Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט סדיצ'י - סוזוקי SX4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה אטרקטיבית לרכישת הסדיצ'י של פיאט. מבירורים שעשיתי מדובר בשתי מכוניות זהות לחלוטין, מנוע\גיר\שילדה. הדיזל (שלא פופולארי אצלנו) מגיע עם מנוע פיאט והבנזין שבו אני מתעניין מגיע עם מנוע סוזוקי.

את ה- SX4 אני מכיר היטב ו"סומך" על הרכב (ביצועים-אמינות-דלק) אבל מה עם הסדיצ'י ? האם בגדול ניתן להתייחס להבדלים בין השתיים הנ"ל כמו לאלה שבין I30 לקיה סיד ? מה לגבי הגימור ואיכות ההרכבה ? האם בכל זאת יש אי אלו חלקים שונים כמו בלמים,בולמים,משאבת דלק וכו'.. ? ומה לגבי הפלסטיקה, תאורה, פגושים, מראות ורכיבים כמו חלונות חשמל..?

לא נמכרו בארץ הרבה יחידות מהסדיצ'י, האם יש סיכוי להתקע בלי חלקי חילוף זמינים, או שיש אמת בדבר שמדובר בשני רכבים זהים לחלוטין (הכל כולל הכל !?) ורק הסמל בחזית ובאחוריים מבדיל בין השתיים ? ושאלה אחרונה בינתיים..אם הייתם מחזיקים אחת, הייתם מעדיפים לטפל בה במוסך מורשה פיאט או סוזוקי ?

אשמח למורה נבוכים שבאמת מכיר את הצמד הזה :mm_yeah:

תודה רבה.

פורסם

אני מכיר את הרכב רק כסוזוקי - ואם מדובר בדגם ה-120 כ"ס הוא מצוין.

עד כמה שאני יודע המכוניות יורדות מאותו קו ייצור בהונגריה - 2/3 ממותגות בסוזוקי ושליש כפיאט.

האם יש הבדלים קטנים חוץ מהסמל? לא יודע. ההשואה הישירה היחידה שמצאתי משוה בין דגמי ה-4 דלתות (סוזוקי) וה-5 דלתות (פיאט), הדגם הוא הראשון (107 כ"ס) ולא ברור לי אם מדובר בדגמי 4X2, 4X4 או אחת כזו ואחת כזו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדובר באותו הרכב שיצא מאותו מפעל בהונגריה רק עם מיתוג שונה וגריל קדמי שונה, ההבדלים בין היונדאי לקיה מושקעים יותר.

מנוע בנזין של סוזוקי או דיזל של פיאט, ביד 2 כרגע יש רק בנזין.

הסדיצ'י נמכר רק כ5 דלתות בעוד לSX4 קיימת גרסת סדאן גם.

פורסם

תודה רבה חברים, מסתבר שמדובר ברכבים זהים ברמ"ח אבריהם וקיבלתי לכך אישור גם מפורום איטלקי.

את זה מצאתי את זה בויקיפדיה:

"It was introduced in December 2005, at the Bologna Motor Show,[2] and was built at the Magyar Suzuki plant in Hungary. The expected production volume was 60,000 units per year, one-third of these to be sold by Fiat, and two-thirds sold by Suzuki and badged as the SX4"

בכל אופן, התברר לי שהרכב ידני כך שירד מהפרק כרגע...תודה רבה !

• תוכן חדש...