Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בהילוך סרק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..., אשמח באם למישהו בעל ידע יהיה משוב לבעייה שנתקלתי בה בזמן

האחרון באופנוע שלי.

מדובר בGS500E שנת 2002.

בזמן האחרון התגברה הבעייה של קושי בהכנסה להילוך סרק.

זה התחיל לפני כמה זמן בתכיפות נדירה יחסית והיום היה לי ממש בעייה עם זה.

רוב העמידה ברמזורים הייתה עם קלאץ' לחוץ מפני שהיה ממש קשה להזיז את רגלית

ההילוכים.

גם שהייתי מזיז אותה, זה היה מדלג בין ראשון לשני.

אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי למקור הבעייה.

תודה.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

יש מצב שקלאץ' שלך לא מתוח מספיק ואינו מפריד כמו שהוא אמור?

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
יש מצב שקלאץ' שלך לא מתוח מספיק ואינו מפריד כמו שהוא אמור?

אני אבדוק..., אבל בעיקרון אין לי כל בעייה עם ההילוכים חוץ מהבעייה של להכניס לסרק.

עוד סיבות אפשריות?

-"We Do Better at 45°"

פורסם

יש לי גם שאלה שקשורה, אצלי באר אם איקס למשל אם אני בא ונעמד ברמזור עם קלאץ לחוץ בהילוך חמישי נגיד... אז אם אני מנסה להוריד הילוכים לרוב הם לא יורדים ואני צריך "לשחק" עם הקלאץ עד שההילוכים יורדים...

חבר אחד אמר לי שיכול להיות שיש בעיה בסלקטור של הגיר... (ממה שהבנתי הוא זה שבוחר ומעביר את ההילוכים)

חבר שני אמר לי שיכול להיות שהקלאץ לא מספיק מכוון ויכול להיות שמזה הבעיה.... (הוא טוען שהאופנוע שלי חדש ולא הגיוני שהיה בעיה רצינית אלה רק כיוון...)

החלפתי שמן גיר לא מזמן ככה שאין קשר.

בבקשה עזרה :|

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
יש לי גם שאלה שקשורה, אצלי באר אם איקס למשל אם אני בא ונעמד ברמזור עם קלאץ לחוץ בהילוך חמישי נגיד... אז אם אני מנסה להוריד הילוכים לרוב הם לא יורדים ואני צריך "לשחק" עם הקלאץ עד שההילוכים יורדים...

חבר אחד אמר לי שיכול להיות שיש בעיה בסלקטור של הגיר... (ממה שהבנתי הוא זה שבוחר ומעביר את ההילוכים)

חבר שני אמר לי שיכול להיות שהקלאץ לא מספיק מכוון ויכול להיות שמזה הבעיה.... (הוא טוען שהאופנוע שלי חדש ולא הגיוני שהיה בעיה רצינית אלה רק כיוון...)

החלפתי שמן גיר לא מזמן ככה שאין קשר.

בבקשה עזרה :|

הגיר שלך מאוד(!) יעריך את אם תפסיק להגיע לרמזור בחמישי או אפילו קרוב אליו, תגיע פשוט בראשון חראם על הגיר שלך.

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

גם לפעמים שאני מוריד הילוכים לפני הרמזור אז כדי להוריד הילוכים מסוימים אני צריך "ללחוץ" על "הדוושה" של ההילוכים כמה פעמים... ודרך הגב אמרו לי שזה לא בריא להכניס לריאשון ממהירות של נגיד 30 קמ'ש אלה ממש לפני העמידה ברמזור...

בבקשה אני צריך עזרה וטיפים...

http://roadmaster.pic.co.il <-- האופנוע שלי!!!
פורסם
גם לפעמים שאני מוריד הילוכים לפני הרמזור אז כדי להוריד הילוכים מסוימים אני צריך "ללחוץ" על "הדוושה" של ההילוכים כמה פעמים... ודרך הגב אמרו לי שזה לא בריא להכניס לריאשון ממהירות של נגיד 30 קמ'ש אלה ממש לפני העמידה ברמזור...

בבקשה אני צריך עזרה וטיפים...

אתה יכול להוריד את כולם לקראת הסוף אבל! חשוב שהאופנוע יהיה בתנועה, כדי שיהיה סינכרון במערכת.

בקשר לקושי בהורדה, צריך להוריד את הרגלית די חזק אבל במהלך ארוך, בכל מקרה תנסה לתת קצת גז ביניים תוך כדי על מנת ליצור יותר סינכרון בגיר. אבל לא באלימות, אל תאנוס את ההילוך להכנס.

פורסם

תודה לאל שב RR יש תיבת הילוכים מטורפת...ליטוף קטן של הרגלית והכל עובד בקלילות.

ואיך אפשר להגיע לרמזור בהילוך חמישי!?!? לא שמעת על ברקס מנוע...חראם על הרפידות ברקס שלך.

פורסם

הכבל קלאץ' היה באמת צריך איזו מתיחה קלה...

עוד לא נסעתי איתו אבל מהעברת הילוכים במקום מסרק לראשון ושני, מסתמן שזה אמור לפתור את הבעייה.

תודה רבה.

-"We Do Better at 45°"

פורסם
תודה לאל שב RR יש תיבת הילוכים מטורפת...ליטוף קטן של הרגלית והכל עובד בקלילות.

ואיך אפשר להגיע לרמזור בהילוך חמישי!?!? לא שמעת על ברקס מנוע...חראם על הרפידות ברקס שלך.

מה ברקס מנוע ? לא חארם על לשלם למוסך לרפידות קלאצ' חדשות ??

חוץ מזה RMX 50 סמ"ק 2 פעימות על איזה בלימת מנוע חשבת בדיוק ?

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

פורסם
הכבל קלאץ' היה באמת צריך איזו מתיחה קלה...

עוד לא נסעתי איתו אבל מהעברת הילוכים במקום מסרק לראשון ושני, מסתמן שזה אמור לפתור את הבעייה.

תודה רבה.

אני שמח שחסכתי לך כאב ראש ומוסך.

הכל מקרה אחרי שאתה מותח תדאג שיהיה חופש של בערך ס"מ בהתחלת המהלך של הידית

פורסם
העניין של הורדת הילוכים לפני רמזור לא פוגע במנוע בצורה כל שהיא? או בתיבת הילוכים?

תשמע.., הכל תלוי איך עושים את זה...

אם תוריד הילוך וישר תזרוק קלאץ' אז ברור שזה גרוע...

הכל צריך להתבצע כפעולה אחת חלקה...

תתחיל להתאמן על שילובי הילוכים למעלה ולמטה... רק עם יותר רגש...

רק פעולות חלקות...

מוריד בלאי ועוזר לשמור על המנוע, על הכלי..., ובכלל גם עליך...

-"We Do Better at 45°"

פורסם
העניין של הורדת הילוכים לפני רמזור לא פוגע במנוע בצורה כל שהיא? או בתיבת הילוכים?
אתה צריך להוריד את ההילוכים בשלבים, הכל תלוי במהירות שלך.

תמיד תדאג להיות בהילוך שמתאים למהירות שלך.

• תוכן חדש...