Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מוכר סקודה ייטי 2015 אלאגנס

אין מראות חשמליות, אין הנעה בלי מפתח, אין בלם חניה בכפתור, אין מולטימדיה מובנית במערכת של סקודה [/b][/font][/color] ושרציתי להחליף מערכת הייתה בעיה עם החיישנים ההקפיים והחניה האוטומטית.

הייטי עם מנוע 1.2 יתן לך 105 כ"ס טורבו שזה בהחלט מספיק האוטו לא מרגיש כבד

והייטי.עם 1.4 יתן לך 115 כ"ס שההבדל קטן מאוד(ניסיתי רכב של חבר)

הסקודה קטנה לי לכן אני עובר לאאוטלנדר במיוחד בשביל הבגאז' אז אם אתה מחפש איכסון....

אם אתה לא צריך 7 מקומות, האוטלנדר היא לא הבחירה הכי מוצלחת (מכונית בינונית מאד). בהשוואה לייטי תרגיש ירידה בליטוש ההנדסי. יש מכוניות עדיפות עם תא מטען גדול יותר בקבוצה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא יודע אם זה ממש יעזור לך, אבל אישית התרשמתי מאוד לטובה מהיטי שיצא לי לשבת בה של חבר מהעבודה.

הרכב היה מאוד נח וגם שידר איכות הרכבה די טובה, וגם היה מאובזר יחסית (עזרי חניה שונים + הוא התקין איזו גרסת אנדרואיד במקום מערכת מולטימדיה המקורית - לא ממש עקבתי אחרי הפרטים).

אני תכלס בגישה שבמקרה של ואג תמיד עדיף לקנות את הרכב הכי זול בקטגוריה שהקונצרן מציע, ואם אני מעודכן מספיק, אין להם משהו בסגמנט הזה שיכול להתחרות ביטי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

תיקח בחשבון שספורטאז לא ממש חסכונית, בערך 1:10 פלוס מינוס, ואם כבר עדיף מנוע 2000 155 כ"ס (זה מה שיש לי).

כן בטיחותית, מנוע ללא מפתח קיים רק בדגם GT, ללא בלם חשמלי, מראות מתקפלות עם הנעילה.

בטרייד אין בקיה לוקחים את המחיר ה"נקי" - המחיר ההתחלתי של לוי יצחק ללא חישוב מס. בעלים, ק"מ ותוספות (חישוקים קלים וכו'), זו נקודת הפתיחה ומשם יורדים.

חשוב לדעת, שתהיה לך ירידת ערך רצינית בשנה הראשונה, תעשה נסיעת מבחן ותהנה.

פורסם
אם אתה לא צריך 7 מקומות, האוטלנדר היא לא הבחירה הכי מוצלחת (מכונית בינונית מאד). בהשוואה לייטי תרגיש ירידה בליטוש ההנדסי. יש מכוניות עדיפות עם תא מטען גדול יותר בקבוצה.

טעות שלי התכוונתי שאין ניווט במערכת המקורית של סקודה... מולטימדיה בוודאי שיש.

מזאת אומרת ירידה בליטוש ההנדסי ואיזה רכב יש לך בקבוצת מחיר הזאת עם תא מטען גדול? ה7 מקומות יהיה מקופל רוב הזמן וישמש רק במקרי הצורך.

פורסם

mpol פות"ש לא ציין תא מטען גדול ברשימת הצרכים שלו - אל תערב את הצרכים שלך עם שלו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מזאת אומרת ירידה בליטוש ההנדסי ואיזה רכב יש לך בקבוצת מחיר הזאת עם תא מטען גדול? ה7 מקומות יהיה מקופל רוב הזמן וישמש רק במקרי הצורך.

בליטוש הנדסי הכוונה לרמת הביצוע של המכונית של כל האספקטים הדינמיים הקשורים לנהיגה ונסיעה. לזה יש להוסיף הנדסת אנוש, איכות חומרי הגימור, נוחות המושבים ועוד. מציע לך לבצע נסיעת מבחן באוטלנדר, לא יעבור הרבה זמן עד שתבחין בעצמך שהייטי ברמה גבוהה יותר.

אלטרנטיבות עם תא מטען גדול, 3 הדגמים הראשונים שאני יכול לחשוב עליהם (אין חשיבות לסדר):

1) פיג׳ו 3008 החדשה

2) סיאט אטקה

3) קיה ספורטאז׳

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...