Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ואן 8 מקומות חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני צריך בבקשה המצלה חמה על ואן של 8 מושבים.

או מספר המושבים הגדול ביותר שניתן לנהוג בו עם רשיון רגיל.

צריך להיות מאוד מרווח (אולי בסגנון טיוטה הייס שאין אותה בארץ).

אין הגבלה על התקציב, חשוב הנוחות והאמינות.

פורסם

ישבתי באולם התצוגה בקיה קרניבל.

8 מושבים מרווחים, ממש פינוק ועם תא מטען גדול.

מחיר סביר ביחס לקטגוריה (כ 220000 שקל).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

אתה יכול לנהוג עד 8+נהג, כלומר 9 מקומות.

הקטע שכמעט כל ה9 מקומות הם אבזור ישראלי שהוא יותר פונה לתחום ההסעות מאשר לפרטיים או משפחה. אם אתה מחפש נוחות אז אתה צריך להסתכל על גרסאות ה7/8+1 שמגיעות מקוריות.

אם יש לך רישיון עד 3.5 טון אז:

אוטומט/ידני, אבזור מקורי מהמפעל לפי מחיר עולה-

7+1 יונדאי I800.

8+1 פולקסווגן קראוול.

7+1 מרצדס ויאנו.

אוטומט, אבזור ישראלי-

8+1 יונדאי I800.

8+1 פולקסווגן טראנספורטר.

8+1 סיטרואן ג'מפי.

8+1 טויוטיה פרואייס.

8+1 מרצדס ויטו.

ידני,אבזור ישראלי-

8+1 יונדאי I800.

8+1 פולקסווגן טראנספורטר.

8+1 סיטרואן ג'מפי.

8+1 טויוטיה פרואייס.

8+1 מרצדס ויטו.

8+1 אופל ויוארו.

8+1 רנו טראפיק.

7+1 ניסן NV200.

אם יש לך רישיון 4 טון:

שברולט סוואנה (אוטומט).

פיאט דוקאטו קצרה (ידני).

פיג'ו בוקסר קצרה (ידני).

רנו מאסטר קצרה (ידני).

+ כל הרכבים של העד 3.5 טון.

זה ככה קצת מהראש, לפני כמה שנים עלה לנו הצורך בוואן 9 מקומות אז צברתי כמויות של מידע, בסוף קנינו I800 אוטומטית בגלל המחיר והגיר.

אם חשוב לך באמת סעיף הנוחות אז אל תתקרב להרכבה ישראלית,מקורית בלבד. אמינות מופתית בכל הרכבים האלה , חוץ מהטויוטה שהגיעה היום ארצה ואין לי באמת שום מידע עליה, אבל זאת טויוטה מה יכול כבר להיות בה רע. :lol:

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

הטיוטה הזו צרפתית לחלוטין.זו פשוט סיטרואן ג'אמפי מתחת למכסה ולפיכך תהיה אמינה. הלוגו יפני כי ישראלים נמשכים לזה כמו זבובים .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה רבה על התשובה!

הפולסווגן טרנספורטר נמכר בארץ? אפשר קשר של הנציגות?

לגבי הטיוטה פרואייס, בהחלט משהו שמעניין, אבל בסוכנות טיוטה אמרו לי היום שזה עוד לא בארץ ויגיע בסוף החודש ואין להם שום מידע נוסף. אם אתה מכיר את המקום שכבר נמכר בו, אשמח לקבל פרטי קשר.

פורסם

טויוטה פרו אייס זה ג'אמפי.

אין פה שום "קשר צרפתי" אלא זה סיטרואן ג'אמפי עם סמל של טויוטה, מיוצר באותו מפעל. אין בו שום חלק של טויוטה חוץ מסמל.

כל מה שנכון לג'אמפי נכון גם לטויוטה פרו אייס, חוץ מרמת איבזור שאולי תהיה שונה ממה שמוצע בג'אמפי.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם

מה עם טיוטה סיאנה?

למה לא את הקרניבל?

2 רכבים עם מנוע חזק במיוחד, אמינים ושתיינים לא קטנים, השאלה אם זה שיקול?

חווית הנהיגה שונה לחלוטין מרוב המסחריות שעבר הסבה לנוסעים שיש

פורסם

הטיוטה סיינה והקרניבל הן קטנות ביחס למה שאני מחפש.

אבדוק את הכיוון של המרסדס ויטו והפולסווגן.

פורסם

היה לי את הטרנספורטר המסחרי עם הרכבה מקומית של הכסאות. וחווית הנסיעה בו מזעזעת. הקראוול בכמה רמות מעליו. אבל ברמת המחיר הזאת כבר יש לך את המרצדס v קלאס (ויאנו לשעבר) שהוא רכב פרימיום אמיתי. היונדאי i800 מגיע עם קפיצי עלים ככה שנוחות הנסיעה ליושבים מאחור היא בינונית.

לגבי הרכבה מקומית עם תחליט ללכת על זה בכל אופן הייתי ממליץ לך להתקין את הכיסאות אצל פלדמן הם עושים את הכיסאות הכי יפים ונוחים שראיתי.

פורסם

הקראוול והמרצדס מתחרות ראש בראש, והקראוול אף טובה יותר בכמה פרטים.

חבר ושכן החזיר עכשיו ויטו חדשה ולקח i800 עקב אי נוחות של המרצדס (מיתלי אוויר בדגם של 450 אלף שח).

פורסם

חברים, מאילוצים אלו ואחרים אתמקד ביונדאי i800

של ה7+1 מושבים.

http://www.hyundaimotors.co.il/models/i800/#gref

אני מסתכל באתר ורואה שרמת הבטיחות היא 0 מתוך 8.

זה משהו שהוא סטנדארטי לואנים? או שזה רק הדגם הזה?

המחיר של הרכב הוא החל מ219 אלף, לא ממש ברור לי מה האקסטרות האפשריות להתקנה ומה מומלץ.

הרכב מיועד להסעות תיירים וצפוי לקרוע את כבישי המדינה במשך כל ימות השנה.

אשמח להערות/ תובנות לגבי הרכב.

פורסם

כן להמנע מיונדאי :)

ברצינות אם אתה הולך להסיע תיירים ובמקרה זה תחום שאני מעסק בו תשקול ברצינות ויאנו או V קלאס , תלוי בתקציב כמובן.

2017 Type R

פורסם

יש לנו I800 2011 אוטומטית שעובדת בתיירות וקורעת את כבישי הארץ, עומדת כרגע על 270,000 קילומטר במצב באמת חדש.

אם זה התקציב אז רק יונדאי.

המחיר של גרסת נוסעים ידנית 238 אלף, אוטומט 258 אלף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...