Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן ds .  הלינקולנים הישנים למינהם.  כעת במחיר הגיוני יש רק את הרנו גרנד קופה. אף אחת במחיר הזה (113 אלף ב0 קילומטר)  לא מתקרבת לנוחות שלה.

פורסם

הסיטרואן C5 ללא ספק כמה ליגות מעל כל מה שיש לו 4 גלגלים.

אני זוכר עוד את ה טופגיר ההוא שהשוו אותו לסדרה 7 ולעוד רכבים והוא פשוט יצא ליגה מעל {מבחינת הנוחות}

• רעיון טוב! 1
פורסם

יורשת הc5 המיתולוגית,  c5 איירקרוס

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

בקנדה נהגתי אלפי קילומטרים בקרייזלר גרנד וויאג'ר מאובזר ביותר.
זה היה רכב הכי נוח שיצא לי לנהוג בו ( כל יום 450 קילומטרים במשך שבוע - ללא טיפת עייפות הגב/ הרגליים ובהרגשה כללית ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
בתאריך 3.7.2017 בשעה 10:05, nglancer כתב:

פורד גלאקסי - מרגיש כמו בסלון בבית, ואין שום דבר יותר נוח מאוטו גבוה כשזוית הנהיגה היא ישיבה ולא חצי שכיבה

הופה, איזו הקפצה לשרשור...

תשמעו, זה נשמע ילדותי ומטומטם ומתלהב אבל בחיי שאני לא מגזים - בנסיעה בינעירונית, אין כמו הגלקסי / אס מקס. אחד הרכבים הבודדים שאני יכול לעשות עליו גם 500 ק"מ ביום ולצאת ממנו כאילו לא קרה כלום. אילו הארץ הייתה גדולה יותר, הייתי עושה יותר. שילוב של מתלים קשים (אפס נדנוד) ומושב מושלם בגרסת הטיטניום מבחינת זווית עם גב תחתון קשיח. בנוסף, בידוד הרעשים ברמה הגבוהה ביותר. עם כל הפשלות ברכב הזה, איך שהוא יצא שאת הנקודות שמניתי כאן הם ביצעו על הצד הטוב ביותר.

עריכה: חשוב לציין שהנקודות הולכות לאיבוד בנסיעה עירונית - חתך נמוך ומתלים קשים. לא קטסטרופה אבל צרפתיות סטנדרטיות מגיבות הרבה יותר טוב לסיטואציה.

בעבר נהניתי מאוד מהקסנטיה, אבל היום כל מה שלא מכיל מושב עומד - פשוט מציק לי כעבור שעה. המצב דפוק אבל הוא לא בשליטתי, זאת לא אשמת המכוניות...

באופן פרדוקסלי, דווקא למשאיות מסוימות יש מושבים נהדרים - לא מחפה על נדנוד המתלים אבל כן עוזר לשמירה על רעננות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ג'יפ של לקסוס (בשביל השקט) עם מושב פנאומטי יסגור את הפינה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה חייב להיות סיטרואן עם מתלים פנאומטיים.
בי איקס או מפוארים יותר.

אגב את הנסיעה הארוכה ביותר שלי עשיתי ברכב כמעט סתמי- ניסן מקסימה .
1200 קמ ביום אחד. אפשרי אבל מתיש

הנסיעה השניה הכי ארוכה הייתה בגרנד צירוקי WK2 , רק 800 קמ אבל לא מורגשים בכלל.

Jeep ZJ V8 / C4 Cactus/
Octavia TSI 1.0 / Honda 300ex

• מעניין 1
פורסם
לפני 6 דקות, Boaz Av כתב:

זה חייב להיות סיטרואן עם מתלים פנאומטיים.

מניסיון עם קסנטיה - יותר צרות ממה שזה שווה.

לא סתם הפסיקו לייצר את זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הפסיקו לייצר גם פיג׳ו 404 [emoji4]
השאלה הייתה על נוחיות ואני לא מסוגל לחשוב על רכבים נוחים מהם.
נכון שמבחינת עלות אחזקה ושקט נפשי הם לא היו בקבוצת ההובלה אבל את מה ששלהם אי אפשר לקחת מהם

Jeep ZJ V8 / C4 Cactus/
Octavia TSI 1.0 / Honda 300ex

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היא לא C5 עם המתלים ההידרופנאומטיים.

היא גם לא C5 איירקרוס.

נוחות סבירה +.  לא נתקלתי בבעיות אחרי נסיעות ארוכות, גם לא בכבישים משובשים או מפותלים. 

מה שיש לה ואין לאחרות זה מרווח הפנים.

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • תוכן חדש...