Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להסביר לי את הסרט שכל בעלי ה-A3 נמצאים בו?

A3 2010 2.0T 200HP המחירון שלה 73,000 ביד2 ומבקשים עליה 114K ליד 4 עם 141K ק"מ

יש אחת גם ב94 אלף שזה גם הרבה מעל המחירון.

הביקוש שלה כל כך גדול?

פורסם

לי יש A3 שנת ייצור 2011 וכבר כמה פעמים הציעו לי מעל המחירון, למרות שלא פירסמתי ואני לא מעוניין למכור כרגע. התופעה הזאת לא קרתה לי עם רכבים קודמים שהיו בבעלותי. לא יודע באיזה מחיר סוגרים עסקאות אבל ממה ששמעתי יש אנשים שמוכנים לשלם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא חסר רכבים היום שנמכרים מעל המחירון קח לדוגמה מאזדה מיאטה,הונדה S2000,גולף GTI,כנראה כמו שציינו לפני אם דורשים מעל אז כנראה יש גם מי שמשלם כאלה סכומים..

Peugeot 206 XS 2008 1.6 Manual

Peugeot 207 2008 Sport 1.6 Manual

Seat Ibiza 2010 Sport 1.6 Manual

פורסם

לדרוש כל אחד יכול,כמה שבא לו,על מה שבא לו.

השאלה אם מה שיש לו ביד שווה את זה (צריך ממש ממש ממש להיות שווה את התוספת..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כשאדם בלי ניסיון בא לרכוש רכב אז כמו שלדרוש 40 אלף מתחת למחירון מעלה נורה גם 40 אלף מעל המחירון מעלה שאלות.

הנחתי שמדובר בשיפורים לרכב שהוכנסו בשווי של 40 אלף, אבל ממה שהבנתי ממכם מדובר על מצב השוק של הרכב הזה ללא קשר למה הוכנס אליו (כמובן שאני מדבר בכללי ולא פרטני)

פורסם

- אם הנחת שהמחיר התייקר בגלל שיפורים, למה הופתעת ממנו?

- רוב רכבי ה-A3 בשוק משופרים בדרך כזו או אחרת, במיוחד דגם השני ליטר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לדוגמא A3 שנת 2009 מנוע 1.8T לפי מחירון לווי יצחק - 50 אלף שקל.

לדעתי, מחירון לא "הוגן" ולא אמיתי. נראה שברכב "ישן" המודל לחישוב מחירון הוא פשוט להוריד אחוז קבוע מבלי להתחשב בכלל במחיר השוק.

מה אפשר לקנות במחיר הזה? מאזדה שנת 2010 מנוע 2.0. ה-A3 2009 תהיה שנות אור מתקדמת יותר מהמאזדה 3, נוחה ומהירה, יפה יותר. חוץ מזה, הרכב הזה הולך ונעלם עם הזמן, מכוון שצעירים עושים איתם תאונות.

מאותם סיבות, שום בעל A3 לא ימכור את הרכב שלו במחיר מחירון, אחרי שטיפל והשקיע בו. זה פשוט לא שווה, וזה לא המחיר.

פורסם
- אם הנחת שהמחיר התייקר בגלל שיפורים, למה הופתעת ממנו?

- רוב רכבי ה-A3 בשוק משופרים בדרך כזו או אחרת, במיוחד דגם השני ליטר.

ההנחה(לא בדקתי) שאם באמת בוצאו שינויים בעלות של 40 אז זה שווה את זה אבל זה לא המצב. לפחות לא ב40 אלף.

לדוגמא A3 שנת 2009 מנוע 1.8T לפי מחירון לווי יצחק - 50 אלף שקל.

לדעתי, מחירון לא "הוגן" ולא אמיתי. נראה שברכב "ישן" המודל לחישוב מחירון הוא פשוט להוריד אחוז קבוע מבלי להתחשב בכלל במחיר השוק.

מה אפשר לקנות במחיר הזה? מאזדה שנת 2010 מנוע 2.0. ה-A3 2009 תהיה שנות אור מתקדמת יותר מהמאזדה 3, נוחה ומהירה, יפה יותר. חוץ מזה, הרכב הזה הולך ונעלם עם הזמן, מכוון שצעירים עושים איתם תאונות.

מאותם סיבות, שום בעל A3 לא ימכור את הרכב שלו במחיר מחירון, אחרי שטיפל והשקיע בו. זה פשוט לא שווה, וזה לא המחיר.

אם זה המצב אז צריך להתאים את המחירון. כי בסופו של דבר אנשים ניגשים למחיריון כי אין להם מושג מה השווי הראלי של הרכב.

פורסם

מעניין שהמצב המתואר כאן הפוך מהמצב בחדשות: קל מאוד לקבל בסוכנות 25 אלף שקל הנחה על A3, אפילו על הדגם הבסיסי ואחרי מתיחת הפנים. לא אתפלא אם על הדגמים הבכירים ההנחה היא 35 אלף.

בדר"כ עובדה זו לא מסתדרת עם שמירת ערך פנומנאלית, אבל אולי פה יש משהו מיוחד

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

אולי קצת קשה לאנשים לקבל את זה אבל יש סוגים של רכבים שנמכרים הרבה מעל המחירון הרשמי של לוי יצחק

אולי הגיע הזמן שהאדון יתעורר ובאמת יראה בכמה נסחרים הרכבים ויעדכן את המחירון בהתאם לשוק ?!

אפשר לתת הרבה דוגמאות לרכבים כאלו

החל מבימרים מהגרסאות הנחשקות

לא חסר

וואגיות

סובארו

הונדות וכו..

זה שאתם נוסעים על משפחתומטית 2017 מהשקיות לא הופך אותה ליותר טוב מרכב יישן יותר שעולה בפועל כמעט אותו מחיר

פורסם
^^

זה נאמר מתוך נסיון או השערה בלבד? על A3 2.0 ספורטבק שעולה רשמית 204,000 ניתן לקבל 25,000 הנחה?

מתוך ניסיון עם A3 1.4.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

• תוכן חדש...