Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שאפשר שטיפה ב ONR עם דלי ואז לעשות כבר רק ווקס/סילר/גלייז/קוויק דיטייל/קוויק ווקס וכו'? רוצה לומר - האם אפשר לגבי כל אחד מאלו שציינתי לדלג, כי זה רכב חדש, על שלב הפלסטלינה? יש לציין שלמרות שעבר שבוע הרכב כבר מאובק..חורף, שלוליות, גשמים והכל. פלסטלינה אחרי כמה זמן עושים פעם ראשונה לרכב חדש?

פורסם

אם אתה מעביר את היד על הפח כשהרכב נקי ואתה מרגיש גרגרים אז צריך פלסטלינה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק שים לב שאתה עושה כמו שצריך. לי לא היה ניסיון קודם וגרמתי נזק. לא אומר שאתה לא יודע, רק מוודא... ופסטלינה עדינה

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

קח בחשבון, הרכב אצלך אולי שבוע, אבל עברו עליו תלאות של חודשים של שינוע/אחסנה

בתנאים לא טובים לצבע.

לשאלתך,עדיף לעשות פלסטלינה גם לרכב חדש -רק צריך לדעת איך לעשות את זה במינימום נזק. (כתבתי על זה עשרות פעמים)

פורסם

בוא נתמצת לך קצת את מה שיוגב קישר לך לכאן.

יש לך מס' סוגים של פלסטלינה, כאלה שמגיעים בגוש של 50/100/200 גרם

כפפה(של פריקלה שהיא מעולה ואני גם משתמש בה,ממש נוחה לעבודה ואינה ניזרקת לפח אפילו אם נפלה, מה שאתה כן חייב לעשות לגושי פלסטלינה אחרת אני עושה שלייף לאוטו)

והאופציה הכי ידידותית לצבע שהיא IRONX, החומר יכול לשמש אותך גם לניקוי ג'אנטים אגב.

לגבי אופן שימוש בכל אחד ואחד יש הסברים מפורטים ומדריכים

פורסם

אני יודע את אלו, ספציפית שאלתי אותו אלו טעויות הוא עשה (עבד עם פלסטלינה בעלת חיתוך גס כנראה) ומה הנזק שנגרם (זה הכי מעניין). הכפפה שקניתי היא ל'מתחילים', בכוונה קניתי מאליאקספרס. 7 דולר...חחח. איך היא? איירונאקס זה הפלסטלינה שאתה ממליץ עליה? ראיתי מדריך אחד ביוטיוב שאמר שמבחינתו פלסטלינה זה כמו ניתוח...'הליך רפואי' שלא משתמשים בו כל הזמן אלא רק כשממש צריך.

פורסם

הטעויות בשימוש פלסטלינה יכולים לגרום לסווירילים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שימוש ברמת אגרסיביות לא מתאימה/שימוש בפלסטלינה שנפלה על הריצפה/שימוש בפלסטלינה מבלי להפוך אותה(שכל הליכלוך משפשף לך את הפח) כל אלה גורמים לסווירלים מעדינים לשריטות של ממש(תלוי ברמת הטעות שעשית)

IRONX אינו פלסטלינה, זה חומר שבבסיסו מפרק ליכלוך מתכתי, בין היתר הוא אינו חומצי ולכן ניתן להשתמש בו לניקוי פח וחלונות(החומר מתחיל לדמם לאחר מס' דקות שאתה מרסס אותו על האזור, כמובן מומלץ על רכב אחרי שטיפה ראשונית וכמובן שטיפה לאחר מכן)

מגיע במס' תצורות(מהחלש לחזק)

שמפו לשטיפה

תרסיס של חצי ליטר(בדרך כלל)

משחה(סוג של ג'ל אפשר להגיד)

פורסם

כמו שנאמר פה, בחנות הציע לי המוכר רמת חיתוך בינונית (למרות שאמרתי לו שהאוטו בן חודשיים). למרות ששמתי המון חומר מסכך, כנראה חיתוך הפסטלינה ועבודה לא עדינה מספיק שלי גרמו לסווירלים שנראים.

אני מתכנן לקחת את האוטו לעשות טיפול מלא כדי לטפל בזה וגם ננו.

• תוכן חדש...