Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאוורר התחיל לזייף והגיע הזמן להחליפו. אישפוז במעבדה של IBM בפתח תקווה פירושו להשאיר את המכשיר למשך עד חמישה ימי עבודה! - לא בא בחשבון מבחינתי (אהיה מושבת מעבודה). אני מחפש מעבדה או טכנאי בעל ניסיון שיכולים לבצע את העבודה "על המקום".

חזיר דיזל

פורסם

~

סדרת Thinkpad ידועה בשירותיות גבוהה - מצד אחד חומרה שמתפרקת בקלות וללא כלים יעודיים, מצד שני מערך דוקומנטציה ומדריכים מכובד לפעולות אחזקה קטנות כגדולות. ספציפית הפרוצדורה של החלפת מאוורר לוקחת כעשר דקות בתנאים ביתיים, והחלק עצמו אמור לעלות דולרים בודדים באיביי. לצערי את המדריך לדגם הספציפי אינני מוצא באתר היצרן, אך לא חסרים כאלה ביוטיוב ובאינטרנט הפתוח. שווה להריץ חיפוש.

המלצה לטכנאי יש לי רק בירושלים, ספק אם זה יעזור.

פורסם

תדבר עם נאור

+972 54-316-6381

לא תתחרט יש מצב שפשוט צריך לנקות לגרז והמאוורר יעבוד עוד שנים ארוכות.

הוא בתל אביב

אבן גבירול 101

פורסם
תדבר עם נאור

+972 54-316-6381

לא תתחרט יש מצב שפשוט צריך לנקות לגרז והמאוורר יעבוד עוד שנים ארוכות.

הוא בתל אביב

אבן גבירול 101

לא נגמרו הימים של גירוז/שימון של מאווררים ? במחיר שווה לכול נפש אפשר לרכוש מאוורר חדש.

איזה כייף לי :)

פורסם

נגמרו. תחליף מאוורר.

אגב שימון/גירוז יגרמו לו לצבור אבק בקצב מואץ עד שייסתם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
המאוורר התחיל לזייף והגיע הזמן להחליפו.

איך אתה יודע שהבעייה במאוורר? יש הודעת שגיאה? ראית שהוא מפסיק לעבוד בוודאות, או שהמעבד התחיל להתחמם ?

פורסם (נערך)

1. מאוורר מרעיש מדי פעם.

2. טמפ' עולות לרמה חריגה ביחס למצב הרגיל (מעל 92-93 מעלות שזה רגיל אצלי במצב 100% CPU).

3. בעת ניסיון לכתיבת הודעה זו ממש, לפני כחצי שעה, שמתי לב פתאום שהמאוורר לא עובד כלל, הטמפ' עלתה לכיוון 100 מעלות! מיד כיביתי הכל ונתתי למחשב להתקרר, כעת לאחר reboot הכל בסדר והמאוורר נשמע רגיל לגמרי.

4. עם קשר או בלי קשר, המחשב מתנהג מוזר בימים האחרונים, ממש בקורלציה לבעיות במאוורר לכאורה. נתקע בגלל איזה סרוויס שלא עולה, ומצליח לעלות מחדש רק ב- cold boot לאחר מספר נסיונות. safe mode עולה מייד ללא שם בעיה. האם יכול להיות שהצרות עם המאוורר קשורות בכלל לבעיית תוכנה?

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

ההתנהגות המוזרה קשורה לדעתי, גם אצלי (x201) היו בעיות התחממות כמו שאתה מתאר, והמחשב זחל ונתן שגיאות משונות.

לפי התאור שלך באמת נשמע שיש בעייה במאוורר, הסיבה ששאלתי היא שאצלי הבעייה הייתה במשחה התרמית ולא במאוורר. בכל מקרה אני מציע לך גם להחליף משחה תרמית באותה הזדמנות. במקרה שלי המחשב הראה סימנים כמו שלך, הגיע ל 100 מעלות בערך ואפילו נכבה, החלפת המשחה התרמית החזירה אותו למצב תקין (בערך 40 מעלות בסרק).

פורסם

לפי שאתה רץ לטכנאי תעדכן ביוס, בדגם הזה יש מלא תלונות על המאוורר שמתנהג מוזר באחד העדכונים הם שיפרו את המצב.

אודי A4

דימה.

פורסם

~

דווקא על עדכון ביוס לא הייתי ממהר להמליץ ב-ThinkPad, יש יותר מדי מקרים מתועדים (כולל אחד אצלי) שבהם זה לא עבר חלק. פרוצדורת השיקום אחרי עדכון לא מוצלח עשויה לדרוש הוצאת סוללת CMOS ו/או התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, וזה נראה לי קצת יותר הרפתקאות ממה שהבחור מחפש.

פורסם

דווקא עשיתי עדכון ביוס (ודרייברים, ומע' הפעלה). עבר בסדר. עם זאת המחשב ממשיך להתנהג בצורה מוזרה ביותר. עלה ללא מאוורר פועל בכלל (קרה גם לפני עדכון ביוס), רק לאחר שלושה איתחולים (ושינוי הגדרת power management בביוס) נזכר פתאום להדליק מאוורר. כרגע עובד תקין ומאוורר נשמע נורמלי.

אני מקווה שלא נדפק לוח אם. בכל מקרה כנראה שאזמין מחליף בקרוב מאוד (בלי קשר למאוורר חליפי שכבר בדרך).

חזיר דיזל

• תוכן חדש...