Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 31 דקות, stum כתב:

מה האלטרנטיבה שלך ?

בהגרלה הספציפית הזו החלופה היא אשדוד. הבעיה שבאשדוד זה רובע שלם שתקוע בצורה לא אופטימלית בין רובע א' (אוכלוסיה וכו') בדרום, הנמל במזרח, אזור מסחר ותעשייה קלה במערב ואזור תעשייה כבדה בדרך ליציאה הצפונית. 

אבל שם בעצם האלטרנטיבה נעצרת כי אין מה להשוות כל כך בין אשדוד לחיפה, בעיניי לפחות. 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 13 שעות, yuvalganim כתב:

כמות המשקיעים במחיר למשתכן היא מקוממת.

גם בפרויקט שאני זכיתי יש לפחות 30% משקיעים.

למה משקיעים? זה דירה ראשונה ואם זה לא במקום טוב להם או הגודל של הדירה לא מתאים, אין סיבה שלא יעמידו לשכירות או ימכרו.

זה יותר מנצלי הזדמנויות, בדיוק כמוך וכמוני שזכינו.

דרך אגב בפרוייקט אצלי זכו גם חרדים שלא מתכוונים לגור, כי זה איזור חילוני, אז גם להם מחיר למשתכן עזרה אפילו לפני שר השיכון החדש.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 13 שעות, Gosser1860 כתב:

בהגרלה הספציפית הזו החלופה היא אשדוד. הבעיה שבאשדוד זה רובע שלם שתקוע בצורה לא אופטימלית בין רובע א' (אוכלוסיה וכו') בדרום, הנמל במזרח, אזור מסחר ותעשייה קלה במערב ואזור תעשייה כבדה בדרך ליציאה הצפונית. 

אבל שם בעצם האלטרנטיבה נעצרת כי אין מה להשוות כל כך בין אשדוד לחיפה, בעיניי לפחות. 

חוץ מזה שבשתיהן יש זיהום אוויר גבוה ותחלואה :)
תתרחק מהשכונה הזו באשדוד, זה פשוט לגור סביב תעשייה כבדה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אין בשכונה הזאת תעשייה כבדה.
זה קרוב לנמל בסך הכל, אפשר להיות רגועים כי כל הזיהום מהתעשייה הכבדה עובר לשכונת יבנה הירוקה ואשדוד נשארת נקיה :)

תחנת הכוח באשדוד מזמן על גז

• מבאס 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אין בשכונה, אמרתי מסביב לה.
ואתה טועה. זה קרוב לנמל, יש קו רכבת מטענים שעובר קרוב , עד הנמל, 
כל המשאיות עובברות באיזור,
פארק תעשייה חדש מצפון עם הנמל הסיני
והמפעלים שמזהמים את כל העיר, יהיו גם נחלת השכונה הזו

פורסם

אני אשדודי מלידה, מכיר את העיר מצויין.

הרובע אכן קרוב יותר לנמל, אבל אני לא חושב שמבחינת זיהום יהיה שם הבדל.

אזור התעשייה הכבדה רחוק, וכפי שאמרתי הנתונים מלמדים שהזיהום אכן עובר ליבנה הירוקה (למרות שאמרתי זאת בציניות).

באופן כללי אשדוד לא מזוהמת כמו פעם.

לגור על אבן גבירול בתל אביב זה כנראה מזוהם יותר.

ועדיין, אם הייתי קונה באשדוד לא הייתי קונה שם, אם הייתי צריך לגשת להגרלה בוודאי שהייתי ניגש.

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

אבל גם המחירים שם בהגרלה די קרובים למחירי שוק חופשי (20+ למטר לדעתי יהיה בכיוון של 2 מיליון לדירה)

וגם כמות הדירות שמוגרלת לא גבוהה.

פורסם (נערך)
בתאריך 29.12.2022 בשעה 19:48, yuvalganim כתב:

אזור התעשייה הכבדה רחוק, וכפי שאמרתי הנתונים מלמדים שהזיהום אכן עובר ליבנה הירוקה (למרות שאמרתי זאת בציניות).

לא מזוהמת כמו פעם, אבל כבר מזוהמת יותר מחיפה הידועה לשמצה.

לגבי התעשיה הכבדה - הכל יגיע משם כתלות בכיוון ועוצמת הרוח, זה לא מדלג על אף אחד באזור.

בנזן הוא חומר חסר ריח ומסרטן בכל רמה.

באשדוד נדגמות רמות גבוהות של בנזן לסירוגין וגם באופן מפתיע לפעמים כשזה קורה פתאום תחנות יוצאות משימוש.

הון שלטון וסרחון.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם
בתאריך 29.12.2022 בשעה 19:48, yuvalganim כתב:

לגור על אבן גבירול בתל אביב זה כנראה מזוהם יותר.

ועדיין, אם הייתי קונה באשדוד לא הייתי קונה שם, אם הייתי צריך לגשת להגרלה בוודאי שהייתי ניגש.

אתה עדיין באשדוד? מתפרסם מדד זיהום בעיר, כל יום. אין יום שמפעלי התעשייה של אגן כימיקלים לא מזהמים את העיר ביחד עם שאר המפעלים. זה מגיע עד טו'

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, yaniv572 כתב:

לא מזוהמת כמו פעם, אבל כבר מזוהמת יותר מחיפה הידועה לשמצה.

לגבי התעשיה הכבדה - הכל יגיע משם כתלות בכיוון ועוצמת הרוח, זה לא מדלג על אף אחד באזור.

בנזן הוא חומר חסר ריח ומסרטן בכל רמה.

באשדוד נדגמות רמות גבוהות של בנזן לסירוגין וגם באופן מפתיע לפעמים כשזה קורה פתאום תחנות יוצאות משימוש.

הון שלטון וסרחון.

נכון. מה שאני אומר שרמת הזיהום באזור החדש לא תהיה שונה מהותית מאזורים פנימיים יותר כמו רובע ד, ה', ב' או ג'.

הנה דוגמא מעכשיו ממש, זיהום אוויר באשדוד (54 זה איפה שיהיה הרובע החדש, לא שונה מה-53 בדרום העיר):

image.png.2d58cfa2e57c57224d9345da961b2592.png

וזאת כבר חיפה מעכשיו (הרבה יותר גרוע):

image.png.1cbf6878491a20a1b305d3ee5553fc0e.png

אגב תל אביב מזוהמת יותר משניהם 

והנה זיהום האוויר ביבנה השכנה, כל הזיהום מאשדוד מגיע לשם, תראו את המדד הזוועתי:

image.png.ea2f8962d812dcbdbc18e0e9398ec2f6.png

עריכה אחרונה על ידי yuvalganim

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

לא בקטע מתנשא, אבל כמה ירדת לעומק?

התחנות ניתור האלו לא מנטרות את כל מה שנפלט לאוויר.

לאוויר מזוהם יכול להתלוות גם ריח שהולך ומתפוגג לאורך הזמן/מרחק.

כשאני דיברתי על מזוהמת דיברתי על כמות הפליטות, יכול לחפש על דוח מפל"ס 2021, לא כל "איכות האוויר".

זה דיון שלם שאין לו ככ קשר לנושא השרשור, אבל כל מי שעתיד לרכוש בפרוייקט בלכיש שיתפה פגיעה בנושא הזה.

• אהבתי 1
פורסם

נתקלתי בזה היום. 

כשחלום הדירה מתרחק: ההטבות לזוגות החרדים שעלולות לגרום לפיצוץ.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

טענה שקראתי היום, והאמת נשמעת לי די הגיונית.

הטענה היא שה"משבר הכלכלי" הנוכחי הוא משבר מומצא, לראייה תנסו להשוות אותו למשברים קודמים כמו הדוט.קום (2000) הסאבפריים (2008) והקורונה (2020).

כלומר, המשבר הזה נגרם כולו ע"י הבנקים המרכזיים במטרה לאסוף כסף לקראת המשבר האמיתי הבא.

מה שבפועל יביא לעצירה זמנית בלבד, ולאחריה המשך התנופה בפול גז כמו בשנים האחרונות.

זהו, מחשבה מעניינת. מכאן תסיקו את המסקנות המתבקשות לשוק הנדל"ן.

• תוכן חדש...