Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מקרר, ג'נרל אלקטריק משנת 1936.

עד לפני שבוע, עבד מעולה.

לפני שבוע הפסיק ובחיבור שלו לחשמל הוא מקפיץ מייד את הממסר פחת הראשי של הבית.

ראיתי שהכבל חשמל (המקורי!!!) מתפורר ואני מצליח לראות דרך החורים כבלי נחושת אז דיי ברור מה גורם לקצר.

פרקתי את גב המקרר בעדינות, עקבתי אחרי החוט, מצאתי פיצול, אחד הולך למעלה לכיוון הטרמוסטט ואחד למטה לכיוון המדחס.

הפיצול עצמו היה מכוסה בהר של איזולירבנד ישן (על בסיס בד ארוג) ןכאשר חשפתי אותו קיבלתי עוד יותר חושך בעיניין, לא נשאר הרבה מהבידוד מה שגרם כמובן לקצר אבל חמור הרבה יותר, אין לי מושג איזה חוט הולך לאן כי בקושי יש שאריות לבידוד הצבעוני.

מה שברור הוא שזה לא פיצול של כל האדומים, כל הירוקים וכל החומים מאוגדים ביחד על בסיס צבע אלא יש איזו הצלבה. ככה לפחות זה נראה לי.

אני דיי בטוח שלכל חשמלאי/ טכנאי מקררים מיד נהיר מה סוג ההצלבה שעשו כאן, רק אני לא זה ולא זה.

כמו כן, ברור לי שרוב החשמלאים/ טכנאי קרור שאני אזמין, לא יהיה כלל מעוניין להכניס את עצמו לצרה שכזו.

וכאן נדרשת חוכמתכם, האם עפ"י התמונות וידע שלכם יש לכם הדרכה עבורי איך לחבר חוטי חשמל חדשים?

תודה מראש לכולם!e5e20028c404e729f21b061fcda12fc7.jpg

44d965acd259649bc200cb00e5a6c525.jpg

e45721468f7562f9ded80d9e020cc38a.jpg

99379fc986ac08aeaded79efffae03d6.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש לי מקרר, ג'נרל אלקטריק משנת 1936.

אתה יכול לצלם בבקשה את כל המקרר? אף פעם לא ראיתי מקרר מ 1936

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

b6f38060c57e1dacff0ca80262f7dbf8.jpg

זה משנת 36.

שנה שנתיים לפני זה זה עדיין היה מה שנקרא מוניטור/גלוב-טופ.

הרבה יותר מגניבים, הרבה יותר יקרים והרבה יותר קשים לטיפול ואחזקה.

refrigerator1.jpg

פורסם

הבידוד בידוד אבל האם גם חוטי הנחושת התנתקו (קשה להבין מהתמונה). אם לא התנתקו תמפה אותם. אם התנתקו אין מנוס מלהגיע לקצוות, לראות מה מחובר ולשחזר את החיבור. מאחר ומדובר במוצר אמריקאי ועוד פריט אספנות סביר להניח שאפשר למצוא באינטרנט סכמה חשמלית ואולי גם תרשימי חיווט.

בכל מקרה במקרר ישן אין יותר מידי מה לחבר למה...

פורסם

אין לי שמץ מושג.

פורסם (נערך)

הבנתי, אז כנראה שלא מילאו, שזה טוב. אבל בכל מקרה אני ממליץ לך לבדוק את סוג הקרר בשביל השקט הנפשי (צריכה להיות איפשהו תווית על המקרר). אין לי מושג מה היו התקינות בארץ באותם שנים לגבי קררים במקררים ביתיים.

בעבר ( עד שנות ה-20 -30 של המאה הקודמת ) היו בשימוש קררים מסוכנים מסוגים שונים (רעילים, דליקים, גורמים לכוויות....) סיכוי טוב שהמקרר שלך עובד על פראון כלשהו (כמו R-12 ) ואז הכל בסדר. ממה שאני רואה (בוויקיפדיה) המקרר שלך נמצא על סוף קו התפר של המעבר לפראון, ורוב הסיכויים שהוא "בטוח" במובן הזה.

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...