Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מיליונים בארה''ב לא טועים, כבר כמה וכמה שנים.

גם מיליוני זבובים אינם טועים כשהם נדבקים לחרא.

זה לא אומר שהקרולה אינה מכונית טובה, נהפוך הוא.

אלא שתקלות קורות בכל מכונית, ללא יוצר מן הכלל.

לא נעים, לא נורא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא צריך, מספיק לדעת שהטורקים עצלנים, לא ממושמעים כל כך וגם מוסלמים והיפנים חרוצים, קפדנים ואוכלים הרבה דגים.

ברור לך שיש גולשים בפורום שהם מוסלמים וטורקים, וברור לך שהמשפט שלך ממש לא מסביר מה דעתך בנושא, ודי גזעני.

פורסם

boobleit,

אני חושב שרועי5 כתב בציניות כתגובה לכך שטויטה טורקית החוצה מיפנית...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
boobleit,

אני חושב שרועי5 כתב בציניות כתגובה לכך שטויטה טורקית החוצה מיפנית...

אני לא רואה את זה בציניות, ואני מאמין גם הרבה אחרים, לכן אני ממש לא רואה לזה מקום כאן, לא בפורום רכבים.

פורסם

ספקי משנה בתחום המכניקה ובתחום הרכב נדרשים ברוב המקרים לספק דוחות בקרת איכות של המוצר שאותו הם מייצרים עבור המזמין וכמובן גם דוחות פסילה. המזמין מצידו מבצע מעת לעת בדיקות מדגמיות של חלקים שמיוצרים על ייצרני משנה בכול העולם ובדרך כלל אם נמצא חריגה מסויימת או איכות מוצר לא מתאימה למפרט של הייצרן בדרך כלל ניתנת לייצרן הזדמנות שנייה או אפילו שלישית ולאחר מכן הייצרן 'עף' מרשימת הספקים וגם משלם קנס כספי.

בקיצור, גם לשיטתך יתכן ספק משנה שיפשל, יקבל הזדמנות שנייה ושלישית ואז יצא מרשימת הספקים.

מה יהיה על כלי הרכב שבהם הותקנו החלקים של אותו היצרן (החל מתחילת הפישול ועד לפסילה הסופית)? אלה יסבלו מאחוז תקלות גבוה שבאופן מפתיע יהיה לו קשר הדוק למפעל ההרכבה של אותו הרכב.

פורסם

אני יודע על קורולה חדשה שנשבר לה מיסב נדנד לפני כשנתיים.

לרכב היו כ-3000 ק״מ והיבואן החליף מנוע חדש במסגרת האחריות.

בעל הרכב כנראה מקרית שמונה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
אני לא רואה את זה בציניות, ואני מאמין גם הרבה אחרים, לכן אני ממש לא רואה לזה מקום כאן, לא בפורום רכבים.

רק שתדע שחלק מהחברים הטובים שלי הם טורקים.

פורסם

איך הפכתם את זה לשרשור גזעני, אני לא יודע. אני רק אומר שאין דין פועל יפני איכותי לדין טורקי.

מעניין כמה תקלות מוזרות קרו לקורולות בארץ הייצור טורקיה. אני לא אומר שזה לא תחת פיקוח ותחת כל ההשגחה של האל היפני - טויוטה - אבל זה מתחיל כבר להיות הזוי... כל מיני ריקולים, בעיות וארץ הייצור - טורקיה.

הנה דוגמה איך הם עובדים היפנים בדיוק ובאיכות.

פורסם (נערך)

זה בא מהתרבות שלהם, יפן.. ארץ שבה השמרנות הערכים והכבוד בטופ אצל האזרחים.

אבל הנה קצת עובדות על המפעל בטורקיה:

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• תוכן חדש...