Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קיבלתי הצעה בסוכנות של מיצובישי לרכב חדש מיצובישי ספייס סטאר זה המפרט:

ספייס סטאר 1.2L S96 אוטומט CVT instyle

- מולטימדיה אנדרואיד + מצלמת רוורס

- מרימי שמשות חכמים

- חיישני רוורס ללא צג

- מערכת MOBILEYE דגם 630

המחיר כולל מע"מ + אגרת רישוי

75,987

השאלה שלי האם העסקה משתלמת?

הדגשים שלי לרכב:

- חסכוני, אמין וביטוחותי

- רכב קטן לנסיעות קצרות פ"ת - ת"א

- מתכנן להחליף רכב כל 3 שנים לאחד חדש ככה שהביטוח שאני מקבל מהם עוזר לי פה.

השאלה שלי האם אני יכול עם הדגשים האלה למצוא רכב יותר טוב ובפחות מחיר? (חדש)

והאם משתלם בכלל לקנות רכב חדש ולא לחפש ספייס סטאר שנת 2014 ב 40K בערך וזהו?

תודה וחג שמח

פורסם

דעתי היא שברמות מחירים של שוק המשומשות - אין סיבה אמיתית לרכוש חדש. אם תרכוש 2014 ותסע בו שלוש שנים סביר להניח שלא תהיינה לך תקלות משמעותיות - וירידת הערך תהיה משמעותית יותר נמוכה.

כשאתה אומר "הביטוח" אני מניח שאתה מתכוון לאחריות, במכוניות מהסוג הזה, היא בד"כ לא מופעלת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כי אנשים רוצים חדש, לא משומש. לקרוע את הניילונים, לקנות בכסף שאין להם לרוב ולקחת מימון, לשבת בג׳יפונים מעל כולם, וטווח מחירים נגיש (מ-55 אלף שקל לרכב חדש מה ניילונים ועד כמה שתרצה), עושים את שלהם.

פורסם

שים לב שדגם 2014 הוא לפני מתיחת פנים,בחדש המתלים כוילו מחדש על מנת לשפר את זווית הגילגול הגדולה של הדגם הקודם שהיה מורגש בכביש מפותל.

הספייס אכן חיסכונית מאוד עם אמינות טובה, אצלי גם מודל 2014 עם 50 אלף ואין תקלות עד כה.

אם בכול זאת לך על ישן תיקח רכב לקראת סוף 2014 שכן אז הרכב קיבל תוספת איבזור.

אתה תזהה את התוספת על ידי כך שתשאל את הבעלים אם יש שליטה מההגה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן הסבירו לי שם שהחדשות זה עם מתיחת פנים והרבה יותר טובות, מחר יש לי נסיעת מבחן עליו על החדשה

מה אתה חושב על המחיר שהציעו לי משתלם? אני יכול להשיג מחיר יותר טוב בסניף אחר ?

פורסם

אתה יכול לנסות, ממש עכשיו ישבתי באחת מבחינת המושבים הם טיפה יותר רכים אבל דווקא מבחינת מרווח מאחור לא ראיתי הבדל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה יכול לנסות, ממש עכשיו ישבתי באחת מבחינת המושבים הם טיפה יותר רכים אבל דווקא מבחינת מרווח מאחור לא ראיתי הבדל.

יש לי הצעה לרכב 2017 (3 חודשים על הכביש) יד 2, ב 65K האם זה שווה לחסוך את ה 10K האלה בין חדש לזה?

פורסם

החסכון הוא פחות מ10K כי: יש להוריד 4% על יד שניה, וכמה חודשים של אגרת רישוי. לא ציינת את חודש העליה על הכביש, קילומטראז' וסיבת המכירה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
החסכון הוא פחות מ10K כי: יש להוריד 4% על יד שניה, וכמה חודשים של אגרת רישוי. לא ציינת את חודש העליה על הכביש, קילומטראז' וסיבת המכירה.

3 חודשים אחורה (ינואר)

ק"מ - 8000

סיבת מכירה - רכב מהעבודה

פורסם

לדעתי כדאיות גבולית ביותר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני גם חושב ככה, הקמ מאוד גבוה לרכב בן 3 חודשים,הרכב יד 2?? או שאתה תהיה יד 2?

פורסם

yulianx

אני חושב על המיצובישי אטרז כרכב שני במשפחה (2013~2015).

הבנתי שהאטרז זה בדיוק אותו רכב - רק עם בגאז.

קראתי תגובות ברשת - וחלקם מתלוננים מאוד על רעידות של הרכב בגלל שהוא 3 צלינדרים.

האם גם אצלך זה ככה? או שאולי התרגלת?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

האטראג גם יותר מרווחת מאחור.

יש רעידות בעמידה, פחות מאשר ב107 למשל, לי זה לא מפריע אבל בהחלט מבין כאלה שזה כן.

או שאולי כבר התרגלתי אבל אם המצב נורא אז היה קשה להתרגל לדעתי.

אגב אם אתה הולך על קטגריה של אטרגז הייתי בודק פיגו 301 או סיטרואן סי אליזה, הם גם מרווחת, תא מטען גדול אבל נוחות יותר.

• תוכן חדש...