Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלט רחוק ללד .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום , מצ"ב קישור : http://www.ebay.com/itm/Auto-5-24V-LED-Strip-Remote-Control-Radio-Frequency-RF-Dimmer-Strobe-For-Volvo-/222478742786?hash=item33ccc43502:g:ydUAAOSw5VFWJJ8U&vxp=mtr

אני רוצה לקנות פס לד לתוך הבית מסוג 5050 כיוון שהוא מאיר יותר חזק , האם 5630 מאיר יותר חזק ממנו ? .

, 300 נורות , האם קיים 600 נורות ? .

האם יש אפשרות לחבר לד מסוג 5050 או 5630 באורך 5 מטר על בטריות , האם זה פרקטי ? , כמה שעות זה יכול לדלוק ? .

אני רוצה לחבר את השלט בקישור מצ"ב , האם יש אפשרות להחביא אותו מאחורי קיר , או שיש לו עינית ? .

תודה מראש .

עריכה אחרונה על ידי erga25

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

השלט בקישור שצירפת הינו שלט RF כלומר עובד על גלי רדיו (כמו שלט של רכב) ולא שלט אינפרא אדום עם 'עינית'. לדעתי אפשר להחביא את המקלט מאחורי קיר.

לדעתי עדיף לרכוש פס לדים קשיח (פרופיל) המגיע עם חיבור ישיר ל-230 וולט המשווק על-ידי ניסקו ונמכר בטמבוריות שונות.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

5050, 5630 וכו אלו סוגי הלדים על הפס.

"מאיר יותר חזק ממנו" זה קשור אך ורק ל lumens per meter שמוצהר על המוצר.

דבר שני יש קטגוריות מתח לפסים, שזה 24v, 12v וכו', הנפוצים זה ה 12v.

פסים שמאירים "חזק" הם לרוב 9.6w למטר ומעלה מכך, הנפוצים הם 14.4 וואט למטר של12v (כמובן שיש גם יותר)

נניח שמדובר באחרון שציינתי אז פס של 5 מטר הינו 6 אמפר שאליו תצטרך לשדך ספק כח של 7 אמפר ומעלה כמקדם ביטחון.

לגבי סוללות, תעשה את החישוב, אתה צריך להגיע איתם למתח של הלד ולדעת כמה אמפר הם יכולות לספק וכך תוכל לדעת כמה זמן הם יחזיקו.

8 סוללות 1.5v של 3 אמפר מחוברות בטור יחזיקו חצי שעה גג פס לפי מה שתאתי לעיל

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...