Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גדול 50k+- [מנהלים]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר אבוד. כבר מעל שבועיים אני חורש על יד 2, והכל ללא הצלחה.

מחפש רכב חזק, הייתה לי לנסר 1.8 לפני זה, מאוד מרוצה מהרכב, אבל! היה חסר לי כח כל הזמן.

חשוב לי שתהיה חזקה וזריזה יחסית, וגדולה. חשוב שלא תהיה קטנה, כי יש לי משפחה ואני מפחד מרכבים קטנים.

עד עכשיו מה שחיפשתי זה פורד מונדאו טיטניום, אבל לא מצליח למצוא אחת נורמלית בתקציב שלי, לכן פזלתי לכיוון האינסיגניה ושוב ללא הצלחה למצוא אחת שנראית בסדר. פאסאט 2010, עם גיר פלנטרי גם נבדק, וגם שם התקשיתי למצוא (רוצה את ה- luxury [emoji10])

אולי תוכלו לעזור לי עם הצעות נוספות, אולי פספתי משהו.. מוכן לפזול לכיוון ה60 אם זה משהו שממש יהיה שווה את ההשקעה.

אגב, כמה נורא להסתכן עם סופרב? ואיך ניתן להבדיל בין dsg6 לdsg7, חוץ מלשאול את המוכר שלפעמים אין להם מושג, יש דרך לדעת?

תודה מראש!

פורסם

אני גם באותם חיפושים כמוך.. חשבת על הלה קרוס?

היתה לי מונדאו טורבו טיטניום רכב מושלם ממליץ בחום

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

לדעתי הלה קרוס מדהימה.. לצערי לא נכנסת לי ממש בתקציב.. גם אני חשבתי על המאליבו היום עשיתי נסיעת מבחן על אחת 2010 2.4.. הרגישה לי ממש עגלה(היתה נורת מנוע כתומה בלוח שעונים יכול להיות קשור צריך לבדוק עוד אחת או שתיים)

נסעתי גם על הקאדילת cts 2008 מנוע 3.6.. הרכב גדול ומפנק אבל משום מההרגישה לי ממש קשיחה כזאת בתנועות שלה ובהגה והאמת גם הוא הרגיש לי ממש עגלה(גם ברכב הזה נורת מנוע דולקת) אולי תאהב. יש גם מנוע 2800

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

וולוו S60 שנת 2010 - מהדגם הקודם, תכנס בתקציב, ותעשה את העבודה נ-ה-ד-ר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קאדילק נראה לא רע, אבל מצאתי רק אחת למכירה שהיא ראויה ובתקציב.

לגבי S60, בטוח שהרכב לא רע, אבל הוא נראה זוועה לדעתי, חיצונית ובפנים הפאנל השחור עם הכפתורים משנת 90.. מוזר

ראיתי גם S80 מצורה חדשה, 2009 שתכנס לתקציב, מה דעתכם?

פורסם

המנוע הוא 2.0 עם 140 סוס ו-19 קג"מ, הרכב שוקל כמעהט טון וחצי, לא רואה איך זה ירגיש לך חזק מהמצובישי.

לשאלתך, כל סופרב 2.0 (בין אם בנזין או דיזל) מגיעה עם DSG6, מנוע 1.8 מגיע עם DSG7, וה-V6 עם DSG6 (כך אני זוכר, אולי תיבה אוטומטית פלנטרית 6 הילוכים, שהוצעה גם לפרקים עם ה-1.8 ).

האינסיגניה לדעתי כיוון לא רע בכלל.

פורסם
המנוע הוא 2.0 עם 140 סוס ו-19 קג"מ, הרכב שוקל כמעהט טון וחצי

שילוב מנוע-גיר מוצלח בהרבה מצליח להוציא מהמנוע של הוולוו הרבה יותר והיא משאירה אבק למיצובישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יכול להיות שאתה צודק (לא בדקתי), אבל חתרתי לזה שהאינסיגנייה תרגיש חזקה בהרבה, נהגתי בכזו שנת 2010 לפני שבוע והרכב מרגיש מאוד שרירי יחסית למחיר.

פורסם

באותה ההתלבטות, לא מצליח למצוא סופרב\פאסאט 2.0T בתקציב הזה עם נתונים נורמליים.

VOLVO/B4/FORD לא בא בחשבון, חושב לכיוון הקאמרי או אינסיגניה, מה איתך (פות"ש)? יש תובנות חדשות?

פורסם

היום הסתובבתי בסוכנויות, שלמה סיקסט וכאלה, חיפשתי אינסיגניה.. היו הצעות בשלמה סיקסט (היבואנית), אבל הרגיש לי כאילו המוכר מסתיר דברים ומנסה רק למכור ( מן הסתם ).. תמיד נמנעתי מסוכנויות ומגרשים, וגם הפעם הרגיש לי לא כל כך בטוח לקנות שם, למרות האחריות של שנה.

אני די סגור על אינסיגניה או מונדאו טיטניום, כל השאר נופלות על סעיף כזה או אחר. כנראה אמתין עד שיצוץ משהו ראוי במחיר שפוי. כרגע כלום.

פורסם

אגב, באלבר עמדה רנו לטיטוד.. אמרתי יאללה ננסה נראה מה זה, עשיתי עליה סיבוב.. חייב לציין שהרכב מאובזר ומפנק ברמה מאוד גבוהה ( יחסית למחיר כמובן ), מנוע דיזל 2.0 170 כ"ס. יש אפילו מסאז'!

למישהו יש מושג על הרכב הזה?

• תוכן חדש...