Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RedLabel - "אין מה לעשות. רוב האנשים בארץ לא יודעים לנהוג."

מדוע אתה מכליל את דעתך האישית על כלל ציבור הנוהגים בישראל.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רשמו כאן כל מני סיבות טכניות ובטיחותיות, אבל מנסיעה של 5 דקות אחרי חזרה מאירופה ואתה מבין את הסיבה: כולם שמים על האחרים ז.

אז מה אם מאחורי יש מלא אנשים שיתקעו עוד סיבוב ברמזור או יאחרו להצגה/סרט/קריוקי במרפסת? אני חייב לסיים לכתוב אסמס/לסיים שלב במשחק בטלפון/אין לי כסף לדלק ושכולם מאחורי יזדיינו (בסבלנות)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
התופעה הזאת מרגיזה גם אותי. זה קורה הרבה פעמים בצמתים בהם ניתן לראות בבירור שהתנועה בדרך החוצה כבר עצרה, והנהגים ממשיכים להאיץ באיטיות גם הרבה אחרי הצומת, כך שהסיבה היא מש לא זהירות.

זה גורם הרבה פעמים ל"פספוס" של רמזור שלא היה קורה אם הנהגים היו מאיצים בצורה נורמלית.

תראה, אם מישהו זוחל לכל אורך הצומת זה חריג, ובוודאי לא משרת מטרה בטיחותית כי הוא שורה יותר זמן באזור מסוכן. בטיחותית, כל מה שצריך זה לזחול בכמה המטרים הראשונים ואז להאיץ, וגם זה רק כשאתה הראשון או השני בטור.

רצוי לעשות את זה בלי קשר למצב התנועה החוצה כי כל מיני נסים ונפלאות יכולים לקרות בצמתים. הרכב שעובר באדום יכול להיות דו גלגלי שעובר בין הרכבים. יכול להיות שאחד הרכבים שכבר עומד יידחף לתוך הצומת או שהרכב העובר באדום יעשה את זה מנתיב שלא מיועד לכך כמו נתיב לפניה שמאלה או כיוון התנועה הנגדי בדרך החוצה.

נכון, נגרם כאן עיכוב קל, אבל בטיחות היא יעד חשוב יותר מזמן ההגעה, הזרמת התנועה או אדיבות למשתמשי הדרך האחרים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

RedLabel - "אין מה לעשות. רוב האנשים בארץ לא יודעים לנהוג."

מדוע אתה מכליל את דעתך האישית על כלל ציבור הנוהגים בישראל.

הדעה שרמת הנהיגה בארץ היא מחפירה היא דעה שאני ממש לא היחיד שמחזיק בה. אתה באמת טוען שצורת הנהיגה של רוב הנהגים בארץ היא טובה ונכונה?

רשמו כאן כל מני סיבות טכניות ובטיחותיות, אבל מנסיעה של 5 דקות אחרי חזרה מאירופה ואתה מבין את הסיבה: כולם שמים על האחרים ז.

אז מה אם מאחורי יש מלא אנשים שיתקעו עוד סיבוב ברמזור או יאחרו להצגה/סרט/קריוקי במרפסת? אני חייב לסיים לכתוב אסמס/לסיים שלב במשחק בטלפון/אין לי כסף לדלק ושכולם מאחורי יזדיינו (בסבלנות)

בדיוק.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם (נערך)
העובדה שרמת הנהיגה בארץ היא מחפירה היא דעה שאני ממש לא היחיד שמחזיק בה.

אם ההגדרה שלך ל"רמת הנהיגה" נמצאת בקורלציה כלשהי להיקף הקטל בדרכים, אז הדעה שלך לא נכונה.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
שלום. זה כבר תקופה שאני רואה את הדבר הכל כך מעצבן הזה שנהגים עוברים בירוק ו..., חוצים רמזור ירוק במהירות כ"כ איטית שכשאתה חוצה יחד איתם אתה כבר בתוך הצומת ברמזור אדום גם אם חצית בירוק מלא.

היום קרה לי משהו דומה ובאמת שאני די מופתע מעצמי שלא עשיתי לנהג הזה "שיחת נו, נו נו". (לא מעוניין בהטפת מוסר וסיכונים, תודה).

מה עובר על נהגים כאלה? אני לא מבין את הדבר הזה.

אולי די כבר?

מה שלך נראה מהירות איטית מדי, נראית לנהג אחר מהירות סבירה לחצות צומת, ובכל מקרה הכביש או הצומת לא שייכים לך, ואין לך מונופול על מי נהג סבבה ומי לא.

אם החלטתי לעבור צומת במהירות איטית מכל סיבה שהיא, אני לא צריך לתת לך שום דין וחשבון.

מי אתה בכלל שתעשה לנהג אחר שיחת "נו נו נו"? למי אתה חושב את עצמך?

תתמקד בעצמך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כל עוד הוא מסכן את כולם ומעכב את כולם ללא צורך, כן יש לי זכות להתעצבן.

השיחת "נו נו נו" הזאת זה ממש לא מה שאתה חושב, אבל אין לי שום בעיה לשאול נהג מדוע אתה עושה דבר כזה בזמן שאני כמעט מסתבך בגלל האיטיות שלו.

ולא מדובר כאן "בדיליי" בזינוק (שזה גם קורה ודרך החלון רואים למה - טלפון ) לצורך בדיקת חוסר משוגע שעובר באדום.

אתה עובר אחרי בן אדם בירוק, אין לך דרך לעבור אותו בצומת, הוא נוסע כל כך לאט והרמזור כבר מתחלף. לא תתעצבן? ברכותיי, אני מקנא בך.

פורסם
זה כבר תקופה שאני רואה את הדבר הכל כך מעצבן הזה שנהגים עוברים בירוק ולפעמים זה גם משאיות\רכבים גדולים שלא רואים כ"כ מה הולך לפניהם , חוצים רמזור ירוק במהירות כ"כ איטית שכשאתה חוצה יחד איתם אתה כבר בתוך הצומת ברמזור אדום גם אם חצית בירוק מלא.

אין לי מושג על מה אתה מדבר, או שאתה תמיד מצליח להיות בנתיב הלא נכון. מה שאני כן נתקל בו הרבה הם נהגים שבולמים (לפעמים לפתע, לפעמים במתינות) בירוק מהבהב. זה בהחלט יכול להביא את הח'פפע.

פורסם

אם אתה עצבני קח כדור ותירגע.

אין לך סמכות להחליט מי מסוכן ומי לא.

אם אתה בספק אם אתה מצליח לחצות צומת או לא אז אל תיכנס לצומת.

לך תלמד לנהוג לפני שאתה מעיר לאחרים או מתקן את הנהיגה שלהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
כל עוד הוא מסכן את כולם ומעכב את כולם ללא צורך, כן יש לי זכות להתעצבן.

השיחת "נו נו נו" הזאת זה ממש לא מה שאתה חושב, אבל אין לי שום בעיה לשאול נהג מדוע אתה עושה דבר כזה בזמן שאני כמעט מסתבך בגלל האיטיות שלו.

ולא מדובר כאן "בדיליי" בזינוק (שזה גם קורה ודרך החלון רואים למה - טלפון ) לצורך בדיקת חוסר משוגע שעובר באדום.

אתה עובר אחרי בן אדם בירוק, אין לך דרך לעבור אותו בצומת, הוא נוסע כל כך לאט והרמזור כבר מתחלף. לא תתעצבן? ברכותיי, אני מקנא בך.

כאשר תלמד שאתה צריך להתאים את ההתנהלות שלך עם כלי הרכב האחרים בכביש , חייך יהיו דבש.

הוא איטי בהשוואה אליך אתה איטי להחריד לעומת הזינוק של האאוטלנדר, והאאוט לנדר איטי לעומת הX5

הוא לא מסכן אותך אתה מסכן את עצמך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, אפשר לדעת למה "איטי להחריד" נאמר ולא רק " איטי"?:lol:

דיסקו, אני מצטער שעצבנתי אותך ללא כוונה, אבל אתה קצת יוצא מפרופורציות ואולי גם לא הבנת אותי.

פורסם

אושריקו,

העולם לא סובב סביבך. תתבגר.

לשעבר:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ישה, אפשר לדעת למה "איטי להחריד" נאמר ולא רק " איטי"?:lol:

כי כשאתה נותן קיק כדי להיות מהיר יותר, האגזוז יכול לעוף על הרכב שאחריך וזה מחריד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מסכים לגמרי עם דיסקו. לא מבין על מה המהומה. מי אמר שחייבים לנסוע מהר בתוך צומת.

לא מתאים לכם? תעקפו. לא יכולים לעקוף? תמתינו עד שתוכלו.

מידי פעם אני נתקל בנהגים אחרי בצומת שמרגיז אותם שההילוך הראשון באוטו הגם ככה איטי שלי, קצר, ושלוקח עוד חצי שניה להגיע להילוך השני. הם באגרסיביות עוברים לנתיב השמאלי תוך כדי התנחלות על הצופר, מעלים את הווליום במנוע של הליסינגומטית שלהם לשמים, מתקדמים 20 מטר ונעצרים מאחורי הרכב הבא בתור. עושה לי את היום דברים כאלה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...