Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמו "לא נהוג" שהמוכר מגיע לקונה לצורך בדיקה .

ומוכן לעשות בדיקה לפני רכישה רק באיזור מגוריו .

לרדת מהעסקה ?

פורסם (נערך)

אין כאן שום דבר חשוד. גם אני אחרי כמה וכמה רכבים שמכרתי בעבר

לא הגעתי לאף אחד -מי שרוצה? מגיע אלי. בדיקה? היכן שרוצה, באזור הקרוב.

כנ"ל שאני מחפש רכב יד שנייה,אני מגיע לאזור של המוכר.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

תמיד הקונה מגיע ואם יש מוכר שמוכן לטרטר את עצמו לקונים אז שיבושם לו.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

כשקניתי את הרכב הנוכחי נסעתי לאזור פתח תקווה לראות את הרכב. בהמשך אותו שבוע המוכר נפגש איתי באזור ראשון איפה שהמוסך שמטפל ברכבי המשפחה נמצא לצורך בדיקה לפני קניה.

גם כשאני מכרתי רכבים תמיד הייתי גמיש מהבחינה הזאת. לדוגמה הקונה הגיע אליי לראשון וראה את הרכב וביקש לבצע את הבדיקה לפני קניה ביפו.

עד גבול מסויים של "חדרה - גדרה" זה כן נראה לי הגיוני.

מה שכן, לא הייתי מבזבז את הזמן ונוסע עד לקונה מבלי שהראה רצינות ובא לראות קודם את הרכב.

פורסם

ומוכן לעשות בדיקה לפני רכישה רק באיזור מגוריו .

לרדת מהעסקה ?

אם יש לך בלוח מכוניות זהות, במצב טוב יותר, במחיר נמוך יותר - באזור מגוריך - רד מהעסקה.

אם אין - סע אליו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא חושב שלהפיל עסקה על דבר כזה.

לא כל מוכר מעוניין לטייל במדינה כדי למכור את הרכב רק אם הוא ממש רוצה להעיף אותו או שסתם בא לו להיות נחמד.

אני אישית במידה והייתי מוכר את הרכב לא חושב שהייתי נוסע עכשיו עד לבנאדם בשביל בדיקה יש היום המון מכוני בדיקה בכל אזור.

פורסם

אני גם נסעתי לאזור מגוריו של הבעלים, לדעתי לגיטימי לחלוטין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עוד לא ראית את הרכב כבר בדיקה?

סע אליו תראה רצינות, תראה שהכול מתאים, גם מבחינת הרכב וגם מבחינת המחיר, אם הכל סבבה, אין סיבה שיום אחרי הוא לא יבוא לבדיקה של נסיעה גג 25 דקות בעיר שכנה.

אם הוא עדיין מחרטט תתקדם.

פורסם

מה אתם מבלבלים בביצים, אני נסעתי מאזור נתניה עד חיפה והמוכר נסע מנהריה לחיפה נפגשנו בחצי דרך, אחלה בחור שקניתי ממנו את הרכב הוא ביטל בנאדם בשבילי בגלל שהייתי חייל, יש ויש.

PEUGEOT 206XS

• תוכן חדש...