Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה,

אני מחפש רכב (מיצובישי גראנדיס) ובמהלך החיפושים נתקלתי ברכב שמוצע במחיר נמוך יחסית לשאר זאת למרות שהוא יד ראשונה ו-93k ק"מ בלבד, שנת 2008.

התקשרתי למוכר - בנוסף לכל אלו הרכב גם טופל במוסך מורשה בלבד.

אז מה הקאץ'? - 1. הוא עבר החלפת דלת אחורית. לטענת המוכר מישהו נכנס ברכב בזמן שחנה ויש גם תיעוד של התיקון שלא היתה מכה בשילדה וכן הוא מתחייב על כך בבדיקה.

2. יש בצד השני של הרכב שבר במסגרת של הדלת. הוא אמר שמעדיף שלא לתקן כי גם כך בבדיקה יצא שהיתה החלפה והוא מעדיף להשאיר כך ושיראו שכל הסיפור זה שהרכב קיבל מכה ממדרכה ולא תאונה.

אז... מצד אחד - מדובר ברכב יד ראשונה, טיפולים רק במוסך רשמי ומתועדים וקילומטראז' מצחיק.

מצד שני - מכה אחת שצריך לתקן ועוד תאונה בעבר, בלי מכות בשלדה (כמובן שאקח לבדיקה לוודא זאת).

אז מה עדיף? נקי מתאונות ומפחחות או יד ראשונה, קילומטראז' נמוך ומוסך מורשה? או קילומטראז' בינוני, טיפולים פחות מתועדים אך נקי מתיקוני מרכב וכו'? קילומטראז' ממש גבוה כמובן שלא אקח...

כמובן שיש אופציה לשלם יותר ולקבל רכב שהכל בו סבבה אבל זה כבר לא בתקציב...

פורסם

מה הכוונה שבר במסגרת של הדלת? יש לך תמונה של הנזק?

הייתי ממליץ לך לקחת לבדיקה את הרכב עם החלקים שהוחלפו(במידה והנזק שאמרת בדלת עצמה),

אם אין נזק לשלדה באמת אני לא מוצא סיבה למה לא, אחרי הבדיקה תעלה את התוצאות שלה לפה ונוכל לייעץ לך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ביקשתי שישלח לי תמונה אבל הייתי צריך לסיים את השיחה. גם אני לא הבנתי לעומק מה הכוונה.

אתה אומר שעל פניו בהנחה שזה באמת כל הסיפור זו בעצם הזדמנות "בזכות" העניין הזה לקבל במחיר טוב רכב משתלם?

פורסם

אם הנזק לא כולל פגיעה בצד של הרכב(ז"א המשקופים של הדלתות שלמים) על רכב שחטף 2 מכות בדלת אין סיבה להתרגש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ובאותו עניין -

למעשה כרגע יש לי 2 גרנדיסים על הפרק.

אחד מהם שנת 2009 (עליה לכביש בדצמבר) 148,000 ק"מ. יד שנייה כשהראשונה מליסינג.

השני שנת 2008 (עליה לכביש בנובמבר), 93,000 ק"מ, יד ראשונה. טיפולים רק במורשה. אבל היתה החלפת דלק ויש משהו שלא ברור לגמרי מהו, סוג של שבר במסגרת של הדלת.

המחיר של שניהם דומה.

מה כדאי? הראשון עם קילומטראז' סביר, שנתון מתקדם יותר. ומליסינג.

השני קילומטראז' מצוין, טיפולים רק במורשה אבל לא חלק מבחינת מכות/תאונות וכו'.

פורסם

הייתי לוקח את הרכב השני למכון בדיקה ומסתכן ב"הפסד" של 500 ש"ח למקרה שהשילדה לא נקייה.(החלפת דלת ממש לא אמורה לגרור פגיעת שילדה).

במקרה הזה,הרכב הראשון נשמע די שחוט וגם אם הוא ללא תאונות,סביר להניח,שהבלאי שלו גדול בהרבה מזה של הרכב השני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עדכון - מסתבר ששניהם נמכרו...

יש לרכב הזה שוק מטורף וזה אומר ששניה מצמוץ בהתלבטות על רכב והוא נחטף...

• תוכן חדש...