Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:)

נתקלתי בתקלה הבוקר באתי להניע את הרכב ואין לא מניע לפתע רעש של מצבר חלש , הגיוני 3.5 שנים

הרכב הוא הונדה סיוויק 2004 אוטומט

הייתי חייב לזוז מהר לפגישה אז לקחתי מונית, תוך כדי שאני מחכה למונית אני רואה ש4 אורות מהבים מדי חצי דקה בערך

חזרתי אחרי 4 שעות באתי להניע את הרכב עם קבלים ואין כלום!! ממש כלום

הבאתי מצבר חדש לגמרי חיברתי ועדיין אין כלום שום חשמל

אשמח לעזרה מה דעתכם?

פורסם (נערך)

תחפש כבל מינוס רופף

בעיקר באזור המצבר ואיזור האלטרנטור

קרה לי משהו דומה וגילתי שכבל המינוס שיוצר מהאלטרנטור לשלדה התנתק

תנסה ללחוץ על לחצן האזעקה לפני שאתה מניע (יכול להיות שהאוטו "הרגיש" שמנסים לגנוב אותו ולכן נכנס לנעילה כלשהי, קרה לי כשהחלפתי לי מצבר לסיוויק 07 שלי שהאוטו ללא אעזקה התחיל לצפצף על כל השכונה כשניסיתי להניע עד שלא לחצתי על כפתור הפתיחה סגירה)

האם יש לך חשמל ברכב בכלל אחרי חיבור המצבר?

עריכה אחרונה על ידי toshigun
פורסם

ציינת שהרכב לא הניע.

מאוחר יותר חברת כבלים, ושוב הוא לא הניע.

כפי שרשם קודמי, נראה שחיברת את הכבלים הפוך, אז נשרף נתיך הגנה.

איתרת זאת, החלפת את הנתיך, והנעת. - אני מניח שהנעת בעזרת כבלי עזר -

אם נכונה הנחתי, הרי שהבעיה הראשונית, לא נפתרה. יתכן ויש בעייה במצבר או בזליגה ממנו על ידי צרכן / צרכן סמוי.

במידה והיה נתיך ראשי שרוף למרות שאולי לא חברת את הכבלים הפוך, הרי שגם במקרה הזה הבעיה נשארה. נתיך לא נשרף סתם כך.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...