערות, מרגיש כאילו חזרתי בזמן לאופל אסקונה.

מזגן מכני רגיל במקום בקרת אקלים (אין את הנוחות של הבקרה אבל המזגן מצויין).

התנעה ללא מפתח (מאוד נוח, לא קריטי לי).

אפשרות ל-TOYOTA CONNECT (מסתדר טוב גם בלי אך זאת מערכת נחמדה).

שאלה - למה לקחת כזה רכב בליסינג פרטי? זה לא רכב מעניין במיוחד... אלא אם כן אתם משוכנעים שאתם רוצים לרכוש אותו בסוף התקופה.

כאדם פרטי ברכישה של רכב חדש - לדעתי כן עדיף להשקיע במאובזר - מרגיש יותר טוב מרכבי המוני הליסינג.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

ב gli יש גם פנסי ערפל בגריל תחתון קדימה, פסי הגנה על הדלתות ו מראות מתקפלות אוטומאטית.

יש דגמי sun בליסינג, אחרי שנוסעים ב gli קשה להתרגל ל sun למרות שזה אותו הרכב, כל החבילה הזאת עושה הרבה הבדל אולי כי גם ככה זה רכב פשוט יחסית אז דווקא התוספות האלה עודות את כל ההבדל.לפי דעתי אל תיקח צבע כהה גם מבחינת חום בקיץ וגם מבחינת מכות/שריטות ותיקוני צבע עתידיים אם יהיו.

עצתי לך לפני הרכישה פשוט תעשה סיבוב על זאת ועל זאת אם זה לא עקרוני לך לך על מה שיש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בקשר לשאלה למה טויוטה בליסינג פרטי, אשמח לדעת איפה הבעיה עם טויוטה וליסינג, איזה מכונית כן היית ממליץ בליסינג?

פורסם

אם העלויות מתאימות לך - אין סיבה לא ללכת על זה. בקרת האיכות זהה לחלוטין בין הדגמים השונים של הקורולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...