Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטודיל

mike56
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פניתי למוטודיל בשאלות הבאות:

שאלה ראשונה: מה קורה עם השובר לא ניתן למימוש כי הרכב לא קיים בפועל?

תשובה : לאחר שנאמר לי בטלפון זה לא יכול לקרות כי הם מתעדכנים מול המציעים נאמר לי שאקבל את שווי הקופון בחזרה. בקשתי את התשובה בכתב סרבו לתת לי. עיון בשאלות ותשובות במוטודיל מלמד ששם נאמר :

"מה קרה אם נתקלתי בבעיה במימוש השובר מול בית העסק -אנחנו מקווים ומאמינים שזה לא יקרה... אם בכל זאת נתקלת בבעיה, פנה אל שירות הלקוחות שלנו בטלפון - "

03-7920914"

כלומר אין התחייבות להחזר כספי בכתובים אלא עלי לפנות לשרות לקוחות .

ענין זה עלה במוחי לאחר שאחד הרכבים בדגם מסוים שמופיע במוטודיל לא מצאתי ב5 - 6 חברות ליסינג גדולות שפניתי אליהם. ומדובר בדגם שאני מעונין אך אין לי חשק לזרוק שובר לפח.

שאלה נוספת : לגבי מימוש שובר שרכשתי לרכב מסוים עסקה אלף בעבור רכב אחר עסקה ב ?

התשובה באתר: " רכשתי שובר והתחרטתי

motodeal נשמרת לך הזכות לממש את השובר לכל עסקה אחרת באתר למשך 6 חודשים ."

התושה בעל פה מצומצמת יותר " ניתן לממש בכל עסקה אבל רק אצל החברה הספציפית שבעסקה אלף ולא בכל חברה שבאתר .

מה הנסיון שלכם עם מוטודיל?

לא מצאתי גם מענה לבטוחה על הכסף היינו אם הרכב אינו במצאי המידי אצל חברת הליסינג היה וחברת הליסניג תפשוט את הרגל אני עלול לצאת קרח מכאן ומכאן ללא כסף וללא רכב ? יש לכם פתרון לענין? תודה

• תוכן חדש...