Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כמה חודשים הייתי צריך להחליף בלמים כי הם היו לא משהו ונסעתי למוסך (לא לצ'מפיונס)

שהחליף בלמים ועשה חריטה. כנראה שהוא עשה עבודה לא משהו כי אני מרגיש קושי בלעצור וצריך ללחוץ חזק בשביל להרגיש עצירה. (היום בצהריים בקושי הצלחתי לבצע בלימת חרום) וזה מדאיג אותי מאוד.

חשוב לציין שיש 4 צמיגים חדשים GOODYEAR EFFICEINTGRIP

מה אני צריך לעשות בשביל לשפר את המצב? צריך להחליף שוב את הבלמים?

הרכב הוא סיאט איביזה שנת 2013 והרכב עבר 80 אלף קילומטר, תודה רבה לעוזרים!

עריכה אחרונה על ידי 32Bit
פורסם

ערב טוב,

לפעמים אחרי החלפה של צלחות ורפידות העוצמה של הבלימה בסדר אבל אין את הנשיכה כמו שהייתה לפני.

לפעמים צריך לנסוע כמה מאות קילומטרים עד שהכול חוזר לקדמותו.

בנוסף יש חברות שדורשות סוג של הרצה לרפידות\צלחות חדשות.

לראש שקט הייתי חוזר למוסך ושיעבור שוב על הרכב ויבדוק שהכול תקין.

רועי

פורסם
ערב טוב,

לפעמים אחרי החלפה של צלחות ורפידות העוצמה של הבלימה בסדר אבל אין את הנשיכה כמו שהייתה לפני.

לפעמים צריך לנסוע כמה מאות קילומטרים עד שהכול חוזר לקדמותו.

בנוסף יש חברות שדורשות סוג של הרצה לרפידות\צלחות חדשות.

לראש שקט הייתי חוזר למוסך ושיעבור שוב על הרכב ויבדוק שהכול תקין.

האמת שחשבתי ככה בהתחלה וכבר נסעתי למעלה מ2000 קילומטר. כנראה האיכות שלהם על הפנים

אבל גם לא רציתי ללכת למורשה שרצה לעשות לי ב1600 שקל את הבלמים.

במקרה ואני ארצה רק רפידות חדשות כמה זה צריך לעלות?

פורסם
השאלה אם הוא מרגיש את זה כמה חודשים מאז ההחלפה או רק בזמן האחרון?

מאז ההחלפה אני הרגשתי את הקושי הזה ואין שיפור גם אחרי כמה חודשים

פורסם

תעזור לאנשים לעזור לך

האם החלפת קידמי? אחורי? שניהם?

האם בוצע החלפת נוזל בלימה? אם כן האם בוצע ניקוז אויר? (אם לא ברור כדאי לשאול במוסך)

האם בזמן שאתה לוחץ על הדוושה אתה מגיע לנקודה מסויימת של בלימה או שיש לך עוד ועוד ועוד מקום ללחוץ? (דוושה שוקעת)

האם ידוע לך באיזה חברות של חלפים השתמשו? או באיזה מדינה החלפים יוצרו?

פורסם
תעזור לאנשים לעזור לך

האם החלפת קידמי? אחורי? שניהם?

האם בוצע החלפת נוזל בלימה? אם כן האם בוצע ניקוז אויר? (אם לא ברור כדאי לשאול במוסך)

האם בזמן שאתה לוחץ על הדוושה אתה מגיע לנקודה מסויימת של בלימה או שיש לך עוד ועוד ועוד מקום ללחוץ? (דוושה שוקעת)

האם ידוע לך באיזה חברות של חלפים השתמשו? או באיזה מדינה החלפים יוצרו?

החלפתי גם קדמי וגם אחורי, לא בוצעה החלפת נוזל בלמים (בוצע לפני שנה בטיפול הקודם). לא ידוע לי על ניקוז אוויר

אולי זה באמת זה אז אני פשוט יחזור למוסך אין ברירה..

ולגבי החברות והייצור לא באמת שאלתי גם כי זה מוסך חלטורה אבל ציפיתי לפחות למשהו שעוצר.

• תוכן חדש...