Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקראת ההתרחבות הצפויה של המשפחה, אנחנו מחפשים להחליף רכב. יש לנו טויוטה RUNX ואנחנו מאוד-מאוד מרוצים ממנה, כך שבאופן טבעי חשבנו על הורסו. אבל נראה לנו שהיא קצת קטנה לנו. מאותה סיבה פסלנו גם את המזדה 5. ה frv עומדת על הפרק, אבל קצת קשה לי המחשבה שתמיד יהיה לנו ילד מקדימה.

אנחנו מחפשים רכב שיהיה נוח לארבעה ילדים, עם ציוד (נוסעים הרבה לטייל), מצד שני, זה יהיה הרכב היחיד שלנו, ואיתו אני אסע יום-יום לעבודה, כך שהוא צריך להיות גם חסכוני עד כמה שניתן בדלק (וזיהום אויר).

התקציב שלנו 90,000-80,000 ש"ח.

שמענו דברים טובים על ה S-MAX, ומצד שני גם שיש לה בעיות עם הגיר, ושהמזגן לא להיט. תוהה אם ברכבים שנת 2012-2103 (זה מה שנראה לנו שנוכל להשיג בתקציב) יש בעיות עם הגיר?

המוסכניק שלנו אמר לנו שהגרנדיס עדיפה. אשמח לשמוע המלצות/דיסהמלצות.

תודה!

פורסם

הפורד מצויינת. הגיר שלה לא נחשב בעייתי. אבל היא לא חסכונית. מיניואן חסכוני יהיה רק עם מנוע דיזל, למשל רנו גראנד סניק דיזל או סיטרואן פיקאסו דיזל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

אם אני לא מתלבל עם יפנית אחרת הגרנדיס שתיינית דלק.

תנסה לבדוק פז'ו 5008. יש עלייה ביקורות טובות וסוף סוף הם החליפו לגיר 6 הילוכים יפני!!

פורסם (נערך)

מה גילאי הילדים?

אני לא רואה יתרון משמעותי בפורד s max לעומת ורסו. כאשר יש 6 נוסעים, בשני הרכבים נשאר חצי בגאז'.

ב 5008 אני לא מציע לגעת בגלל בעיות מנוע.

גרנדיס משמעותית יותר גדולה, אבל צריכת דלק גם גבוהה. אם הסתדרתם בטויטה ראנקס עם שלושה ילדים, אני לא חושב שתהיה לכם בעיה בוורסו - השורה השניה מחולקת ל 3 מושבים נפרדים הניתנים להזזה קדימה/ אחורה כל אחד בניפרד. לחפצים לטיולים יש גם פתרון שנקרא גגון.

מזדה 5 פחות מתאימה לכם כי הספסל השורה השניה מחולק בצורה פחות מוצלחת ל 3 נוסעים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...