Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צומת עלית ברמת גן, שתי פניות שמאלה לז'בוטינסקי לכיוון ת"א. אני בנתיב הימני והנהגת הפוגעת בנתיב השמאלי, תוך כדי פניה שמאלה של שנינו, הנהגת הפוגעת סטתה לנתיב הימני וחלקה הקדמי ברכב פגע בדלת האחורית שלי. לאחר התאונה היא טענה שהיא חשבה שאני ממשיך ישר מהנתיב שלי (כיוון שהנתיב שבו נסעתי הוא גם ישר וגם שמאלה) ולכן לקחה סיבוב רחב יותר.

חשבתי שאחרי החלפת פרטים בזאת תמו צרותי ושהיא תיקח אחריות ותשלם, כמו שהיא אמרה. אך לא, לאחר שדיסקסה על כך על משפחתה, הם החליטו שאני זה שסטיתי לנתיב שלה, שאני אשם ושהם יתבעו את הביטוח שלי.

יש לי מצלמת רכב שמצלמת קדימה אך מכיוון שהפגיעה התרחשה בחלק האחורי בצד, אפשר לשמוע את הפגיעה ולראות שאני נוסע בנתיב שלי ולא סוטה ממנו.

עכשיו, כיוון שאני יודע שהצדק הוא לא אבסולוטי, ישנה אפשרות שבבית המשפט יגידו לי שאני אשם תורם כיוון שנצמדתי לשמאל בזמן הפניה.

קיבלתי הצעה מחיר מ "אודיבה ארט" ע"ס 800 ש"ח, ההמכה היא לא חזקה ומסתכמת בשפשוף שכנראה ירד בפוליש ותיקון קטן של PDR.

דיברתי עם הביטוח שלי ושלחתי להם את כל הפרטים.

אחרי כל ההקדמה הזו, השאלה שלי, האם כדאי בהתחשב בכך שיש לי צילום קדמי של רגע התאונה, לקחת חוקר תאונות באופן פרטי שייתן לי חוות דעת ויחזק את טענותיי בבית המשפט? במידה וכן, כמה זה אמור לעלות?

האם יש אפשרות לגשת למשטרה, להגיש תלונה ואז להגיש את הצילומים לבוחן תאונות שייתן חוות דעת?

אני יודע שהסכום הוא לא גבוה אך כל כך חורה לי שמנסים להתחמק מאחריות ובמקום לתקן את הטעות מאשימים אותי ותובעים אותי. לכן, אני מוכן ללכת עם זה עד הסוף ולבקש בבית המשפט החזרים על כל ההוצאות שהיו לי.

תודה.

Accident.JPG

פורסם

תעלה את הסרטון..

אנשים זבלה, לא לוקחים אחריות על מעשייהם.

לפעמים כדאי להתעקש בשם הצדק ולפעמים כדאי לוותר... כי לא שווה להלחם.

רק אתה תדע לענות לעצמך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מעדיף לא לעלות את הסרטון כי אני יודע למה זה יגרום כאן ואני לא מעוניין להכנס לפילמוסי "האם אני או היא אשמים" כאן מעל דפי הפורום. אשמח רק אם אוכל לקבל תשובות לגבי השאלות.

ותודה רבה "סולל הדרך "על התגובה :)

פורסם

תעלה את הסרטון ונראה גם אנחנו מה קרה..אולי יהייה יותר קל לענות..

בכל זאת...לכל אחד יש את האמת שלו אבל למצלמה יש את האמת הסובייקטיבית אז יהייה יותר של לשפוט

פורסם

אם נצמדת לשמאל, אתה בסדר והם יכולים להמציא סיפורים עד מחר.

אם סטית קצת, אתה בבעיה.

לפי מה שתיארת, לא רואה צורך או כדאיות בבוחן תאונות. הרי רואין שאתה בנתיב שלך ושומעים פגיעה. הכל ברור כשמש.

אם תרצה, תוכל לשתף את הסרטון בשרשור dvr כדי להימנע מתגובות פה. כדי לייעץ אין לי אינטרס לראות את הסרטון והתיאור שלך מספיק.

זה סתם יצר סקרנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה על התגובות. לגבי הסרטון או שאר עובדות וראיות שאספתי מהמצלמה, אני מעדיף לא לפרסם ולו בגלל הסיכוי הקלוש שאחד מבני המשפחה של הנהגת הפוגעת מסתובב כאן בפורום. אחרי שהבנתי עם מי יש לי עסק אני לא לוקח שום סיכון ושומר את הקלפים קרוב לחזה, הייתי מספיק נחמד איתם.

פורסם

תשובתי נכתבה בדיו סתרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה זה רע? נניח והיא תדע שיש לך סרטון המוכיח אשמתה, איך זה עוזר לה?

אם כבר היא תדע שאין לה קייס.

לא אומר כדי לשכנע אותך. יש מספיק סרטוני תאונות ביוטיוב.

סתם מנסה להבין את הרציונל.

תודה על התגובות. לגבי הסרטון או שאר עובדות וראיות שאספתי מהמצלמה, אני מעדיף לא לפרסם ולו בגלל הסיכוי הקלוש שאחד מבני המשפחה של הנהגת הפוגעת מסתובב כאן בפורום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא מעלה ראיות כדי שבמידה ונגיע למשפט אני לא מעוניין שיהיו להם את הראיות שלי ושהם יוכלו לנתח אותם ולהכין תירוצים.

וישה, זה שלא העלתי סרטון לא אמור למנוע ממך להשיב על השאלה בפוסט הראשון שלי מה עלותו של חוקר תאונות והאם אפשר לגשת למשטרה.

אני לא מעוניין להתנצח כאן, מבטיח שככל שיתקדמו התהליכים אעדכן ואעלה סרטונים.

פורסם

אין לי מושג על עלות חוקר תאונות

הסיכוי שבוחן תנועה יסתכל על החומר שתביא לו ועוד ייתן לך חוות דעת בכתב כי אתה צודק קרובה ביותר לאפס.

גם השופט לא יאשר לך הוצאת 2000 ש"ח לדוגמה לחוקר תאונות כאשר הנזק הוא 800 ש"ח.

ולגבי הסרט

אם הסרט מראה שאתה בנתיב שלך והיא נכנסת בך ( שומעים את המכה ) מה זה משנה אם היא תראה את הסרט עכשיו או במשפט.

אולי אם תראה עכשיו תסכים לשלם ולא ללכת למשפט.

הדיונים פה לגבי מי אשם, גם יבהירו לך אם יש לך קייס או לא.

מה שתחליט טוב לי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המיקום שלך בנתיב בזמן הפגיעה לא ניתן לסתירה.

יכול להיות לך אשם תורם בהתנהלות לפני הארוע.

בלי סרט הכל דיבורים.

אם אתה באמת משוכנע בצדקתך אין לך מה לחשוש מהצגת הסרט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...