Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רואה שכבר די ענו לך על מה שצריך, אתה צריך לחשוב מה אתה מעדיף. אני הייתי הולך על הפיקנטו שנראת לטעמי קצת יותר טוב מהשתיים האחרות ומקבל עליה גם 7 שנות אחריות מקיה שזה יתרון משמעותי מאוד. ושלא נדבר על בטיחות שלפי דעתי היא מעלה הכל, בפרמטר הזה הפיקנטו משאירה אבק לספארק ולאיביזה. תתחדש!

עריכה אחרונה על ידי Ghost_Rider
פורסם

השאלה אם מבחינת הגנה על הנוסעים הפיקנטו תהיה עדיפה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
השאלה אם מבחינת הגנה על הנוסעים הפיקנטו תהיה עדיפה.

רכב מיני אף פעם לא יהיה בטוח כמו רכב גדול יותר, אבל ביחס לרכבים אחרים בקטגוריה שלה היא נחשבת לאחד הרכבים היותר בטוחים ומאובזרים באמצעי בטיחות.

פורסם

היא לא עברה עדיין מבחן ריסוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי הולך על הפיקנטו, לא מזמן נתקלתי בדילמה די דומה בבית ( פאביה או פיקנטו)

הייתי הולך על פיקנטו.

ה"חיסרון" שמדובר עליו הוא מנוע וגיר מיושן, לדעתי אלה דווקא יתרונות, הדבר נותן לפיקנטו להיות הכי נוחה ונעימה לנהיגה בקטגוריה לטעמי.

לא סתם היא המיני הנמכרת בשוק כמה שנים ברציפות.

אני ממש לא חסיד של קיה, אבל לעומת הספארק ( הישנה) ה107,108 I10 הייתי הולך עליה בלי לחשוב פעמיים.

*** לגבי הספארק החדש העוד לא ייצא לי לנהוג ולחוות את דעתי עליה.

אבל לעומת האיביזה, הירידת ערך תהיה טובה יותר וגם היא תהיה קלה יותר במכירה.

חברה שלי מתניייידת על פיקנטו שנת 2014, יפייפיה, שמורה מאוד, כל הזמן שואלים אותה אם היא רוצה למכור ( למרות שיש לא מעט ביד 2). הרכב עם 50 אלף ק"מ ומלבד טיפולים לא הוחלף כלום.

בקיצור לדעתי פיקנטו זו הבחירה המשעממת, אבל הטובה מכולם

• תוכן חדש...