Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה דווקא איביי? מהסינים עדיף. לך ל אליאקספרס תכתוב door scratch gaurd ותראה בערך 100 תוצאות. תעשה מיין לפי מחיר, הכי זול זה דולר ועשרים סנט. ממש גרושים שמה, אל תשכח לסמן אופציית "משלוח חינם".

פורסם

ומה אתה חושב ש-eBay זה הכל Made in Germany?

כל הזבל הסיני שיש באלי אקספרס ואחרים קיים גם באי ביי ובאותו מחיר.

וזה שטויות לגבי המשלוח חינם זה ממש לא נכון לחפש ככה, רוב המוכרים פשוט מוסיפים לעלות של המוצר את מחיר המשלוח וכותבים ״חינם״, אתה יודע הדבר היחיד שחינם בעולם? כינים.

באי ביי יש גם מוצרים איכותיים ששולחים מאירופה ומארה״ב.

אני תמיד מעדיף eBay כי ההגנה על הצרכן שם הכי טובה.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם (נערך)

אתה רק מחזק את הדברים שלי. איביי זה לא מייד אין ג'רמני -- ולכן אין שום סיבה לשלם מחירים כפולים, משולשים ומרובעים על אותו מוצר סיני שמזמין בדולר וחצי מאליאקספרס. הגנה על הצרכן...חחח...בשביל מוצר ב דולר, שניים, ארבעה דולר אתה באמת רוצה וצריך הגנה עליו? חחחחח...אין בעיה, תקנה איפה שבא לך, אני את המלצתי נתתי. דרך אגב, הגנה על מוצרים אתה מקבל גם אצל הסינים.

ספציפית למוצרים זולים כמו שהוא רוצה להזמין -- חתיכות פלסטיק שמייצרים בסין להגן על הדלתות -- אין יותר זול מאתר אליאקספרס או דיל אקסטרים. עשה מה שבא לך חביבי, ויכוח מיותר לגמרי.

נראה לי שאתה לא מבין ממש את הקונספט של משלוח חינם -- אני לא מדבר על העלויות של הסיני, כמה הוא מרוויח, אלא מה אני רואה בתוצאות החיפוש. אם כתוב לי דולר וחצי וסימנתי משלוח חינם -- זה מה שאתה משלם, דולר וחצי ולא גרוש יותר. אם לדעתך הוא דחף את המשלוח בדולר וחצי האלה, שיהיה לו לבריאות. כאילו שזה בכלל איכפת לי או משנה לי מה הרווח של המוכר הסיני, ואם הוא "דחף" לי את מחיר המשלוח ב 4 דולר העלובים האלה שאני משלם לו.

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
  • תוכן חדש...