Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. חבר ביקש ממני עזרה והחלטתי לפנות לעצת ההמונים. בעקרון הוא הולך להציע נישואין בקרוב ועושה סקר שוק לגבי טבעות. הוא שאל אותי אבל אין לי שמץ. לפי הסקר שהוא ערך המחירים מתחילים באיזור 4k וצפונה. זה באמת המחירים? שאלה שניה היא לגבי הסכם ממון. ההורים שלו רכשו דירה ורשמו אותה על שמו. הוא מתפדח לדבר עם החברה שלו על הסכם ממון אבל ההורים שלו לא מוכנים לאבד את הדירה שלהם וכרגע מטילים וטו על החתונה אם וכאשר. האם קיים מסמך פחות מאיים מהסכם ממון ? תודות מראש לעונים.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

חוק יחסי ממון לכאורה מסייע לבחור

למה לכאורה

כי בתי המשפט אחרי 20 +- שנות נישואים נוטים לראות בדירת המגורים נכס משותף

(א) עם התרת הנישואין או עם פקיעת הנישואין עקב מותו של בן זוג (בחוק זה – פקיעת הנישואין) זכאי כל אחד מבני הזוג למחצית שוויים של כלל נכסי בני הזוג, למעט

(1) נכסים שהיו להם ערב הנישואין או שקיבלו במתנה או בירושה בתקופת הנישואין;

(2) ....

(3) נכסים שבני הזוג הסכימו בכתב ששוויים לא יאוזן ביניהם.

לכן יש לייצר מסמך על כך, וגם אז תבוא הדרישה במקרה של גירושין

אין מנוס משיחה עם הגברת גם היא לא נעימה

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השבוע סיפר לי אחד השכנים במושב, כי בנו ביטל את החתונה, כיוון שארוסתו סירבה לחתום על הסכם ממון.

אני ממליץ בחום שלא לקחת צ'אנסים ולהתנות את החתונה בחתימה על הסכם ממון.

פורסם

אני ואשתי התחתנו לפני כארבע חודשים.

לפני שהכרנו רכשתי דירה להשקעה ובנוסף חסכתי סכום לא מבוטל של ממון ועל כן לפני שהצעתי לה מספר פעמים גיששתי לגבי נושא ההסכם ממון. היא תמיד הסכימה ואמרה שלא יהיה איכפת לה לחתום על זה כי במקרה ונפרד היא לא רוצה לקחת ממני משהו שהוא לא שלה. כמובן שעל אף שאני סומך מאוד על המילה שלה איני יכול לחזות מה תהיה דעתה (והאם תהיה שונה) במידה ותהיה נסערת במקרה של פרידה ועל כן הוחלט בכל זאת על הסכם ממון. ההסכם ממון נעשה באווירה טובה לחלוטין יחד עם העו"ד שלי שהסביר לה בדיוק את כל סעיפי ההסכם.

לדעתי (שים לב שהדגשתי שזאת דעתי בלבד): אישה שנעלבת, לא מסכימה, חושבת שזאת חוצפה לבקש ממנה לחתום על הסכם ממון טרום נישואים היא אישה לא ראויה לנישואים וכשאני ניגשתי לנושא הזה זה היה הכל או כלום. אם היא לא מסכימה להסכם ממון אין לנו עתיד ביחד.

ההשקפה שעומדת מאחורי קו המחשבה הזה היא שגם אם קיים גרגר אחד של רצון בפינה האחורית של הראש שלה לרדוף אחרי הממון שלי אני לא מעוניין להיות איתה. ואכן כוונותיה של אישתי שתחיה היו טהורות לחלוטין.

ההסכם יושב לו בארון ומעלה אבק ואני נשוי באושר 4 חודשים שלמים :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

רשמת אותו בבית המשפט?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני הנישואין אפשר לחתום גם מול נוטריון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם כל לשמור העתק במקום שממנו האשה לא תוכל "להעלים" אותו אם וכאשר יהיה לה נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מבין גדול בהסכמי ממון, אבל אחותי צורפת ומכינה גם טבעות אירוסין, אם רלוונטי לך באיזור המרכז/דרום/ירושלים צור איתי קשר בפרטי.

פורסם

אני עשיתי גם הסכם ממון כיוון שהגעתי לחתונה עם ממון שחסכתי ועם דירה. בהסכם הממון הדירה נשארת אצלי והכספים שחסכתי אבל הוספנו סעיפים כמו למשל שבמידה ויש ילדים וישנה דירה נוספת, היא תקבל את הדירה הנוספת.

אני חושב שזה חכם לעשות הסכם ממון, אבל צריך גם לחשוב על הצד השני ולתת לו את ההרגשה שבמידה ויש ילדים (או גם במידה ואין) הוא לא נזרק לרחוב.

פורסם
אני עשיתי גם הסכם ממון כיוון שהגעתי לחתונה עם ממון שחסכתי ועם דירה. בהסכם הממון הדירה נשארת אצלי והכספים שחסכתי אבל הוספנו סעיפים כמו למשל שבמידה ויש ילדים וישנה דירה נוספת, היא תקבל את הדירה הנוספת.

אני חושב שזה חכם לעשות הסכם ממון, אבל צריך גם לחשוב על הצד השני ולתת לו את ההרגשה שבמידה ויש ילדים (או גם במידה ואין) הוא לא נזרק לרחוב.

למה נזרקת לרחוב? כל מה שנחסך ונצבר בחיים המשותפים הוא משותף ומתחלק חצי חצי.

כמובן, ככל שהנכסים המוגנים בהסכם הממון הם מחוץ לתחום, אז גם ההתנהגות של שני בני הזוג צריכה להיות כאילו אינם קיימים. כלומר לחסוך כסף, לרכוש דירת מגורים ובכלל ליצור לעצמם רשת בטחון חדשה, כיוון שאין להם רשת בטחון בדמות הנכסים המוגנים.

פורסם

כלומר זוג שהתחתן כשהבעל בא עם וילה בכפר שמריהו שאבא שלו קנה לו, ואז במשך 15 שנים הזוג חי באושר ועושר, וטסים לחו"ל וחיים ברמה גבוהה, ואז כשמתגרשים פתאום לאישה אין כלום, כי כשהיא רצתה לחסוך לדירה ביד אליהו, הוא העדיף שהם יטוסו לסקי בשוייץ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...