Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה אחלה אפטר מסיבה מושקעת מאד ממש ברמה וים כוסיות :lol: אהבתי גם את הסיבובים בדרך לירושלים אם היוקו החדשים :D דרך אגב אני עם התלתלים :lol: חג שמח לכולם :smilecol: :wave2:

פורסם

תגיד שנייה, למה אתה חושב שהפורום הזה מעוניין בתמונות מהמסיבת אפטר פרטי שלך ?

לא בקטע רע או משהו כזה, עם התלתלים האלה אתה נראה לי בחור טוב, מה גרם לך לחשוב שהפורום הזה זה המקום הנכון בשביל התמונות האלה ?

פורסם
תגיד שנייה, למה אתה חושב שהפורום הזה מעוניין בתמונות מהמסיבת אפטר פרטי שלך ?

לא בקטע רע או משהו כזה, עם התלתלים האלה אתה נראה לי בחור טוב, מה גרם לך לחשוב שהפורום הזה זה המקום הנכון בשביל התמונות האלה ?

סתם אתה יודע פורים אווירה של חג ניסתי לשדר :wink:
פורסם

אהלן עופר.

אחי,זה לא בקטע של כעס או משהו.אתה יודע שאין לי דבר וחצי דבר נגדך,אבל זה באמת לא במקום.

בלי הרצאות ושטויות,פשוט זה לא לעיניין.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אתה מחפש כוסיות ? סע לתל-אביב. בראשון במערה החשמלית היה פול כוסיות.

את האומן 17 אני לא כל כך אוהב, למרות שאני יכול להכנס חינם.

פורסם
אהלן עופר.

אחי,זה לא בקטע של כעס או משהו.אתה יודע שאין לי דבר וחצי דבר נגדך,אבל זה באמת לא במקום.

אוקיי חשבתי שבאוף טופיק אפשר קצת לעשות דברים בלי שום קשר למכוניות. הבנתי
פורסם

גבר!!! עכשיו אני מחזיק ממך*, אין עליך.....אתה יכול להכנס חינם באומן 17.

*ושמישהו יגיד לי פה אם היתה מטרה נסתרת למשפט המחץ של לירן מעבר לכך שנחזיק ממנו "גבר". :) (הכל ברוח טובה)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אהלן עופר.

אוקיי חשבתי שבאוף טופיק אפשר קצת לעשות דברים בלי שום קשר למכוניות. הבנתי

האמת, צודק - באוף-טופיק אפשר...

פורסם

*ושמישהו יגיד לי פה אם היתה מטרה נסתרת למשפט המחץ של לירן מעבר לכך שנחזיק ממנו "גבר". :) (הכל ברוח טובה)

לא היתה מטרה נסתרת - אני פשוט אמרתי שלמרות שאני יכול להכנס חינם - אני פשוט לא אוהב את המועדון.

פורסם

נו בסדר, אבל עצם האיזכור שאתה יכול להכנס בחינם לא ממש קשורה. הרי ברור לכולנו שאם יש מועדון שאתה אוהב אז אתה הולך אליו בלי קשר לתשלום ואם יש מועדון שאתה לא אוהב אז לא תלך אליו אפילו אם לא תצטרך לשלם בכניסה, לא?

אבל עזוב גבר*, הכל ברוח טובה.....מתים עליך פה בהרצליה 8)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתכלס למה לא , שיפרסם מה שבא לו כל עוד זה ברוח טובה , וכן זוהי רוח

חג מצויינת , אז עופר , סחטיין!

אל תשכחו באיזה פורום אנחנו , א-ו-ף ט-ו-פ-י-ק

היו פה כבר תרדים הרבה יותר בוטים ולא לעניין....

פורסם
עופר, אהבתי את הראשונה! :oops:

למה אתה לא מביא עוד תמונות...?

פה זה אוף טופיק, מותר להביא תמונות ממסיבות, לא?

אין לי בעיה לשים עוד תמונות אבל ראית מה החברה אומרים שזה פשוט לא המקום :cry:
  • תוכן חדש...