Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כלומר זוג שהתחתן כשהבעל בא עם וילה בכפר שמריהו שאבא שלו קנה לו, ואז במשך 15 שנים הזוג חי באושר ועושר, וטסים לחו"ל וחיים ברמה גבוהה, ואז כשמתגרשים פתאום לאישה אין כלום, כי כשהיא רצתה לחסוך לדירה ביד אליהו, הוא העדיף שהם יטוסו לסקי בשוייץ.

במקרה כזה כנראה שתקבל מזונות, ודי מכובדים.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסטטיסטיקה לא לטובתך. המון זוגות מתגרשים ולכן אין ברירה אלא להגן על רכושך.

עדין רוב הנשואים נשארים נשואים 1:3 מתגרשים זה עדין 2:3 לא

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

שהתחתנו,לקחתי אשה תפרנית שהדבר היחיד שהיה לה זה

חובות והרבה.

לי אותה תקופה (2001) היתה דירה מרוהטת,רכב,ורכוש.

מודה שחשבתי על כך המון ושיתפתי אותה גם..

לא היתה לה שום בעיה לחתום,אבל לא עשינו שום הסכם.

אני לא שולל את זה

​ אבל זה קצת בעייתי ומעליב לדרוש מבת זוג

שאתה הולך לחיות איתה תקופה דבר כזה,זה כמו לפתוח ברגל שמאל,

צריך למצא דרך יותר יצירתית כגון במידה ולא חותמת אז ההורים יעבירו

את הדירה על שמם ואז להחליט כחלק שווה בין שווים ולא כעמדה נחותה.

יש עוד רעיונות יצירתיים.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

ממתין לעצות הזהב של הרווקים...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
שהתחתנו,לקחתי אשה תפרנית שהדבר היחיד שהיה לה זה

חובות והרבה.

לי אותה תקופה (2001) היתה דירה מרוהטת,רכב,ורכוש.

מודה שחשבתי על כך המון ושיתפתי אותה גם..

לא היתה לה שום בעיה לחתום,אבל לא עשינו שום הסכם.

אני לא שולל את זה

​ אבל זה קצת בעייתי ומעליב לדרוש מבת זוג

שאתה הולך לחיות איתה תקופה דבר כזה,זה כמו לפתוח ברגל שמאל,

צריך למצא דרך יותר יצירתית כגון במידה ולא חותמת אז ההורים יעבירו

את הדירה על שמם ואז להחליט כחלק שווה בין שווים ולא כעמדה נחותה.

יש עוד רעיונות יצירתיים.

הצעתי לו את האופציה הנ"ל. הדירה נרשמה על שמו בכדי לא לשלם מיסים. זאת אופציה לא ברת מימוש נכון לכרגע.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כאשר שני בני זוג מביאים לנישואין רכוש בסדר גודל דומה אכן נראה כי מדובר בעניין מיותר.

כאשר אחד מבני הזוג מביא רכוש גדול - ובמיוחד אם מדובר ב"תרומה" של ההורים - בהחלט יש צורך להסדיר את החלוקה. גירושים של הבן\בת לא צריכים לפגוע בהורים ובאחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז שההורים שלו ישמרו את הדירה על שמם .תמיד אפשר להזמין טבעת באליאקספרס :-o.יש טבעות יפות ב2000 לא צריך להשתגע .ההסכם ממון זה קצת בעיה חבר שלי ביטל חתונה שבוע לפני חופה אני חושב שהוא טיפש עזב בחורה זהב קיבל בחורה שטן.לי ולבנק טפחות יש בית בפר סבא .אישתי לא שיגעה אותי עם הרישום של הדירה אחרי שהגיע ילד שני מתוך 3 הלכתי לבד ורשמתי את הדירה עליה גם .הייתי הולך לפני אבל למי יש זמן להתייבש בבנק .זה כאילו אומר אני רוצה לחיות איתך אבל אני לא בוטח בך אבל אם ניפרד לי יש את הבית שלי ואת צריכה לשרוד .אנחנו נבזבז את הכסף שלך לי יש כבר דירה.

פורסם

קישו, לאשתי עד היום אין טבעת אירוסין. בכלל, הטכס הזה נראה לי מוזר ומיותר במאה ה-21.

גם אתה מספר שאת הדירה רשמת על שם שניכם רק לאחר שהיו שני ילדים. אלה כבר נישואין לא טריים, מצב שבו כבר ידעת לאן נושבת הרוח ושמדובר ב"עסקה" יציבה לטווח ארוך. המצב לפני הנישואין שונה, את\ה לא תמיד יודע\ת מספיק טוב מי השותף\ה. כפי שאמרה לי אשתי אחרי שהחלטנו להתחתן: כאשר מתחתנים צריך לדעת ממי מתגרשים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אם הדירה רשומה על שם אחד מבני הזוג .

אפשר לבצע הסכם עם ההורים, כי הדירה שייכת להם וניתנת לזוג למטרת מגורים בלבד.

לבצע חוזה אחת לשנה, עם תשלום סימלי של 1 ש"ח לחודש, 12 ש"ח בשנה.

יש גם הורים אשר לאחר מספר שנים והולדת ילדים והבנה כי הזוגיות טובה.

מעבירים חצי דירה לבני-הזוג.

כך גם הבן-הזוג השני יודע את המצב מתחילה, ועם הזמן והולדת הילדים מרגיש כי מעריכים אותו.

יש זוגות אשר בשנים הראשונות גרים בשכירות, ומשכירים את הדירה של הבעל/ אישה

כך ברור כי הדירה לא שייכת לרכוש המשותף.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני עצלן לא סובל ללכת למקומות כאלה. הפקידה שעה יושבת אני אומר אפשר לשאול שאלה קצרה .לא אני ממתינה לפגישה שעה אף אחד לא בא פשוט ביזיון . את האמת אישתי כל הטבעות שלה זרקות בארון

היא לא אוהבת טבעות וצמידים.בגלל זה אני אומר עדיף לא "להזיק" לזוג שרוצה להתחתן ולא לתת לבחורה הרגשה לא נעימה כאילו את נחותה .תשאירו את הבית על שמכם ואחרי כמה שנים שתדעו שהם הגיעו לנחלה תעבירו את זה להם הרי שייש ילדים הכול שונה .לא הכול זה כסף בחיים .

פורסם
גם אם הדירה רשומה על שם אחד מבני הזוג .

אפשר לבצע הסכם עם ההורים, כי הדירה שייכת להם וניתנת לזוג למטרת מגורים בלבד.

לבצע חוזה אחת לשנה, עם תשלום סימלי של 1 ש"ח לחודש, 12 ש"ח בשנה.

כך גם הבן-הזוג השני יודע את המצב מתחילה, ועם הזמן והולדת הילדים מרגיש כי מעריכים אותו.

יש זוגות אשר בשנים הראשונות גרים בשכירות, ומשכירים את הדירה של הבעל/ אישה

כך ברור כי הדירה לא שייכת לרכוש המשותף.

אייל.

כל הפתרונות האלה, בטח אם בני הזוג משתמשים בכספי השכירות לא מגינים על שום דבר ללא הסכם.

פורסם
קישו, לאשתי עד היום אין טבעת אירוסין. בכלל, הטכס הזה נראה לי מוזר ומיותר במאה ה-21.

לבקש ממנה גם הסכם ממון וגם לוותר על טבעת אירוסין - קצת יותר מדי... :wink:

גם אתה מספר שאת הדירה רשמת על שם שניכם רק לאחר שהיו שני ילדים. אלה כבר נישואין לא טריים, מצב שבו כבר ידעת לאן נושבת הרוח ושמדובר ב"עסקה" יציבה לטווח ארוך.

תשאירו את הבית על שמכם ואחרי כמה שנים שתדעו שהם הגיעו לנחלה תעבירו את זה להם הרי שייש ילדים הכול שונה .לא הכול זה כסף בחיים .

לדעתי זה לא עניין של ״כמה שנים כדי להכיר את הכלה״. שתי חברות טובות שלי שהתגרשו לאחרונה, עשו זאת אחרי הרבה שנים (אחת מהן יותר מ-10), שבמהלכן ההורים של החתן התאהבו בהן יותר מבבן שלהם והן היו ממש בנות בית אצלם. לעולם אי אפשר לדעת מה יקרה בקשר ולאן החיים יקחו אותך. ודווקא בסיטואציה שבה מתגרשים בגיל מבוגר יותר הצד הכלכלי יותר משמעותי, מכיוון שלאחר זמן ארוך בקשר זוגי הרבה יותר קשה פתאום להסתדר לבד (במיוחד לצד שקיבל חזקה על הילדים, אבל גם לצד שצריך לשלם מזונות).

ממה שאני ראיתי (וגם קצת חוויתי), אני ממליץ מאוד תמיד לדאוג לעצמך בקטע הזה, ולא משנה באותו הרגע מה אתה חושב ומה נראה לך שיקרה. וד״א אני מבין את זה לגמרי ומוכן לקבל על עצמי ולחתום על כל מה שזוגתי תבקש ממני לחתום עליו לפני שמתחייבים סופית זה לזו.

פורסם (נערך)

מלכישוע - אתה רואה, האשה לא קיבלה טבעת אירוסין, ויותר מזה, כל תהליך קבלת ההחלטות שלנו בעניין היה מאוד לא שגרתי ומהיר. והעובדה היא שחלפו קרוב ל-28 שנים והמשפחה יציבה.

יש איזו תקופה שבה הסיכון לגירושין גבוה במיוחד, ואחר כך הולך ופוחת. לא עד אפס. איני זוכר את פרטי העקומות. במקביל חלק הרכוש שנצבר (או "נשרף") תוך הנישואין גדל יחסית לרכוש ההתחלתי, כך שהרלונטיות של ההסכם שנעשה לפני הנישואין פוחתת. כמובן שאני לא מדבר על מצב שבו צד אחד מייצר את ההכנסות והצד השני רק הוצאות שלא לטובת המשפחה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

^ בכל מקרה שבו אחד הצדדים מגיע לקשר עם משמעותית יותר נכסים מהצד השני, יכולה להווצר בעיה. עד שהזוג ״שורף״ או צובר נכסים משותפים בשווי של דירה או שתיים, למשל, יכול לעבור הרבה מאוד זמן. ולכן במקרה כזה הסכם ממון יכול להשאר רלוונטי לתקופה ארוכה.

• תוכן חדש...