Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

myprotein - יצא למישהו להזמין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק לוודא - מדובר על האבקה הזאת של Pure, נכון? שוקל להזמין לי ולאחי (אחי מתאמן בחד"כ וצריך יותר ממני, אני חוזר בימים האחרונים לאימון של MMA/סוג של קרוספיט ואשתמש באבקה פעם-פעמיים בשבוע), נגמרה האבקה הנוכחית וצריך משהו באופן זמין ומיידי, הפיור מומלצת? אני רואה שבאתר יש רק שני טעמים אבל הבנתי שיש משהו כמו שמונה - הם לא במלאי כרגע?

פורסם

השתמשתי באבקה של גלאור ואחרי שהיא נגמרה קניתי פיור בעקבות קריאה של ביקורת טובות באינטרנט. ביקרתי באמינושופ בתל אביב לפני חודש והיו להם את כל הטעמים במלאי למעט פיסטוק. לדעתי פיור אבקה overrated לחלוטין ויש טעם לוואי חזק מאוד של ממתיקים מלאכותיים (במיוחד בטעם חמאת בוטנים) ברמה כזאת שאני שותה ליטר מים רק בשביל להוציא את הטעם מהפה.

אחרי שאסיים את האבקה (קניתי שתי אריזות) אפסיק לשתות שייקים לחלוטין. עשיתי חישוב ובתפריט שאני אוכל (ביצים, מנה בשרית, חלבון ממקורות צמחיים, דגים) אני מגיע ל-1.6 - 1.8 גרם חלבון לכל ק"ג גם בלי לשתות את זבל הזה.

פורסם
בזמן האחרון אני קורא הרבה על אבקות חלבון ומסתבר שלא נעשה מחקר רציני שבדק אם כל התוספים האלה בכלל משפרים את קצב בניית השריר בהשוואה לתזונה מלאה ומאוזנת. בנוסף ישנם רופאים שטוענים שצריכה גדולה של חלבון לטווח ארוך עלולה לגרום לנזק לכליות ולכבד.

זה נכון לגבי כל בני האדם חוץ מאלו שמשתמשים באנבולים.

האבקה לא עושה שום פלא לאדם רגיל שיתסף את היום שלו בחלבון "מיוחד כזה".

אצל מפתחי גוף שמשתמשים באנבולים זה עובד אחרת והם לא יכולים להזין את עצמם רק ב"תזונה מלאה ומאוזנת" כי דרישות הגוף שונות מאדם "טבעי".

לגבי עודף חלבון, מאוד קשה להגיע לעודף חלבון, ההוכחות שיחידו שראיתי הם שרק כמות של מעל 3-3.5 גרם לקילו גוף ביום יכולה לזיק.

אצל מפתחי גוף מקצועיים המינון לעיל הינו בגדר אספקה רגילה שלא יכולה להזיק כי הגוף משתמש בחלבון גם במינונים אלו לאיזון חנקן.

(מאזן חנקן זו בעצם הבדיקה וכל התורה של "כמה חלבון הגוף צריך")

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...