Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

ההפרש במחיר הוא כ-20 אלף , 50 לפוקוס ו-70 לקיה.

האם המוניטין ובעית הגיר היא כה חריפה שמצדיקה פער של 30 אחוז במחיר?

בפוקוס -לגיר יש אחריות לעוד שנתיים ומחשב גיר לעוד 7 שנים.

לא מפריע לי לבקר במוסך פעם פעמיים בשנה אם זה חוסך לי 20k , השאלה גם כמה אקבל על הרכב בעוד 4-5 שנים כשאמכור. תודה

פורסם

לא חסר פוקוסים במגוון צורות וצבעים שמתייבשות במגרשי הליסינג והמכירה , או שרשורים שבפורום ששואלים על הגיר של הפוקוס, שנפתחים אחת לשבוע.

הפורטה תהיה אמינה ומרווחת יותר.

פורסם

יצא לי לנהוג כ20KKM על פוקוס 2014 בעבודה. הרכב בגדול לא רע אבל הגיר הוא הגרוע ביותר שיצא לי להתנסות. הרכב עבר 4 עדכוני גיר(לפי מה שחברת הליסינג טוענת) וההתנהגות שלו עדיין נוראית. הססנות במיוחד במעבר להילוך שני שמלווה בבעיטה ב80% מהמקרים לאחר יציאה מהמקום. הרכב נגרר פעם אחת למוסך לאחר שהרברס לא נכנס ומקרה נוסף שקרה לי בכביש 6 בביצוע(או ניסיון) עקיפה- הגיר כנראה קפץ לניוטרל לכמה שניות. אני נותן גז , הסל"ד עולה מהר אבל הרכב לא מאיץ. יחסית לVAG שעושים פה שרשורי אימה על ימין ועל שמאל(אני מחזיק באיביזה פרטית עם DSG) הגיר הזה לא מתפקד בכלל. ממליץ להתרחק למרות המחיר האטרקטיבי.

• תוכן חדש...