Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש המלצה למכון טסט בצפון? תמיד הייתי עושה בירכא והם תמיד מוצאים דברים כמו נורות לכוון ולוחיות רישוי או זיהום אויר בשביל למכור תוסף, האם יש המלצה למכון רישוי אחר ? ואיך מכון רישוי עכו או אפק? יש לי רכב מיושן

פורסם (נערך)

המוסכניק שלי תמיד אומר שאם מעירים לך להחליף לוחית מספר צריך פשוט לסתום את הפה. זה מין שוחד סמוי עבורם ותגיד תודה שזה מסתכם רק בזה. לא שאני טוען שהם מעבירים בקומבינה, למרות שישנם מכוני רישוי שיעבירו לך רכב אפילו שמגיע על גרר אלא שאם הם רוצים הם יכולים למרר לך את החיים סתם כי מתחשק להם.

ולנושא ששאלת, אז עכו וירכא זה אותם בעלים. לא הולך לעכו מזה שנים, לא אוהב את הגישה שלהם ואסביר לך מדוע.

אני אדם מאוד מיוחד. מה זאת אומרת? אני אומר למוסכניק שלי בפירוש שמה שצריך להחליף אז שיחליף. אני לא משחק בחיים שלי, בחיי הנוסעים ובחיי שאר האנשים בדרך. עד כאן יש? יש.

תיזמנתי את הטיפול השנתי בדיוק לתאריך של הטסט. כך יוצא שאני מכניס את הרכב לטיפול של שמנים פילטרים וכיוצא בזאת ןעל הדרך עושים לי בדיקה ויזואלית ואפילו מפרקים גלגלים לבדוק ברקסים. המוסכניק קבע שצריך להחליף משלושים קידמיים. אין בעיה, "תחליף" אמרתי. בקיצור הוא שם משולשים איכותיים ולא את הסינים הזולים. הולך לעשות כיון פרונט, הכל טוב ויפה. אחרי כמה ימים מגיע לעכו, נכנס למסלול והכל טוב ויפה. מגיע לקופה לשלם והוא מוציא לי את הטופס לבחינה חוזרת. אני שואל לפשר הדבר ורשום שם שהמשולש דפוק. "הבוחן" קבע שהמשולש דפוק.

חטפתי עליהם שם כזה חום מהסיבה הפשוטה, מרוב שאני דואג לתחזוקה גבוהה של הרכב כבר לא היה להם על מה "לחפש" אותי. אז דחפו לי משולש דפוק. בקיצר הלכתי שם למנהל, הראתי לו את הקבלה של החנות על המשולשים, הראיתי לו את החשבונית והקבלה מהמוסך על החלפת משולשים לשאלתי אותו איך משולש יכול להיות דפוק אחרי 20 קמ?

שלחו "רב בוחן" לבדוק את המשולש והפלא ופלא עברתי. זה היה נס, המשולש "הבריא".

בקיצור, מכוני הרשוי האלה מחזיקים את הנהגים במקומות המוצנעים שלהם. נכון שהם מכשילים על דברים שצריך ועל זה אין לי בעיה. אבל הם גם מחפשים להכשיל אנשים בשביל טסט חוזר.

גם בירכא אני לא אוהב את הגישה והיחס שלהם. למה אני ממשיך ללכת? כי הם הכי קרובים אליי.

אז אני בולע את הצפרדע ושותק. ככה זה במדינת החלטורות והקומבינה.

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

כאשר ביצעתי טסטים במכון באפק, לא הרגשתי שהם מחפשים אותי במיוחד. היו ענייניים. (רכב שנת 2005).

אולי זה בגלל שבד"כ הייתי בא בימי שבת (ימי הלחץ).

פורסם

מכון "בחן" מול משרד הרישוי במפרץ. שבע שנים אני שם, אף פעם לא שיחקו איתי בדברים האלו. שים לב שהם עובדים רק משש בבוקר עד שתיים בצהריים.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

לצערי עניתם מאוחר ,נסעתי לירכא וזה היה טעות חיי עשו לי בלאגן בזיהום אויר וקניתי גולד לבל אצלהם ועשיתי שוב והכשילו ואמרו לצאת לסיבוב ולחזור ושוב הכשילו ורק לאחר צעקות ובלאגן אחרי ששעתיים וחצי לקח לי בסוף תמורת כמה מאות שקלים היו מוכנים להעביר והעברתי ,וברור שגם יצא קצת עשן אם הם אומרים לצאת מהרכבונותנים גז עד 6000 סלד שזה סוף הסקאלה ,כי בחיי היום יום לא יצא לי לעבור אף פעם את 3000 סלד. מקווה שבעוד חצי שנה ימצא פתרון למקום בלי סרטים.

×
×
  • תוכן חדש...