Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW M235

Fubo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אז לאחר מכירת הרכב שלי וגיוס ההון הנוסף העמדתי תקציב לצורך רכישת הM235. שנתונים 2014-2015 בעיקר.

ביצעתי 2 נסיעות על הM240 והתרשמתי מהרכב ממש לטובה.

על פניו עונה על הצרכים של הנאה אחורית, רכב חזק, פרקטי יחסית, שמשדר יוקרה בזכות הסמל אך עם זאת לא מוציא עיניים במיוחד.

ברור לי שהדגם עם המתלים האדפטיבים ישמש אותי נאמנה יותר במהלך היום יום ולשם אני חותר (תוספת של כ-14 אלף ש"ח מהחברה)

אבקש לקבל המלצות מאנשים שיש בבעלותם או היה בעבר תחת בעלותם רכב מהדגם הזה. האם יש דברים מיוחדים שמצריכים תשומת לב מיוחדת? עלויות אחזקה משוערות מבחינת בלאי נצא מתוך נקודת הנחה שפעם או פעמיים בחודש הרכב ישמש למטרות נהיגה ספורטיביות יותר מהרגיל.

להפתעתי אני מגלה כי השוק נסחר מעל המחירון מה שמעט הפתיע אותי שכן בניגוד לרכבי נישה ספורטיבים כמו מיאטות BRZ 370Z Z4 בקיצור הבנתם אותי, בהם אני יודע שהמחירון הוא בגדר המלצה, האם גם פה המצב דומה?

בקיצור אשמח לקבל המלצות, טיפים וכו'. ללמוד ממנוסים ממני וכמובן אם מישהו מעוניין למכור יותר מאשמח לשמוע.

תודה רבה, אורי

פורסם
איזה המלצות טיפים אתה רוצה? מלבד זה שה-240 ומה-235 זה שני מנועים שונים לגמרי.

בדיוק מה שכתבתי למעלה.

עלויות החזקה משוערות? דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם שנוטים לההרס והעלות תיקון שלהם גבוהה, עד כמה עניין השינוי במתלים משמעותי והאם ניתן להגיע לתוצאה דומה באפטר מרקט?

• תוכן חדש...