Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי ההודעה שלך אתה רוצה רק רמקולים לדלתות בקורולה 2003 .

אתה יודע מה המידה שנכנסת בדלתות אצלך באוטו ?

לדעתי 4 קומפוננטים יספיקו לך של מאגנט אפילו לא חייב את המורל פולס !

פורסם

גם לי היית אותה בעיה בפג'ו 406 , לא היה ניתן להתקין רמקולים 6X9 ללא חיתוך הפח.

למרות שבמקום אחד הציעו לי במקום חיתוך הגבהה ע"י תיבת עץ (במידה ויש מספיק מקום בין המגש לחלון האחורי) , אבל העסק כבר ניהיה יקר (100 ש"ח לכל תיבה - לא כולל עבודה).

בכל מקרה , דעתי האישית היא שמבחינת באס אין כמו 6X9 לעומת 6 אינץ.

הכל עיניין של כסף.

פורסם

אין לי שום סנטימנטים לפח מאחורה....

זה רק מייקר את כל העסק ויפחית מאיכות הרמקולים ( הכסף ילך על ההתקנה ולא על הרמקולים...)

המצב כרגע הוא שאין שום חור בפח - לא עגול ולא אובלי, ככה שזה לא משנה אם זה 6*9 או רמקול עגול.

פורסם

אני לא נעול בכלל רק על רמקולים בדלתות. אני רק מאמין שאם אני אתקין על המדף האחורי רמקולים ולא משנ המאיזה סוג, העובדה שצריך לחתוך תייקר מאוד את ההתקנה.

לגבי המידה, אין לי מושג מה המידה של הרמקולים בדלתות.

פורסם

אני מקווה שהבנתי

אני יכול להרכיב 2 סטים של קומפוננט על 4 הדלתות במקום הרמקולים הקיימים וזה יתן לי פתרון מספק?

על איזה חברה ודגם ללכת? איפה לקנות? איפה להתקין?

לגבי המידה זה קצת בעיה למדוד כי זה פאנל על כל רוחב הדלת. נראה לי שהקוטר של החלק העגול בפאנל הוא משהו בסביבות ה 15 ס"מ אבל אני לא בטוח.

פורסם

לדעתי כדאי לך לחתוך במגש האחורי לרמקולים אובליים. ולהתקין שם אובליים בכ300 שקל.

להתקין קומפוננט מקדימה גם בכ450 שקל.

ונשאר כסף גם להתקנה.

אין טעם להתקין קומפוננט בדלתות האחוריות, לא ייתנו לך באס וסתם מבזבז מהתקציב.

פורסם

FULL RANGE זאת הגדרה לרמקול שמפיק את כל תחום התדרים את הHI והMID וגם את הLOW.

הרבה קומפוננטים לא מפיקים את התדרים הנמוכים לכן יש צורך בסאב כדי להשלים את "התמונה" באוטו.

מכוון ואתה לא מתכון להשקיע במערכת אלא לשפר את איכות השמע באוטו אני בטוח שתסתפק ברמקול FULL RANGE. בקשר לעלויות אתה מוזמן לחפש בכל אתר לאודיו לרכב תחת ההגדרה רמקול רגיל או קואקסלי.

• תוכן חדש...