Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

בטויוטה קורולה שלי נכבה מנוע בנסיעה ואז היא לא הניעה, תקלה בגל זיזים.

רכב באחראיות יצרן ,רק 55 אלף קילומטר.

כנראה שיש עוד רכבים עם אותה תקלה.

אני מחפש בעלי טויוטה קורולה 2014 או 2013 שהייתה להם אותה תקלה.

מייל שלי : [email protected]

עריכה אחרונה על ידי lelevg
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על בעיה בקורולה החדשה, אבל לא נראה לי שתמצא עוד אנשים עם בעיה כזאת, רוב הסיכויים שזו בעיה מקרית ודי נדירה בקורולה.

פורסם

ידוע לי שזה מקרה שלישי בארץ .... בגלל זה אני מחפש בעלי מכוניות אלו.אחד מהם מאיזור חיפה....

פורסם
נאמר שזאת תקלה בייצור

נשמע שהם צודקים, בכל מקרה מחליפים לך מנוע במסגרת אחריות?

אושריקו לא מאמין עליך, הקורולה החדשה למרות שמיוצרת בטורקיה מאד איכותית נוחה ואמינה. אני לא מאמין בשטות הזאת איפה הרכב הורכב, בכל זאת הרובוטים עושים את כל העבודה תחת פיקוח יפני.

פורסם
בכל זאת הרובוטים עושים את כל העבודה תחת פיקוח יפני.

כנראה שלא ביקרת ולא צפית בפס ייצור של כלי רכב.

כן, יש רובוטים והרבה - אבל הם משמשים בעיקר לריתוך חלקי המתכת של הגוף ולצביעתו.

הרכבות הפנים ולא מעט פעולות שדורשות מיומנות טכנית, מבוצעות בידי פועלים בשר ודם.

ביפן עושים את העבודות האלה יפנים ובטורקיה עובדים טורקיים, ברור שהדבר לא משפיע על איכות המוצר, ממש לא...:evil:

פורסם

קרוזר, יצא לי לראות ביוטיוב למשל סרטונים של הרכבת מכוניות על ידי פועלים יפנים, הרמה כל כך מפליאה ברמה חולנית ונראה שהם עושים לא מעט עבודה פיזית, האם אתה חושב שהטורקים יעשו את אותו הדבר? ממורמים שלא מתקרבים לפדנטיות של היפנים.

בכל מקרה, זה לא הנושא ואני לא מעונין להמשיך את הדיון לויכוח , רק אומר שיותר מדי בעיות מוזרות יש למכוניות שמיוצרות לא בארץ המקור.

פורסם

אין ספק שאתם צודקים, היפנים ידועים כעובדים ממושמעים ואיכותיים מאד.

אבל עדיין, הקורולה החדשה מרגישה איכותית למרות שמיוצרת בטורקיה.

פורסם
כנראה שלא ביקרת ולא צפית בפס ייצור של כלי רכב.

כן, יש רובוטים והרבה - אבל הם משמשים בעיקר לריתוך חלקי המתכת של הגוף ולצביעתו.

הרכבות הפנים ולא מעט פעולות שדורשות מיומנות טכנית, מבוצעות בידי פועלים בשר ודם.

ביפן עושים את העבודות האלה יפנים ובטורקיה עובדים טורקיים, ברור שהדבר לא משפיע על איכות המוצר, ממש לא...:evil:

קרוזר, יצא לי לראות ביוטיוב למשל סרטונים של הרכבת מכוניות על ידי פועלים יפנים, הרמה כל כך מפליאה ברמה חולנית ונראה שהם עושים לא מעט עבודה פיזית, האם אתה חושב שהטורקים יעשו את אותו הדבר? ממורמים שלא מתקרבים לפדנטיות של היפנים.

בכל מקרה, זה לא הנושא ואני לא מעונין להמשיך את הדיון לויכוח , רק אומר שיותר מדי בעיות מוזרות יש למכוניות שמיוצרות לא בארץ המקור.

ספוקלציות חסרות טעם וללא שום בסיס מוצדק. אף אחד מכם לא ממש יודע את רמת העובדים והמיומנות שלהם בתורכיה לעומת יפן או כול מדינה אחרת.

אתם יודעים מהי הרמה של מבקרי האיכות באותם מפעלים ? יש לכם סטטיסטיקה רשמית של אחוז התקלות ברכבים בשני המדינות ?

האם מישהו מכם עבד במפעל מודרני ולא מסגריה בתחום המכניקה או בפס ההרכבות של מפעל מסויים בארץ או בתורכיה ? לאו דווקא בתחום הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם
ספוקלציות חסרות טעם וללא שום בסיס מוצדק. אף אחד מכם לא ממש יודע את רמת העובדים והמיומנות שלהם בתורכיה לעומת יפן או כול מדינה אחרת.

אתם יודעים מהי הרמה של מבקרי האיכות באותם מפעלים ? יש לכם סטטיסטיקה רשמית של אחוז התקלות ברכבים בשני המדינות ?

האם מישהו מכם עבד במפעל מודרני ולא מסגריה בתחום המכניקה או בפס ההרכבות של מפעל מסויים בארץ או בתורכיה ? לאו דווקא בתחום הרכב ?

לא צריך, מספיק לדעת שהטורקים עצלנים, לא ממושמעים כל כך וגם מוסלמים והיפנים חרוצים, קפדנים ואוכלים הרבה דגים.

• תוכן חדש...