Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אמרתי לך לדבר איתי נכון??

אני עושה את הנסיעה מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס ובחזרה בערך פעם בשבוע, זה לא סיפור, לא צריך לישון בדרך או משהו.

ב4 ימים אפשר לעשות לוס אנג'לס, ווגאס, סן חוזה.

בנצי, אם יש משהו שאני מצטער עליו זה שלא הקדשתי עוד איזה יום להייוויי 1... (לא ממש הייתה לי ברירה בגלל אילוצי זמן - פסטיבל בצד אחד וחבר שחיכה בצד השני)

פורסם

בנצי הרגת אותו, הוא יהיה רק על הכביש אם הוא יכניס גם וגאס.

באיזור סן חוזה בחינם - לך לראות את הגוגלפלקס במאונטיין ויו, די מרשים.

אם אתה אוהב טבע ונהרות אז המקום הזה : https://goo.gl/maps/aSuvbzwxnrA2

יפה מאוד עם יער עצי רדווד ענקיים סביבו. הוראות הגעה בתחתית הדף פה : http://santacruz.hilltromper.com/article/garden-eden

יש גם מרכז מבקרים חינמי של נאס"א באיימס, מאוד קרוב לסן חוזה :

https://www.nasa.gov/centers/ames/home/exploration.html

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

זו פעם ראשונה שלך בארה"ב?

אם כן, אז אני אומר לך מראש שזה תקין. כן כן, זה גובה המים אצלם באסלה. אין לי שמץ למה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
בנצי, זה אחרת כשאתה גר שם ואחרת כשאתה תייר שנמצא במערב ארה"ב בפעם הראשונה ורוצה לראות דברים.

עשיתי את ל"א-ס"פ ביום אחד דרך ה101 (יודעת שכביש 5 (נדמה לי) זה מהיר יותר, אבל הטיול לאורך החוף היה חלק מהאטרקציות המתוכננות) כשהייתי במערב בפעם הראשונה ועדיין לא תפסתי את המרחקים האמריקאיים כמו שצריך. טעות חמורה.

לא הספקתי לראות כלום והייתי מפורקת אחרי עשר שעות על הכביש. אתה אולי רגיל לזה, ללא ספק אתה גם אוהב את זה, זה *לא* מתאים לכל אחד.

להבנתי, הדרך היא חלק מהטיול, ולא רק לנסוע כדי להגיע, שאז אפשר פשוט לקחת טיסה, או להגיע ישירות לס"פ אם כבר, אחרת אין שום משמעות לדרך הזו מלבד להגיד שנהגת הרבה שעות. לפחות שיהיה ברכב ששווה את זה.

אני תמיד ממלא מקום מדריך תיירים, בפעם האחרונה הגיעו אלי לסאן פראן עשינו יום שם, ירדנו על כביש אחד למחרת (יצאנו מוקדם בבוקר) הגענו ללוס אנג'לס אחר הצהריים ויצאנו לבלות, הספקנו גם טיול בשדרת הכוכבים, בבוקר השלט של הוליווד, מסעדה על החוף ויצאנו לווגאס.

הדרך מאוד חשובה, אני חולה על הדרך, ה5 זה כביש משעמם אבל מהיר, למזלי אני מכיר את כל הכבישים היפים שחותכים את החמש אז אני תמיד נהנה.

זה מהיום, נהגתי ללוס אנג'לס שוב.

cccc4665ec824684fc587957fb783ff9.jpg

82f4ac1b900ed8969749b4509304d4e7.jpg

haters will hate

פורסם

איפה זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
זו פעם ראשונה שלך בארה"ב?

אם כן, אז אני אומר לך מראש שזה תקין. כן כן, זה גובה המים אצלם באסלה. אין לי שמץ למה.

יותר טוב ממגש הבדיקה של האיטלקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או המדף קקי של גרמנים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדרך מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס

אני בדיוק ממלא תפקיד מדריך תיירים.

4205ed5d89ce657715ddd58a57682691.jpg

f38f9e8ce6b75a10fca4896feabc0adb.jpg

88b2df99c47ad74ef6a1ce6f2fae308c.jpg

bfa791fe1b4e012a9df4f1c3208d0327.jpg

000ef2db15e2486b56ca791290f6cbea.jpg

2f0d4e7374882e28c7a2c7c3019b8565.jpg

ביום אחד הספקנו להיות במאליבו לארוחת בוקר, משם נסענו לסנטה מוניקה, עלינו על הגלגל ענק, טיילנו קצת ואז התקדמנו לסילבר לייק לאכול טאקו מפגר, עלינו לשלט של הוליווד, חזרנו לשדרת הכוכבים ואז לארוחה קלילה ועכשיו אנחנו מתארגנים ליציאה, יש שולחן בקאטאנה.

התמקמנו בbeverly hills hotel ל2 לילות והכל פשוט מדהים.

haters will hate

פורסם (נערך)

מתעלק על השרשור - לאן כדאי לטוס (טיסה קצרה וזולה יחסית) ל-4 ימים ממיניאפוליס באמצע פברואר (10-14)?

מחפש מקום עם טבע ונופים משגעים. ההעדפה היא לפארק לאומי שמזג האוויר מאפשר לטייל בו (טרקים) גם בחורף, אבל גם 4 ימי טיול עם רכב זאת אופציה.

*את דרך מספר 1 בקליפורניה אני מכיר, אז מחפש המלצות נוספות.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

ואדים, למה שלא תדחה את הטיסה חזרה בכמה ימים (אפילו שבוע-שבועיים), תקח חופש מהעבודה ותעשה מזה טיול רציני? חבל לבזבז כרטיס טיסה חינמי לארה״ב. זה מה שאני מתכנן לעשות בקיץ (נוסע לכנס).

פורסם

לא אפשרי

פורסם

אם ירי ספורטיבי מדבר אליך, יש מטווח לא רחוק מסן חוזה. במחיר מצחיק אתה שוכר רובה צייד ויורה בצלחות חרס להנאתך, ישנם תחנות שונות ברמות קושי משתנות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...