Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה, המובילאיי ברכב של ההורים שלי הפסיק לעבוד.

במקום לעשות את מה שהוא תמיד עשה יש סימן של מטרה שמהבהב ולא מפסיק מהרגע שמניעים את הרכב ועד הרגע שמכבים אותו (מצורף סרטון).

ניסיתי לשחק עם הכפתורים אבל שום דבר לא קורה (כאילו הכפתורים לא עושים כלום).

ניסיתי לנתק מצבר ומיד לאחר מכן זה עבד כרגיל אבל אחרי כיבוי הרכב והתנעה מחדש, הפסיק לעבוד שוב.

קפצתי למתקין מורשה של מובילאיי ונאמר לי שהוא לא יודע מה הבעייה אבל יכול להחליף למערכת חדשה יותר.

קישור לוידאו:

https://vid.me/KNJ1

יש למישהו עצה או רעיון?

תודה רבה.

פורסם

אני הבנתי שיש אחריות על המע" הזו, מיום קניית הרכב. דהינו, 3-שנים.

לא מספיק שהם דוחפים את זה כמעט בכל רכב, בתשלום ובעיקר בחינם, אם רוצים, או לא, אז עכשיו יש טרנד חדש: "המערכת ישנה מדי".

דבר אחד בטוח. הם יודעים יפה מאוד "לייצר" ולסחוט כסף. כשמגיע העת לתת שירות, ולממש אחריות, לך תחפש...

אילו זה לא היה רשום ברישיון הרכב, וזה היה תלוי בי, הייתי מעיף את הדבר הזה לכל הרוחות.

פורסם
המתקין המורשה כנראה ראה את אבא שלי, הבין שאין לו מושג וניסה לדחוף לו "דגם חדש יותר" ב-4000 ש"ח.

מזל שהוא לא ניסה לדחוף לו רכב חדש...פיתרון הרבה יותר טוב, יחסוך לכם גם טיפול.

פורסם
לא צריך להעיף, רק להוציא את הפיוז ידידי.

היכן אמור להיות הפיוז של הדבר הזה? בתיבת הפיוזים מתחת להגה? או בפיוזים על המצבר?

אני שוקל לנתק אותה לגמרי בסופ"ש עד שהרכב יגיע למוסך כי ההבהוב שלה מציק.

פורסם

אתמול בנסיעה הביתה מהעבודה המובילאיי התחיל לעבוד - פתאום.

עבד כל הדרך הביתה ולאחר תדלוק וכיבוי והדלקה מחדש של הרכב, שוב הפסיק לעבוד.

שמתי לב שעל המצלמה עצמה יש נורה - כשזה עובד, הנורה ירוקה כל הזמן. כשזה לא עובד, הנורה מהבהבהת בצבע אדום-ירוק.

• תוכן חדש...