Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 פיאקסו 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחירון רשמי של הרכב 93

מחירון משוקלל 69.5

כך שזו לא עסקה מוצלחת מדי, אבל בהתחשב בזה שהדגם די נדיר- לא נורא בכלל.

איך הגעת לכזה שקלול? אני הגעתי לאיזור ה 75-8.

אל תשכח שהוא לוקח ממני את הרכב שבחודשיים קיבלתי עליו 2 טלפונים ובכל מקום של טרייד אין כזה קיבלתי עליו 4-5 פחות ממה שהוא נותן לי.

פורסם

לפי לוי יצחק-

הפחתה על 96K ק"מ למודל 2014- 9% הפחתה

הפחתה על ליסינג (קנייה ישירה מחברת הליסינג)- 18% הפחתה

שוב, אל תתבאס לא אמרתי שהעסקה לא טובה.

פורסם

ממליץ לך לא להתייחס לנשמות הטובות פה אשר מספרות לך עלהדיל הרע שעשית, אין להם מושג איזה רכב קנית, סוג מנוע וגיר וכדומה...

עשית קניה טובה, מדובר ברכב טוב מאוד, ללא ספק בין הטוביםבקטגוריה שלו , אבל תמיד יהיו חכמים פה שיספרו לך סיפורי אימה מצד שלישי כמובן....

סע בדרכים טובות ותהנה מהרכב, זה הדבר החשוב

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין לי ספק שזו עסקה טובה. תמצא לי חברת ליסינג שתוריד לך 18% על מחיר הרכב. היום זה כבר לא כמו פעם. כל הרכבים זה ליסינג.

פורסם

אין לי ספק שזו עסקה טובה. תמצא לי חברת ליסינג שתוריד לך 18% על מחיר הרכב. היום זה כבר לא כמו פעם. כל הרכבים זה ליסינג.

פורסם

תתחדש! עכשיו הסיפור הרבה יותר הגיוני (כי ה-5 מקומות לא הגיע באמת עד 2016 בצורה סדירה).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
עיסקה מעולה זה בטוח לא.

תבדוק ביד 2 יש מלא מלמכירה במחירים של בדיחה .

יש 2013 במחיר של 50K לפני מיקוח ושלא יהיה לך ספק שהמחיר סגירה יהיה נמוך מ-45 .

יש 2012 ב40 K והיום בקרסו טרייד הציעו לי פיקסו 2012 מליסינג יד שלישית ב38K לפני שאני רב איתם על מחיר.

יש לי חבר שהוא בעלים של מגרש ,לאיש יש ידע מקצועי קיצוני במכונאות רכב ,הוא אמר לי לא לגעת ברכב ולא רק זה ,הוא אמר שיש לו רכבים כאלה גם במחירים של 20K והוא בחייים לא היה מוכר לי.

הרכב יפה ונוח ,אבל זה לא סתם שכל רכב נורמלי 7 מקומות עולה 55K+ שנת 2010 והפיקסו 2012 אפשר לרכוש ב30K.יש לכך סיבה.

אין קשר בין הפיקסו 156 ל-165.

לאחד יש מנוע מחורבן שעושה רק בעיות ובשני הבעיה נפתרה ואתה מקבל את המשפחתית המושלמת.

אז אל תערבב את הדגמים הישנים עם החדשים.

תביא לי פיקסו 2014 תקינה עם המנוע 165 ב20 אלף. או 30. או 40.

• תוכן חדש...