Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

YNET היה ונשאר בלתי נסבל.

MAKO נהיה בלתי נסבל.

וואלה ונענע כנ"ל.

נגמרים לי האתרים. אני רוצה חדשות מעניינות ואינפורמטיביות. דוגמה אחת שעלתה היום במאקו היא כתבה על רופאים אונקולוגים שמאיימים לעזוב מחלקה. בתוך הכתבה? בדיוק אפס פירוט. לא מילה, לא חצי מילה. אפס פירוט על מהות המחלוקת. אז למה נכנסתי לשם?

זה בדיוק הדברים שאני מחפש להימנע מהם. אני אוהב לקרוא במהלך הבוקר כתבות על אוכל, בריאות, חדשות כלליות, סתם כדי להיות מעורה קצת במה שמתרחש. מה שחשוב לי זה שהכתיבה תהיה מפורטת עד כמה שניתן. אני אצליח להתגבר על כתיבה מוטה קצת מבחינה פוליטית, כי ברור שלא אקבל את שיא האובייקטיביות, אבל לא משהו קיצוני ומזעזע כמו האתרים שלעיל.

כמו כן הקריאה היא בערך בוקר או שניים בשבוע, אז מעדיף שיהיה משהו חינמי.

אודה להמלצתכם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הצלחת להיגמל כמעט כל השבוע

תיגמל לגמרי וחייך יהיו דבש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

באותה בעיה בדיוק, מקצוע העיתונאות הפך לפארסה עלובה בעידן האינסטנט (או שתמיד היה ונחשף במערומיו, אנאערף).

כיום את רוב התכנים אני צורך מהפייסבוק, משתדל למצוא אנשים שנראים לי ישרים, מכל קצוות הקשת הפוליטית - ממש עושה מאמצים שזה יהיה מאוזן (וזה קשה ולא לגמרי עובד לבינתיים).

בלאט

הא וישה צודק

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• אחראי פורום
פורסם
YNET היה ונשאר בלתי נסבל.

MAKO נהיה בלתי נסבל.

וואלה ונענע כנ"ל.

נגמרים לי האתרים. אני רוצה חדשות מעניינות ואינפורמטיביות. דוגמה אחת שעלתה היום במאקו היא כתבה על רופאים אונקולוגים שמאיימים לעזוב מחלקה. בתוך הכתבה? בדיוק אפס פירוט. לא מילה, לא חצי מילה. אפס פירוט על מהות המחלוקת. אז למה נכנסתי לשם?

זה בדיוק הדברים שאני מחפש להימנע מהם. אני אוהב לקרוא במהלך הבוקר כתבות על אוכל, בריאות, חדשות כלליות, סתם כדי להיות מעורה קצת במה שמתרחש. מה שחשוב לי זה שהכתיבה תהיה מפורטת עד כמה שניתן. אני אצליח להתגבר על כתיבה מוטה קצת מבחינה פוליטית, כי ברור שלא אקבל את שיא האובייקטיביות, אבל לא משהו קיצוני ומזעזע כמו האתרים שלעיל.

כמו כן הקריאה היא בערך בוקר או שניים בשבוע, אז מעדיף שיהיה משהו חינמי.

אודה להמלצתכם.

לדעתי הרוב המוחץ של אתרי ה"מידע" נגועים בנטיות לפה או לשם, בכתבות מטעם ואם לא שני אלה - אז בכתיבה ברמה נמוכה מאוד.

אולי אתרים מקצועיים נותרו נייטראלים, אבל אתרי אוכל, בריאות ותיירות - ממש חולים. לא מאמין למילה.

אם אני הצלחתי לסנן ולא ליפול למלכודות הקליקבייט, כל אחד יכול. גם לספורט5 המגעיל אני נכנס ורואה רק תקצירים.

הרווחתי משמעותית פחות עצבים רופפים. היום אני רואה כותרות כמו "תראו מה קרה לילד ששכב עם קואלה", מגחך ולא חושב לשניה ללחוץ שם.

לא צורך שום מידע וחי עם זה סבבה לגמרי.

וואלה וליינט - זה בזכותכם! תודה!! :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הכי קרובים שיש לזה כפי שנאמר פה זה הארץ.

שם לפחות בין פופוליזם זול לטור דעה קיצוני יש גם כתבות ששוות קריאה, מה שקשה לומר על וויינט, וואלה ושות'.

פורסם (נערך)

כמעט ואין.

כל אלה שמנית ברשימה לעיל מבחינתי אסורים מדאורייתא ומדרבנן.

אפשר לקרוא את השוקנתון בזהירות ועם תרופות נגד צרבת מדי פעם. כמובן הטייה ברורה מאוד שמאלה, אך לפחות מדובר בהטייה עקבית מאוד כך שניתן להרכיב משקפיים עם מסנן מתאים לנטרול האפקט. להמנע מקריאת אלה שמנגנים אותו תקליט שרוט ושבור (ג. ל., ר. א. ושות'). אפשר בקלות לעבור את חומת התשלום, אם תרצה הסבר בפרטי (למען האמת למדתי את הפטנט כאן באחד השירשורים). וגם זה הולך ונגמר כי העיתון הופך בהדרגה פמפלט של מטורללי שמאל רדיקלי.

כנ"ל כמו אוריו, ניתן ללקט בפייסבוק בפינצטה כל מיני הוגים מעניינים. מדי פעם יש דברים מעניינים באלכסון, ליברל ואפילו מידה. ממליץ על הבלוג של דני אורבך - בחור מבריק.

הכי טוב להגמל, להתנתק, להתנקות.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

א. כמו שהמלצו כבר - גמילה היא הפתרון הכי מוצלח.

ב. מה שאיתי כתב על בעיית הכתבות מטעם שלא קשורות לעיתונאות מדווחת.

ג. תקרא את הכתבה הזאת בעין השביעית (ביקורת על התקשורת) ותראה מה המצב באתרי העיתונאות הגדולים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

~

הפתרון לבעיה שלך הוא רילוקיישן, או לפחות ללמוד אנגלית ברמה שתאפשר לך לקרוא כתבות ומאמרים בעיתונות זרה.

כמובן שאז אתה מוותר על חדשות וקונטסט מקומיים, ומהשיקול הזה עשיתי מנוי לעיתון הארץ עם חזרתי אל הלבנט. בדיעבד אני יכול לומר שזה היה בזבוז כסף, משום שכתבות האיכות עליהן אתה מדבר הן מחטים בערימת שחת של פרופגנדה שמאלנית, והממשק של האתר כה מוגבל שאפילו אי אפשר לבחור את הכתבות שתראה (או לא) בדף הראשי.

פורסם
~

הפתרון לבעיה שלך הוא רילוקיישן, או לפחות ללמוד אנגלית ברמה שתאפשר לך לקרוא כתבות ומאמרים בעיתונות זרה.

אתה מזכיר לי את קאטו

הסנטור הרומאי הדגול

למה אתה חושב שעיתונות/ טמבלויזיה זרה חפה מאותם בעיות של הזדהות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

צר לי לומר לך שאין כזו חיה.

במשך שנים ארוכות הייתי מקבל את הפרינט של כל העיתונים מדי בוקר. לכאורה אותו הנושא אבל בכל אחד אתה קורא משהו אחר.

אין דיווח 'אובייקטיבי'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפחות לך שילמו לקרוא את הזבל הזה:lol:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין חיה כזאת. גם בחו״ל אין. כל גוף תקשורתי צבוע בצבעים מסוימים.

בשביל להיות מחובר בערך למה שקורה בארץ אין לך בררה אלא להיעזר בשיקוצים הקיימים,

לא תקבל את אותה רמה של פירוט באתרים מחו״ל.

המלצתי היא לגשת לזה ממספר כיוונים:

- הקטן מינון של חדשות (טוב ללחץ דם ולהרגשה הכללית)

- למד אנגלית

- עבור לגלישה מבוססת נושאים, במעגלים של בלוגים הנוגעים לנושא מסוים. ברגע שהגעת לבלוג טוב, הוא כמעט תמיד מקושר לבלוגים אחרים שמדברים זה עם זה ברמות פירוט ועניין שלא תמצא בחיים בשום עיתון יומי. זה יחסית קל בתחביבים מעשיים כגון (כמה מפתיע) נגרות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...