Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא רוצה להתווכח פה עם פותח השירשור.

ההתלהבות שלו להיכנס בכוח לתאקל עם שוטר, רק מראה עליו.

כנראה גם שלא ממש איכפת לו מהאוזניים שלו, (וניקח את זה עוד קצת קדימה....גם את החיים שלו הוא קיבל בחינם... :? )

ואם הוא מציין שהשוטר כהגדרתו "ערס" - אז בעיניי גם הוא ערס...

הייתי הרבה יותר מחזיק ממנו אם הוא היה מבין שהמערכת החייתית שלו (באמת, עיני לא צרה בו, שיהיה לו לבריאות) עלולה להפריע לאנשים (לרוב, שטח של בית ספר, זה גם שטח מגורים...).

כשאני רואה מישהו נוסע עם מוזיקה בפול ווליום אני חושב שזה לא לעניין... (אם זה מפריע לי..).

וסה"כ, חלק מתרבות הנהיגה - זה לדעת לא להפריע לאחרים. ולא להיכנס בכוח לתאקלים כאלה.

זה לא שהשוטר עצר אותו בכוונה. כולה סימן לו להנמיך.

וכל הגברים פה, תזמינו אותו לשווארמה. :wink:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
סוברו, בשביל אנשים כמוך משודר היום סרט בערוץ 5 ב22:00

מאחורי הסורגים

תודה אחי אני חייב לך...

כול אחד אור את דעתו לא ?

לדעתי הוא יצא גבר גבר ובלי קשר לילדותי וכול השטויות האלה...

הוא צודק ב 100 אחוז

שוטר תנועה מסכן שמרגיש שהוא משהו מיוחד

ששוטר אומר לך משהו תציית לו...

חלאס שטויות כולנו מחפשים רגע לדפוק את המשטרע

והוא בא ועשה את זה כמו שצריך....

פורסם

saar.. sorry for u... if u would have been in this situation u could understand why i did what i did...

as well for eyal... the situation was not a cope asking to turn down the volume...

when a cope looks at a pissed off face and tell's ya to turn ur system at once i dont like i.... specialy when he has all the "poza" on his face

their is a way how to ask from people and i know a little about body languge.

actually i dont give a damn about what u (saar) think about me.. people who know me know who i am.

again my system is my problem! i buy in alot of money a stereo system in order to have fun with it... and actually i dont give a damn about other people

if a person ask's me to turn the volume down in a normal way ill do it... and it happend not once.

and school zone is not a place where people live! so dont tell me where people does live or not. specialy when i live in this town and you are not

פורסם

:) ... LOL...

eyal this is a general thinking!

so ill say all black people are idiot etc etc... this is not nice to say

tho the mentality of ashkelon person is diffrent from the center... maybe idunno

from ur words i can conclude this.

פורסם

קראתי פעם מחקר שאומר שנהיגה תחת מוסיקה רועשת זה כמו נהיגה במצב של שיכרות.

אבל זאת לא הנקודה.

תבינו השוטרים מאוד מוגבלים בכלים שיש להם והם מנסים לגרום לנו להודות בעשינו עבירה ובכך הם תופסים אותנו.

השוטר לא יכול להביא לך דו"ח על מוסיקה כי עם תלך איתו לבית משפט יעשו ממנו צחוק.

אבל חבל שהוא יתחיל להרים לך את כל האוטו כי בסופו של דבר הוא כן יכול למצוא משהו.

תראה אתה יכול לבוא אליו בגישה תוקפנית והראות לו שאתה לא פראייר ושאתה יודע את החוקים וזה עובד על רוב השוטרים.

או שאתה יכול להנמיך את המוסיקה וחסכת לך עצבים.

אבל רק שתדעו ששוטרים חייבים הוכחה כדי להפליל אותך במקרה של עברות קטנות.כמו הפרעה לתנועה או שאין שלט נהג חדש מספיק שהשוטר יהיה עם עוד מישהו והוא נחשב לעד.

אז אם תופסים אותכם על משהו על תמהרו להפליל את עצמכם( "לא ראיתי" לא שמתי לב" וכו'....)ותבדקו מה כתבו לך בדו"ח

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

לגוקר שלום

יש לי שאלה אליך אם אתה אומר שהווליום הרעיד מכוניות ברדיוס של 10 מטר מהרכב שלך אני יודע שזאת קצת הגזמה אבל אם אתה כבר אומר כך כנראה זה היה באמת ממש ממש חזק

השאלה שלי היא למה שבן אדם ישמע בכזה ווליום הרי אתה שומע ומפעיל מוסיקה בשביל עצמך כדי להנות ולקבל כיף מהנסיעה או שאתה מנסה לעשות רושם על הילדים הקטנים שממש מתלהבים כאשר שומעים סאב מפציץ את כל השכונה הריי אם אתה שומע בכזה ווליום אתה גם דופק לך את השמיעה אולי עכשיו אתה לא מבין את זה אבל עוד 10 שנה אתה תבין מאיפה זה בא אנ מסכים שכיף לשמוע מוסיקה חזק אבל הריי יש גבול לווליום שבן אדם צריך לשמוע בו כאשר הוא יושב בתוך קופסת פח (סגורה וקטנה) == רכב פריווט

כך שאני חושב שזה אפילו מצחיק מאד ומביא רושם שבן אדם קצת טיפש או פרמיטבי שלא יודע איפה הגבול איפה הרע ואיפה הטוב חס וחלילה אני לא אומר שאתה טיפש אני פשוט אומר לך מהו בדרך כלל הרושם שאנשים מקבלים כאשר עומדים ליד הרכב שלהם ברמזור מכוניות ומהם נובעת מוסיקה כמו באולם אירועים של 1000 איש

ובקשר לשוטר לא ממש הבנתי ממה אתה מתלהב לדעתי לא ממש יש פה ממה להתגאות ואם שוטר פונה אליך אתה חייב להתיחס כי אולי הוא אומר לך משהו חשוב אחר ולא דווקה להנמיך אולי יש מקרה חרום , להעביר לך מידע חשוב לכן לדעתי להתנהג כך זה קצת טיפשי

שוב זאת רק דעתי ושל עוד אנשים שפויים....

שגיא .

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

sagi.. if u would have read my intire reply's in this thread u wouldnt say alot of the stuff u just wrote.. since i clarify some of the stuff u did wrote down.

again its my own fun... like u having fun from one thing im having fun from this thing

i like hard bass... high volume etc etc... every one and his own fun, even out of the town driving is going with high volume (depands how far from the town, untill my head hurts :) ) ...

any how the thing is they had nothing importent to say. and u could notice im talking about this event only. and in this case he asked not very nicely to turn off the music again there is a way how to ask people to do something.

and his way wasnt so polited. that's why i acted this way.

and yes.. maybe in 10 years ill understand how stupid i was when i did drove this way... and maybe in 10 year's there will be a solution for this kind of problems

פורסם

אני מבין אותך, כמו שישנם אנשים שנהנים מכך שהרכב שלהם נוסע חזק יש אנשים כמו הנ"ל שנהנים מכך שהמערכת שלהם חזקה ואין שום דבר פסול !!

אומנם יש לי שאלה אחת נאמר שאני נעמד לידך ברמזור ואתה שומע חזק כמו שאתה מציין ששמעת ואני מוריד את החלון ומבקש ממך יפה אם אתה יכול להנמיך את הווליום במערכת שלך למספר דקות כי זה מאוד מפריע לי כל הבאס והרעש האם הייתה מסכים לכך?

בברכה,

אבי.

פורסם

as i said yes i will turn the volume down as i did alot of times before..

just depands how u ask it..

if its "turn the god damn volume down, now " ill do it on porpusly and ill even rise it up.

if u just asked nice i surly will turn it down as i did before in other cases.

i got no problem with people who cant stand the noise its doing. and i understand them.

and i will always be happy to put it down in order not to be annoying.

in this case as i said the cope was looking at me like he's going to kill me.. that's why i kept the music on.

that's all

פורסם

לפעמים עדיף להיות חכם מצודק.

אלא אם לא אכפת לך מהזמן שלך. ואז אתה מוזמן להתווכח עם שוטרים כמה שאתה אוהב...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

נסיך אתה צריך להבין שאין שום סיבה להתווכח עם שוטרים

אלה עם כן השוטר פונה אליך בגישה שלילית (עבריינית כאילו הוא משתין עליך ואתה אמור לציית) למרות שלא עברת על שום חוק

לעומת זאת אני מאמין שאם השוטר היה בא בגישה קצת יותר חיובית ומבקש יפה אז גוקר היה מנמיך

ושניהם היו יוצאים בסדר אחד כלפי השני

• תוכן חדש...