Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי Android Wear התפקדו!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

עשיתי חיפוש קצרצר וראיתי שאין שרשור על אפליקציות לאנדרואיד וויר, אני מאמין שיש פה קהילה קטנה של הטכנולוגיה הלבישה.

אני כבר כמעט שנה עם Huawei watch, מעולה ולאחר עדכון 2.0 השעון מתפקד מעולה ועם תוספות של חנות פנימית ומקלדת ועוד פיצ'רים קטנים.

מה שאני מחפש זו אפליקציית ספורט טובה, כרגע משתמש בGoogle Fit, דיוק טוב, עוד יותר שאני משלב ביחד עם הGPS של הטלפון, אבל אני מעוניין באפליקציה שעושה יותר, אבל יש המון, הם מישהו משתמש באפליקציה כזו או אחרת ויכול להמליץ?

ואם יש לה פרימיום שעולה כמה שקלים מה טוב (אבל לא תשלום חודשי יש גבול..)

בנוסף,יכול להמליץ ואולי להפוך את השרשור למעין מיני שרשור של מיני שרשור אפליקציות לאנדרואיד,

יכול להמליץ על WatchMaker, ביחד עם האתר Facerepo.com מגוון מסכים לשעון שכל אחד יכול למצוא מה הוא אוהב, קלאסי, ספורט וכדומה..

בנוסף Feel The Wear אפליקציה נוספת, יכול לשלוט על ההתראות פר אפליקציה (רטט וגם סאונד)

Wear Messenger יכולת לצפות בהודעות גם אם מחקתם כבר את ההתראה, להגיב וכדומה..

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

פורסם
אני כבר כמעט שנה עם Huawei watch, מעולה ולאחר עדכון 2.0 השעון מתפקד מעולה ועם תוספות של חנות פנימית ומקלדת ועוד פיצ'רים קטנים.

על טעם ועל ריח.

לדעתי הם איבדו את הכיוון לגמרי עם AW 2.0, ואני כבר לא צופה לפלטפורמה הזו עתיד מזהיר כלל. נשארה לא אינטואטיבית והחומרה הנוכחית לא מצליחה להעניק חוויית שימוש נטולת קרטועים.

פורסם

יש לי את ההאווי וגם סמסונג gear s3.

ה tizen של הגיר עולה על ה wear בכל אספקט.

נוחות, מהירות, צריכת סוללה ומה שחשוב עבורך - ניטור פעילות גופנית.

בנוסף יש מקלדת עברית נוחה מאד. גם הממשק כולו בעברית מלאה.

אבל הכי חשוב זה הגלגלת של הגיר שמבטלת את הצורך בנגיעה במסך.

ההאווי הזה נשאר רק בגלל שהוא נראה קלאסי ומתאים ללבוש אלגנטי.

פורסם

האמת שבחרתי את הHuawei רק בגלל גוגל, הפיתוח העתידי שיכול להיות, החיבור האמיתי לאנדרואיד.

אין הרבה פיתוח לטייזן לא משנה כמה סמסונג תתאמץ, זו פלטפורמה שנמצאת מתחת לאנדרואיד, אני רואה ב2.0 שדרוג, נכון שהממשק השתנה, אבל כמו שאמרו על טעם ועל ריח..

לגיר 3 אפשר להתייחס כמו למכשירי אפל, יש התאמה מדוייקת יותר של התוכנה לחומרה, בגלל זה הוא יהיה מעט מהיר יותר ויציב יותר, למרות שכרגע השעון שלי מתפקד מעולה כמו ביום שקניתי אותו.

למרות הכל, הביקורות עדיין אומרות, הוואוי הראשון הוא עדיין השעון חכם הטוב ביותר. אני לא ארחיב מדי כי זה יהיה ארוך לתאר את המסקנות שלי מהשעון, אבל יכול לסכם שהוא מתאים לדרישותי, מטעין פעם ביומיים שלוש, תלוי בשימוש.

פורסם

מניח שמדובר הHuawei watch הראשון, אתה נכנס להגדרות ואז אודות ואמור להופיע עדכוני מערכת (באנגלית כמובן) אם יש עדכון הוא יופיע לך.

• תוכן חדש...