Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי קטן שיכול להכיל מאחורה 3 ילדים הכסאות, ומתוך שיקול כלכלי אני מכוון למשפחתיות הקטנות (מהסוג שצויין למעלה) ולא לקטגוריה של טיוטה קורולה, מאזדה 3 וכו. שתי שאלות לי:

1 - איזה רכב מומלץ מהקטיגוריה של משפחתית קומפקטית (בעיקר בהיבטי נוחות נסיעה אמינות וצריכת דלק)? חשבתי על יונדאי i25 או קיה ריו

2- האם ההנחה שאפשר להסתדר (גם אם בדוחק) עם 3 ילדים ברכב מסוג זה היא סבירה?

תודה מראש

פורסם

שתי המכוניות האלה לא ממש נוחות או חסכוניות בדלק, שתיהן גם מיושנות יחסית ויוחלפו בקרוב.

אין לי מושג לגבי הכסאות במושב האחורי.

פורסם

תודה

קראתי עכשיו קצת בשרשורים קודמים, מוסיף עוד פרטים

אני לוקח ליסינג מהעבודה עבור אשתי, צפי למעלה מ 20 אלף ק'מ בשנה

כנראה שהפרמטר החשוב זה הנוחות לנהג והמרווח מאחורה

ראיתי שהוזכרו לטובה הרכבים הבאים - רנו קליאו, פיאט טיפו, סיאט לאון והונדה ג'אז

אשמח להמלצות, ואם אפשר גם לדגם ספציפי אם יש הבדל מהותי בין הדגמים של אותו רכב (נפח מנוע / אבזור)

פורסם

סיאט לאון זו משפחתית בגודל מלא שמקבילה למאזדה 3 5 דלתות ויותר מרווחץ ממנה, הייתי הולך לבדוק אותה, כמו כן הפיאט טיפו למרות היותה תת משפחתית גדולה יחסית אז גם אופציה.

ג'אז מרווחת בעיקר לאורך, לרוחב פחות אבל תמתין לתגובה של בעלים של כזו.

פורסם

סיאט לאון מליסינג-לא תהיה אולי בעיית אמינות אבל כאבי ראש יהיו גם יהיו..

הגיר הרובוטי הידוע לשמצה DSG 7 גם בשנתון 2016 עדיין לא חף מתקלות ותמיד יש סיכוי להיתקע באמצע הדרך במיוחד לאחר שנתיים (תום אחריות הרכב).

זה נכון,שלא תשלם מכיסך על התיקון אך עדיין לא חווויה להיתקע באמצע הכביש בגלל תקלה משביתה.

אם אתה ממש מתעקש עליה,בדוק מול חברת הליסינג אפשרות לשדרוג הרכב לאחר שנתיים -מייד עם תום האחריות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקטגוריית בתת משפחתיות יש גם את הדרושה ראפיד.

קח את הלאון בליסינג אם היא אופציה ולא עולה משמעותית יותר מידי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

שום רכב שהוזכר כאן לא יתאים ל 3 כיסאות בטיחות.

נסה קיה פורטה שמוצעת במחירים נמוכים מאוד בליסינג.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מומלץ לקבל החלטה רק לאחר בדיקה פיזית של המושב האחורי והתאמתו לצרכים.

גש לסוכנות הרכב הרלוונטית ובצע מבחן אמיתי (זו לא בושה לבוא עם הכיסאות/ילדים/אישה).

היום corolla cross 2022

פורסם

בני כמה הילדים? זה יעזור להבין מה סוג הכיסאות שיש לכם ובאיזה רכב אפשר לסדר אותם בצורה בטוחה.

כאשר לוקחים רכב בליסינג ממוני, משלמים 2.48% מהמחיר הרשמי. לכן, לקיה פורטה אין את יתרון המחיר בליסינג תפעולי (בשונה מליסינג 0 ק"מ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון לגבי שווי שימוש. אבל עלות ליסינג חודשית של פורטה מאוד נמוכה (בד"כ) ומאוד דומה למחיר של i25 1600.

אבל העניין כאן הוא צורך ברכב עם מושב אחורי רחב שלא ניתן לקבל בשום תת משפחתית שמבוססת על סופר מיני.

הוא חייב לעלות קטגוריה ולחפש את הזול ביותר בקטגוריית המשפחתיות - ברוב החברות זו הפורטה (כי עם קרוז ופוקוס כבר לא ממש מתעסקים...).

היום corolla cross 2022

פורסם

אני חושב הפורטה תתאים מבחינת המרווח מאחור, עדיף שתבדוק, מנוע חזק יחסית,

לא הכי חסכוני אך עדיף על זללניות 1.6 אוטומטיות אחרות, לגבי נוחות, היא ממש לא נוחה רק שתדע,

וגם משהו שהפריע לי מאוד זה שבסיבובים אתה מרגיש כמו עגלה על גלגלים שאוטוטו מתהפכת, יש מן body role כזה שממש לא עוזר להרגיש בטוח בסיבובים.

אין לי נסיון עם סקודה רפיד, חוץ מנסיעה בכסא האחורי, וגם לא היתה לי נוחה בכלל.

פורסם

תודה על התשובות

גילאים 5 - בוסטר, 3 - תיכף גם בוסטר, וחצי שנה

אני מבין שלדעתכם חייב לעבור קטגוריה אחת למעלה?

ולכוון לפורטה? אכן המחיר יחסית קובע בשיקול

פורסם

אם זה חוסך במחיר החודשי, פיאט טיפו יכולה להתאים. אולי I25 גם - תלוי בגודל הבוסטרים וסלקל. אבל בכל מקרה, לפני שלוקחים רכב ל 3 שנים, ממש כדאי לבדוק פיזית עם הכיסאות. לא רק רוחב המושב קובע, גם מיקום חגורות בטיחות. בטח גם תרצו שתהיה לכם אפשרות לשבת בין שני בוסטרים מאחורה לאדם בוגר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...