Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המטרו של אמסטרדם היא לא רכבת תחתית, זה פשוט השם שלה

http://www.amsterdam.info/transport/metro

יש שני סוגי רכבות, שתכלס אין בניהן הרבה הבדל. אין לי הסבר למה זה לא פשוט קווים שונים.

כי המטרו ברובו הוא תת קרקעי ועירוני והרכבות הן פרווריות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ה"מטרו" באמסטרדם דומה לרק"ל הנבנה בתל אביב - במרכז העיר הוא תת קרקעי, ובהיקף הוא על קרקעי ואף מוגבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לגמרי בעד אופניים, בטח באמסטרדם. זה חלק מהעניין ובתחבורה תת קרקעית מפספסים את הנוף.

אבל במרץ יכול להיות קר. מאוד קר, במונחים ישראלים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל אני תמיד ממליץ לקחת באירופה ובאמסטרדם בפרט דירות בAIRBNB, הרי גם ככה כל מה שעושים בדר"כ בדירה זה להתקלח ולנוח, אז חבל לשלם על מלון. מבחינתי זה די מיותר. באמסטרדם על אחת כמה וכמה כשיש את נושא המריחואנה ובמלונות אסור לעשן, ובהרבה דירות באמסטרדם יש מרפסות ובדירה שאני הייתי בה בעל הדירה היה סבבה עם לעשן גם בפנים.

ובכללי, לפני פחות מחצי שנה ביקרתי בעיר המופלאה הזאת, ואני בטוח שבקרוב אחזור אליה שוב. יצאנו עם רשימת אטרקציות כללית ותוך כדי הטיול עשינו את מה שזרם לנו. דברים כמו מוזיאון ההייניקין, אנה פרנק, ביקור בזאנס סחאנס (חובה, עם טיול אופניים), שיט בתעלות עם סירת פדאלים (מצחיק, כשאתה מסטול) ועוד. אנחנו די זורמים אז לא עשינו רשימת מטלות לכל יום, אלא פשוט הלכנו על כל אטרקציה כשהתחשק לנו. מה שכן, אם רוצים משהו פאנסי בערבים, ולא סתם לטייל ברחוב בין קופי שופס לבין החלונות האדומים, צריך לתכנן את זה מראש. לבדוק מסיבות מגניבות, או להזמין מקומות במסעדות נחשבות (cafe de klos לדוגמא) שבדרך כלל מפוצצות בתיירים.

פורסם
אני לגמרי בעד אופניים, בטח באמסטרדם. זה חלק מהעניין ובתחבורה תת קרקעית מפספסים את הנוף.

אבל במרץ יכול להיות קר. מאוד קר, במונחים ישראלים.

באמסטרדם אני אוהב שילוב של הטראמים עם הליכה ברגל. אופניים שם זה כמו לנהוג באיסטנבול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
באמסטרדם אני אוהב שילוב של הטראמים עם הליכה ברגל. אופניים שם זה כמו לנהוג באיסטנבול.

האמת שזה יותר כמו לנהוג באירופה, מאוד מסודר ומדוקדק. לוקח איזה חצי יום להתרגל, אבל זה נחמד. בפארקים הגדולים כמו וונדל והעיירות שליד אמסטרדם חייבים לקחת אופניים, זה עולם אחר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ!

התחלתי לתכנן על טיול בתחילת מאי לאמסטרדם, מצאתי טיסות סבירות (שעות ומחירים סבירים),

אך אני רואה שמחירי המלונות פשוט הזויים,

אשמח לקבל המלצות על איזורים שכדאי לחפש בהם (נגישים לתחבורה ציבורית וקרובים יחסית למרכז הענינים),

גם דירה ב-AIRBNB יכולה להיות רלוונטית.

ההרכב הוא אני וזוגתי (28\26).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ישראלים חושבים משום מה שמלון חייב להיות במרחק 2ממ מהDAM. לדעתי כל מקום בתוך ה RING (A10) יהיה נגיש. אם אתם רוצים מלונות אפשר לבדוק באיזור הleidseplein או אם מוכנים להתנייע אז יש כמה מלונות ליד הRAI ואם אין כנס אפשר למצוא מחירים טובים.

חברים שלי מצאו בקיץ דירה בairbnb באיזור de pijp שנחשב איזור של צעירים והיו מרוצים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אני ישנתי במלון

Holiday Inn Express Amsterdam - South

מציעים בו ארוחת בוקר כשרה כלולה במחיר. וגם נמצא במרחק סביר מהקהילה היהודית עם 3 מסעדות כשרות, בדלפק יתנו דף מידע למי שיציין שהוא שומר כשרות.

המלון נמצא במרחק דקת הליכה מתחנת מטרו וטראם. יש רכבת בכל 7 דקות והנסיעה לאיזור כיכר דאם אורכת 18 דקות.

המלון מציע אופניים להשכרה במחיר סביר. והצוות שם הוא מהאדיבים שראיתי במלונות. הזמנתי מהאינטרנט חבילה די גדולה וכשהגיעה למלון שמו אותה ישירות בחדר שלי. המלון די חדיש והיה בו ממש נעים.

המחיר היה 80 יורו ללילה למיטב זכרוני.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...