Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פורד פיאסטה. לפני כחודש האוטו התחמם עד שהוא נעצר וכבה (לא נדלקה נורה). הגענו למוסך ושם אמרו לנו שעושים ראש מנוע. אחרי שלושה ימים (תוך כדי שהוא (=המוסכניק) כל הזמן אומר לי אולי נחליף את הקולר יכול להיות שזו הבעיה), בסוף הוא הוציא לי את הרכב וכשלקחתי אותו שמעתי רעש כמו טק טק טק מהמנוע שהולך ומתגבר בלחיצה על הגז. שאלתי אותו מה זה והוא אמר שזה שום דבר וזה יסתדר.

אחרי שהגענו אליו שוב ושוב הוא אמר שהוא יבדוק את הרכב ואם לא יהיה מה לעשות הוא יזכה אותי על הראש מנוע ויחליף את כל המנוע (הראש מנוע עלה 2300 ש"ח). בסופו של דבר בשבוע שעבר בדקתי את המים ומצאתי שמן במים (!) וכשהגעתי אליו שוב הוא אמר שזה כנראה הקולר.

אחרי יום במוסך הוא בא ואמר "הגענו להחלטה שצריך להחליף את כל המנוע" והוא אמר שההחלפה עולה 6500 ש"ח ואחרי שהוא מוריד לי הוא יקח 4500 ש"ח ועם הזיכוי על הראש מנוע יצא 2000 ש"ח. כל זה נשמע לי מסריח אז הלכתי לבדוק עם מישהו אחר. הוא הסתכל על הרכב שמע את הרעש ואמר שפשוט לא עשו את הראש מנוע טוב וצריך לעשות שוב, חבל על המנוע ושאני אכנס איתם ראש בראש (כדי) שיסדרו את זה. הוא גם אמר שביטלו לי את הקולר שמן והוא בכלל לא מחובר והוא הראה לי את הצינור.

עכשיו אני ממש מתוסכל ולא יודע מה לעשות. האם ללכת לעשות שוב ראש מנוע אצל הבחור השני ולבקש זיכוי על מה שעשו כבר? או להחליף את כל המנוע? חייב להגיד שאיבדתי (אמון?) במוסך הראשון שעשה את הראש מנוע מעוד כמה סיבות ודברים שהם אמרו (שהיו) חצאי אמת.

אשמח אם מישהו שמבין יעזור לי פה. אני ממש לא יודע כלום וכבר עברנו עוגמת נפש גדולה בכל התקופה הזאת. תודה לכל העוזרים. באמת.

• תוכן חדש...