Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש סופרב חדשה, עם דגש על אחד מדגמי הדיזל בלבד, רציתי לקבל חוות דעת על הרכב האם הוא רכב מוצלח/אמין/חסכוני/ביצועים וכו׳

ולבקש המלצה לרכב אחר באותו סדר גודל אבל אם דגש על מנוע דיזל בלבד!

נ.ב.

אני שוקל לרכוב את הרכב בעסקת ליסינג תפעולי/מאה אחוז מימון, האם זה משתלם?

ובבדיקה שערכתי באינטרנט ראיתי הצעות של חברות ביטוח (AIG וביטוח ישיר) לביטוח מקיף בסכום של 20 אלף שקל לשנה, מסוכן הביטוח שלי קיבלתי הצעה בסדר גודל של 8-10 אלף שקל בשנה, אינני נהג חדש או צעיר ואני מעל גיל 24 עם וותק של 6-7 שנים רישיון ללא תביעות ביטוח בעבר. האם אלה סכומי ביטוח ראליים?

פורסם

לפי המחירון שלהם, הסופרב, למרות שהיא רכב מאוד מוצלח- מרווח מאוד, חזק, חסכוני, מאובזר, נוח, ואמין עם מנוע דיזל ו-DSG6, פשוט לא מצדיקה את המחיר הגבוה שנדרש עליה.

יש לך את האופטימה החדשה עם מנוע 1.7 דיזל חלשה מהסופרב אבל זולה ממנה.

מה אתה מחפש ברכב? מה התקציב?

פורסם

המחירים לא מופרכים(של הסוכן ביטוח אפילו מחיר סביר) מדובר ברכב בשווי 200K - סביר.

מימון של 100% זה אומר שאתה לוקח בשיקלול את עלות הביטוח\דלק\טיפולים וכו' באחזקה הכוללת - המימון הזה מאוד מפתה בהתחלה אבל הרבה לוקחים אותו ומגלים שקשה לעמוד בתשלומים, בנוסף כמו בכל בלון סופו להסתיים - יש לך איך לשלם בסוף את ההפרש? קח בחשבון שגם אחרי מכירת הרכב יש מצב שתצטרך להשלים כסף כדי לחסל את ההלוואה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם אתה לא חייב רכב כזה גדול, אז מתחיל עכשיו השיווק של הפיאט טיפו טורבו דיזל עם גיר tct מוצלח יותר מה dsg מבחינת אמינות. עולה 130 א' ש"ח בלבד. פיאט חזקים במנועי דיזל. בקרוב תגיע גם סטיישן.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

יש 2 דגמים בתוך הסופרב דיזל, לאיזה מהם אתה מתכוון - שנדע באיזה טווח מחיר בדיוק אתה מחפש את הרכב. בנוסף זה גם משנה מאוד באבזור כמובן.

הבעיה אצל סקודה שדגמי הדיזל עולים בצורה מאוד משמעותית יותר מדגם הבנזין המקביל והפער במחיר לא תמיד מצדיק בכלל את הדיזל.

מחיר הביטוח - לא היו לך תביעות אבל האם היית מבוטח ב3 השנים האחרונות ברצף במקיף?, המחיר בסך הכל נשמע סביר ביותר אולי אפשר להוריד לכיוון ה7.5

ולכותב מעליי - איך הגענו מרכב מנהלים ב200K++ לפיאט טיפו? יש גם קיה סיד סטיישן דיזל וגם רנו מגאן אבל איך זה קשור לפותח האשכול.

פורסם

בתור חלופה יש אופל אינסיגניה דיזל, שים לב שהיא חלשה בהשוואה לסופרב.

• תוכן חדש...