Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא לא ירושלמי "בלאי", אבל הסופ"ש הקרוב ממש מבאס, כי זה סופ"ש יום ההולדת של הקטן, בן 3, וכמתנה הסבא קנה לו אופניים ואני קניתי לו משהו אפילו יותר מלהיב (אוסיף תיאור למטה). אז, מישהו מכיר אולי בירושלים מקום סגור, בעל שטח גדול שניתן לרכב בו באופניים שפתוח בסופ"ש?

לצורך העניין, זה מה שקניתי לקטן:

http://www.bigsport4u.co.il/products/622253/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A4%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%93%D7%92%D7%9D-BUZZY-BERG

14198706551-1.jpg

אוטו קטן ומגניב, איכותי (גרמני), צמיגי גומי עבים, אמור להיות מאוד עמיד. הספציפי הזה מתאים לגילאי 2-5 וישנם דגמים רציניים יותר שגרמו אפילו לי להזיל ריר..

תודה מראש חברים

פורסם

יש לך את המגרש בגן סאקר.

שלושה מפלסים, שהעליון מבינהם הוא שטוח.

אחלה מקום ללמוד לרכוב.

בבקרים בימי שבת המקום די נטוש.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

הקמפוס בגבעת רם.

אם אני זוכר נכון בסופ"ש גם הולכי רגל נכנסים דרך כניסת הרכבים הראשית.

קח בחשבון שהסופ"ש הקרוב אמור להיות גשום וקררררררר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

תודה חברים, קראתי שוב את ההודעה שלי, והיא קצת מוזרה, כי לא ציינתי למה הסופ"ש הזה מבאס.. אז, התכוונתי לעובדה שהולך להיות סופ"ש חורפי, ולכן ב"גן משחקים סגור" התכוונתי למקורה..

תודה בכל מקרה :) נאלץ לחכות לסופ"ש הבא, בתקווה שיהיה נעים יותר, נלך לגן סאקר או לסקייט פארק בגן הפעמון.

וניקו - אני כבר מתכנן להעביר אותו קורס מזורז בהחלקות מבוקרות D:

• תוכן חדש...