Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גיליתי לתדהמתי, שעוד שבועיים אני צריך להיות בעצם לא פה, אלא בקצה השני של הגלובוס.

אני נוסע לשבוע מטעם העבודה למקום שנמצא בעיירה (לא משנה איזו) ליד סן חוזה, שהיא עצמה פרבר של סן פרנסיסקו.

כדי לעשות לעצמי סוף שבוע בקליפורניה, ביקשתי להקדים את הטיסה, ולנחות בלוס אנג'לס ארבעה ימים (שלוש לילות לפני).

התכנון הוא כזה - יש לי ב-LA קרוב משפחה שהסכים לארח אותי ליומיים-שלושה. משם אני שוכר רכב, ומגיע בנסיעה לסן חוזה, איפה שאני מקבל רכב וחדר בבית מלון מטעם מקום עבודה, וביום שני בעצם הולך לעבוד עד שאני חוזר לארץ.

אני רוצה לעשות כזה דבר - אני נוחת ביום חמישי בבוקר. את היומיים הראשונים לבלות ב-LA, ביום שבת לצאת לכיוון סן חוזה על Pacific Coast Highway, לשכור ללילה חדר באיזשהו מלון/אכסניה באמצע (העיקר שיהיה גג מעל הראש, מקלחת, ורצוי וייפיי), וביום ראשון להגיע לסן חוזה (אולי לעשות טיול קצר ל-SF).

אז אני מבקש המלצות לאטרקציות לרווק יחיד, שלא רוצה להוציא סכומים מטורפים, ב-LA, סאן חוזה, SF, ובדרך לשם.

אם יש סיבה לשנות את המסלול (אני עדיין נוחת ביום חמישי בבוקר, וביום שני הולך לעבודה), אני פתוח להצעות.

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. האם יש לך אפשרות להחליף א הטיסה? ל-UA יש טיסות ישירות ל-SFO, תחסוך לך את הנהיגה (או הטיסה) לסן חוזה.

2. אין שום בעיה להעביר כמה ימים בסן פרנסיסקו, אפילו בלי לצאת מהעיר.

3. תכנן מספיק זמן מראש, במידת הצורך הזמן כרטיסי כניסה לאתרים מהארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א) אני מעדיף להגיע לשם בנהיגה

ב) מה לראות שם?

ג) הבעיה שאני לא יודע איזה אתרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הייתי ב-SF שלושה ימים לפני מספר שנים.

הער קומפקטית אפשר לעשות הרבה ברגל.

יש רציף הדייגים - ארוך מאד, נחמד מאד. נקודת ציון מיוחדת מזח 39.

הפלגה למפרץ והקפה של אלקטראז. אם אתה רוצה לבקר באי\כלא כנראה צריך להזמין כרטיסים מראש.

צ'יינה-טאון.

נסעה ב-cablecar הייחודי ובחשמליות ההיסטוריות - יש בעיר אוסף טראמים (נקראים street car) היסטורי שנאסף בכל רחבי ארה"ב ומשמש את התחבורה בעיר.

אזור Union Square

פארק שער הזהב והליכה על הגשר.

רחוב לומבארד המתפתל.

רחוב מארקט המרכזי (רק בחלק הצפוני, יש איזה צומת שמדרום לו מומלץ לא להסתובב, אבל איני זוכר את שמן).

החברה שאירחה אותי בכנס המקצועי ארגנה גם טיול של כמה שעות באוטובוס עם תצפיות מעניינות, כבר לא זוכר פרטים.

וכל אלה רק בשליפה מהזכרון, העיר הזו עשירה מאד באתרים ונופים, ואני מדבר רק על סן-פרנסיסקו עצמה, בלי לצאת לסביבה.

ממליץ לך פשוט לגגל "San Francisco", כמויות המידע בלתי נדלות.

אם אתה מתכוון להוג בתוך סן פרנסיסקו שים לב לכללי הנהיגה ובמיוחד החניה הייחודיים בגלל הטופוגרפיה, עם אכיפה

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האסיאתיות שאני מכיר הן בודדות, אחת מנהלת את המכבסה שבה אני זורק את הבגדים, השאר הן לקוחות מעצבנות.

Sent from my Alcatel_6055U using Tapatalk

haters will hate

פורסם

כל מה ש-sperial אמר + אם אתה בקטע, אז יש באוקלנד (הצד שני של הגשר) מוזיאון ימי על גבי נושאת מטוסים. https://www.uss-hornet.org/

רק בשביל הנוף מהסיפון העליון לכיוון סן פרנסיסקו שווה להגיע.

https://www.yelp.com/biz/uss-hornet-museum-alameda-4

.We apologise for the inconvenience

פורסם

יומיים בLA + סן פרנסיסקו ואז סן חוזה זה לא ישים לפרק זמן של 4 ימים.

אתה צריך להחליט- או יומיים בLA + יומיים בדרך לסן חוזה (לילה אחד לינה באמצע, בכביש 1), ולוותר על סן פרנסיסקו.

או יום בLA והשאר בדרך לסן חוזה, בלי סן פרנסיסקו (אפשר להעביר שם בכיף 2 לילות רק בדרך, ואז לטייל בעיירות שבדרך ולא לבלות רק בתוך האוטו).

או: לילה אחד בLA (חמישי בלילה, אחרי שאתה נוחת, כי אין לאן לנסוע בחושך כשאתה מפורק מטיסות), ובשישי בבוקר לצאת לדרך ליום שרובו נהיגה ועצירות בדרך, לילה אחד בדרך לסן פרנסיסקו (נניח במונטריי), בשבת הגעה לס"פ (אפשר לעצור בדרך לפארקים/קניות, או להגיע ישר לס"פ וכבר להתחיל שם את הטיול בעיר). ראשון ס"פ ויציאה בצהריים לסן חוזה.

לדעתי, להגיע לס"פ דרך ל"א, ואז לסן חוזה, זה Overkill מטורף. אתה תהיה סחוט ולא תמצה אפילו חצי משום מקום.

האידאל יהיה לבלות 3 ימים בס"פ ואז לנסוע לסן חוזה. לפחות את ס"פ לראות כמו כשצריך.

אם אתה חייב LA, אז תמצה את LA יומיים + עצירה בדרך לסן חוזה, ולוותר על ס"פ.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

כנראה שאעשה את האופציה האחרונה - יומיים LA, ואז יומיים דרך לסן חוזה.

איזה אטרקציות יש בLA ובדרך?

פורסם

וברצינות?

פורסם

אמרתי לך לדבר איתי נכון??

אני עושה את הנסיעה מסן פרנסיסקו ללוס אנג'לס ובחזרה בערך פעם בשבוע, זה לא סיפור, לא צריך לישון בדרך או משהו.

ב4 ימים אפשר לעשות לוס אנג'לס, ווגאס, סן חוזה.

haters will hate

פורסם

בנצי, זה אחרת כשאתה גר שם ואחרת כשאתה תייר שנמצא במערב ארה"ב בפעם הראשונה ורוצה לראות דברים.

עשיתי את ל"א-ס"פ ביום אחד דרך ה101 (יודעת שכביש 5 (נדמה לי) זה מהיר יותר, אבל הטיול לאורך החוף היה חלק מהאטרקציות המתוכננות) כשהייתי במערב בפעם הראשונה ועדיין לא תפסתי את המרחקים האמריקאיים כמו שצריך. טעות חמורה.

לא הספקתי לראות כלום והייתי מפורקת אחרי עשר שעות על הכביש. אתה אולי רגיל לזה, ללא ספק אתה גם אוהב את זה, זה *לא* מתאים לכל אחד.

להבנתי, הדרך היא חלק מהטיול, ולא רק לנסוע כדי להגיע, שאז אפשר פשוט לקחת טיסה, או להגיע ישירות לס"פ אם כבר, אחרת אין שום משמעות לדרך הזו מלבד להגיד שנהגת הרבה שעות. לפחות שיהיה ברכב ששווה את זה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...